◉   -20% Brug koden Cyber2021   ◉

Bådpolering

Polering af din nymalede båd, og din båd generelt, giver et flot og skinnende resultat, der samtidig fungerer beskyttende. Med et bredt udvalg af produkter til både hånd- og maskinpolering, har vi et produkt, der passer til dine behov fra producenter som blandt andet 3M, Mirka, International og Hempel. Kan du ikke finde, det du leder efter eller har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller komme forbi butikken. 

Bådpolering

7 varer

 1. Jotun Yachting Chrome Polish
  Jotun Yachting Chrome Polish
  0.5 L poleringsmiddel til rustfri og kromoverflader. Efterlader en overflade, der er beskyttet mod vand og stænk.
  168,00 DKK
 2. Jotun Yachting Easy Wax
  Jotun Yachting Easy Wax
  0.5 L flydende voks i høj kvalitet der giver en næsten spejlagtig glans. Anvendes ofte som opfriskning til voksbehandlede på både.
  119,00 DKK
 3. Spar27%
  Jotun Yachting Hard Vax
  Jotun Yachting Hard Wax
  0.5 og 1 L voks der holder glansen i 12 måneder. Hard Wax er en unik flydende hårdvoks til den kræsne entusiast.
  Fra: 189,00 DKK Vejl. pris 259,00 DKK
 4. Spar11%
  Jotun Yachting Shiny
  Jotun Yachting Shiny
  0.5 L polermiddel der giver beskyttelse og samtidig behandler lakerede overflader og gelcoats.
  Specialpris 159,00 DKK Vejl. pris 179,00 DKK
 5. Spar17%
  Jotun Yachting Marine Rubbing
  Jotun Yachting Marine Rubbing
  0.5 L flydende poleringsmiddel der fjerner skrammer og oxiderede flader. Anvendes typisk til polering af både.
  Specialpris 149,00 DKK Vejl. pris 179,00 DKK
 6. Spar32%
  Jotun Yachting Teak Sealer
  Jotun Yachting Teak Sealer
  0.5 L vandfortyndbar forsegling til teak baseret på kinesisk træolie, der modvirker at træet tørrer ud og sprækker.
  Specialpris 129,00 DKK Vejl. pris 189,00 DKK
 7. Jotun Yachting Textile Cleaner
  Jotun Yachting Textile Cleaner
  1 L vandbaseret rengøringsmiddel til rens af bomulds- og nylonsmaterialer. Anvendes blandt andet til klargøring af markiser, kalecher og lignende.
  189,00 DKK

7 varer

Det er ikke et ønskescenarie, at gå og bekymre sig om bådens pleje og beskyttelse sommeren over. Tværtimod, de fleste bådejere vil helst nyde deres tid på vandet, uden bekymringer og dets lige. Det er her en god polering kommer på banen. 

Hvorfor skal min båd poleres?

Det er ganske simpelt, for at beskytte din båd. Både din lakering/coat og dit metalværk er udsat for kontinuert mikrober, snavs og andet skidt, som med tiden kan give problemer med blandt andet nedbrydning af materialet. Ved at polere de forskellige flader af din båd giver du aktivt et ekstra lags beskyttelse. Det er arbejdet værd, og så ser det hammer flot ud. Hvis du gerne have en længerevarende effekt af din polering, kan du med stor fordel forsegle den med en omgang voks.

How to - en guide til polering af glasfiber

Der findes et utal af professionelle, der med smil gør alt polerings arbejdet for dig, men er du den store gør-det-selv person og foretrækker at gøre det selv, så kan du med fordel læse videre. 

Trin 1: Vask
Lav først en god afvaskning i rent ferskvand. Derefter vasker du båden med bådshampoo og en blød børste. Til sidst skyller du efter, igen med ferskvand. 

Trin 2: Rens
Glasfiberen renses med en silikonefri rengørings polish som f.eks. Boat Cleaner fra Jotun. Boat Cleaner påføres med en klud og renser i dybden uden at slide. Når overfladen er tør og fremstår mat, så kan du tørre det væk med en ny klud. 

Trin 3: Opfriskning
Fremstår din gelcoat i en gul tone, kan du med fordel give den en genopfriskning med f.eks. Marine Rubbing fra Jotun. Marine Rubbing er et let slibemiddel, som renser i dybden indtil glasfiberen fremstår fin og hvid. Du kan med fordel arbejde på mindre områder af gangen, og bruge en polermaskine med skumpude. 

Trin 4: Påfør voks
Når din overflade nu er pæn og ren, bør du lægge et beskyttende lag i form af voks. Voksen går ind og lukker porerne ned til glasfiberen. Du påfører voksen med en blød klud og ligesom forrige trin, så er det en fordel at arbejde på mindre områder af gangen. Nu skal den tørre indtil du ser en grå hinde.

Trin 5: Poler
Og så kom det, det sidste trin. Der er visse fordele ved at bruge en polermaskine. Generelt, så giver det et flottere resultat og arbejdet er noget nemmere. Når du polerer, er det vigtigt, at du ikke presser for hårdt og ikke bruger mere end max 800 omdrejninger pr. minut, da du ellers kan skade glasfiberen. Du må gerne polere over det samme område et par gange, men sørg altid for at polerhætten er fri for klumper og tør.