Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Bundmaling

Bundmaling er den maling, der bruges til at male de områder af din båd, der er under vandlinjen. Ligesom med andre base malinger, så skal du først mætte den underliggende overflade med en grunder, inden du påfører bundmalingen. Her på siden kan du se vores udvalg af maling fra velkendte producenter som Hempel, Jotun og International. Har du spørgsmål er du hjertelig velkommen til at ringe eller komme ned i butikken.

Bundmaling

Varer 1-20 af 84

 1. International Trilux Propel & Drev
  International Trilux Propel & Drev - Sort
  500 ml sort hård bundmaling på spray til båden. Spraymalingen er ideel til malingen af propeller, drev, aksler og påhængsmotorer.
  298,00 DKK
 2. Cruiser Bundmaling - Marineblå
  International Cruiser - Marineblå
  0.75 L selvpolerende marineblå bundmaling. Produktet er en metalfri og giftfri miljøvenlig maling til undersiden af båden med god beskyttelse mod begroninger.
  349,00 DKK
 3. Hempel Ecopower Cruise - Hvid
  Hempel Ecopower Cruise - White - 0,75L
  0.75 L hvid biocidfri selvpolerende bundmaling til at male under vandlinjen på både af træ, glasfiber, krydsfiner, aluminium og stål.
  363,00 DKK
 4. Hempel Mille NCT - Sort
  Hempel Mille NCT - Black
  0.75 og 2.5 L selvpolerende sort bundmaling med patenteret teknologi der sikrer optimal beskyttelse mod begroning og samtidig er farvefastholdende.
  Fra: 348,00 DKK
 5. Hempel Mille NCT - Hvid
  Hempel Mille NCT - White
  0.75 og 2.5 L selvpolerende hvid bundmaling med patenteret teknologi der sikrer optimal beskyttelse mod begroning og samtidig er farvefastholdende.
  Fra: 348,00 DKK
 6. Hempel Mille Xtra - Sort
  Hempel Mille Xtra - Sort - 0,75L
  0.75 L selvpolerende sort bundmaling der beskytter mod begroninger i saltvand. Malingen er i høj kvalitet og Hempel’s mest solgte maling til lystbåde.
  359,00 DKK
 7. Hempel Mille Xtra - Souvenirblå
  Hempel Mille Xtra - Souvenirs Blue - 0,75L
  0.75 L selvpolerende lys blå bundmaling der beskytter mod begroninger i saltvand. Malingen er i høj kvalitet og Hempel’s mest solgte maling til lystbåde.
  359,00 DKK
 8. Hempel Mille Xtra - Blå
  Hempel Mille Xtra - True Blue - 0,75L
  0.75 L selvpolerende blå bundmaling der beskytter mod begroninger i saltvand. Malingen er i høj kvalitet og Hempel’s mest solgte maling til lystbåde.
  359,00 DKK
 9. Spar14%
  Cruiser bundmaling Blå - 750 ml
  Specialpris 300,00 DKK Vejl. pris 349,00 DKK
 10. Spar7%
  Cruiser bundmaling Blå - 2,5 L
  Specialpris 600,00 DKK Vejl. pris 648,00 DKK
 11. Spar14%
  Cruiser Bundmaling - Blå
  International Cruiser - Blå
  0.75 og 2.5 L selvpolerende blå bundmaling. Produktet er en metalfri og giftfri miljøvenlig maling til undersiden af båden med god beskyttelse mod begroninger.
  Fra: 300,00 DKK Vejl. pris 349,00 DKK
 12. Cruiser Bundmaling - Sort
  International Cruiser - Sort
  0.75 L selvpolerende sort bundmaling. Produktet er en metalfri og giftfri miljøvenlig maling til undersiden af båden med god beskyttelse mod begroninger.
  Fra: 349,00 DKK
 13. Cruiser bundmaling Rød - 750 ml
  International Cruiser - Rød
  0.75 L selvpolerende rød bundmaling. Produktet er en metalfri og giftfri miljøvenlig maling til undersiden af båden med god beskyttelse mod begroninger.
  349,00 DKK
 14. Spar13%
  Trilux Bundmaling - Hvid
  International Trilux - Hvid
  2.5 L hård bundmaling i mat hvid der er ideel til maling af motorbåde, propeller, aksler og drev. Produktet giver en hård overflade, der kan poles meget glat.
  Specialpris 1.000,00 DKK Vejl. pris 1.148,00 DKK
 15. Hempel Hard Racing - Hvid
  Hempel Hard Racing - Hvid
  0.75 og 2.5 L hård bundmaling i blændende hvid der er baseret på kobber. Produktet giver beskyttelse mod begroning, samt en glat overflade til højere fart. Ideel til motorbåde og regatta-yachter..
  Fra: 349,00 DKK

Varer 1-20 af 84

Du kan forlænge din båds levetid ved at passe godt på den. En del af den pleje er korrekt brug af bundmaling for at undgå begroninger. Bundmalingens formål er at give organismer svære forhold. Her taler vi om organismer, der på sigt kan udvikle sig til større problemer som f.eks. alger. Misligholder du bundmalingen, kan det i den lange ende koste dig dyrt.

Det skal du kende svaret på, inden du køber din bundmaling

 • Topfarten på din båd
 • Vandtype - saltvand eller ferskvand
 • Materiale - træ, aluminium, glasfiber, mm.
 • Hyppighed på vandet

Kender du svaret på disse punkter, vil du have indsnævret dit udvalg af maling til et koncentreret sortiment af relevante produkter. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller blive mødt med et smil i butikken. 

Selvpolerende bundmaling

Selvpolerende maling er den mest solgte malingstype. En selvpolerende maling fungerer ved at den under sejladsen selv polerer overfladen, så der løbende er friske og aktive stoffer til at beskytte overfladen. Denne type maling er til dig, der ikke ræser afsted hen over vandets overflade. Sagt på en anden måde; selvpolerende maling anbefales til både, der sejler med under 7 knob. 

Selvpolerende maling er også til dig der sjældent er på vandet. Her kan du med fordel kigge efter en maling, der polerer langsommere og mere kontrolleret. 

I denne kategori kan du f.eks. kigge nærmere på produkter såsom

-- Jotun Nonstop Supreme,
-- Hempel Mille Xtra og
-- International Cruiser

Hård bundmaling

Hård bundmaling er derimod ekstra modstandsdygtig over for mekanisk slidtage. Det vil sige, at den hårde bundmaling er bedre egnet til hurtig både, som f.eks. en motorbåd, og både der transporteres på bådtrailer. 

I denne kategori kan du f.eks. kigge nærmere på produkter såsom

-- Jotun Racing,
-- Hempel Racing Xtra og
-- International Trilux