Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... info@farve-lak.dk

Bundmaling

Bundmaling er den maling, der bruges til at male de områder af din båd, der er under vandlinjen. Ligesom med andre base malinger, så skal du først mætte den underliggende overflade med en grunder, inden du påfører bundmalingen. Her på siden kan du se vores udvalg af maling fra velkendte producenter som Hempel, Jotun og International. Har du spørgsmål er du hjertelig velkommen til at ringe eller komme ned i butikken.

Bundmaling

Varer 1-20 af 49

Side
 1. International VC 17m ECO
  International VC 17m ECO
  750 ml sort hård bundmaling uden kobber som er særlig egnet til søvand. Malingen mindsker friktion og kan anvendes på alle typer underlag.
  599,00 DKK
 2. Trilux Bundmaling - Hvid
  International Trilux - Sort
  0.75 og 2.5 L hård bundmaling i mat sort der er ideel til maling af motorbåde, propeller, aksler og drev. Produktet giver en hård overflade, der kan poles meget glat.
  Fra: 398,00 DKK
 3. Trilux Bundmaling - Hvid
  International Trilux - Blå
  0.75 L hård bundmaling i mat blå der er ideel til maling af motorbåde, propeller, aksler og drev. Produktet giver en hård overflade, der kan poles meget glat.
  398,00 DKK
 4. Hempel Glide Cruise - Dove White
  Hempel Glide Cruise - Dove White
  0.75 L polérbar bundmaling i hvid til sejlbåde. Malingen indeholder TecCel som giver en superglat overflade med mindre friktion og dermed en højere ydelse.
  399,00 DKK
 5. Hempel Glide Cruise - Dark Blue
  Hempel Glide Cruise - Dark Blue
  0.75 L polérbar bundmaling i mørkeblå til sejlbåde. Malingen indeholder TecCel som giver en superglat overflade med mindre friktion og dermed en højere ydelse.
  399,00 DKK
 6. Hempel Glide Cruise - Black
  Hempel Glide Cruise - Black
  0.75 L polérbar bundmaling i sort til sejlbåde. Malingen indeholder TecCel som giver en superglat overflade med mindre friktion og dermed en højere ydelse.
  399,00 DKK
 7. Hard Racing Xtra True Blue - 2,5 L
  Hempel Hard Racing Xtra - Black
  2.5 L sort hård bundmaling i en med god beskyttelse mod begroning. Denne bådmaling er ideel til motorbåde samt regatta-yachter.
  889,00 DKK
 8. Hard Racing Xtra True Blue - 2,5 L
  Hempel Hard Racing Xtra - White
  2.5 L hvid hård bundmaling i en med god beskyttelse mod begroning. Denne bådmaling er ideel til motorbåde samt regatta-yachter.
  889,00 DKK
 9. Hempel Mille Xtra - Blå
  Hempel Mille Xtra - Dove White
  0.75 og 2.5 L selvpolerende hvid bundmaling der beskytter mod begroninger i saltvand. Malingen er i høj kvalitet og Hempel’s mest solgte maling til lystbåde.
  Fra: 359,00 DKK
 10. Hempel Mille NCT Souvenirs Blue Bundmaling
  Hempel Mille NCT - True Blue
  0.75 L selvpolerende mørk blå bundmaling med patenteret teknologi der sikrer optimal beskyttelse mod begroning og samtidig er farvefastholdende.
  348,00 DKK
 11. Hard Racing Xtra True Blue - 2,5 L
  Hempel Hard Racing Xtra - Grey
  2.5 L grå hård bundmaling i en med god beskyttelse mod begroning. Denne bådmaling er ideel til motorbåde samt regatta-yachter.
  889,00 DKK
 12. Bundmaling
  Hempel Prop NCT Spray
  500 ml selvpolerende bundmaling på spray i sort eller grå. Prop NCT er nem at gå til og giver god beskyttelse til drev, propel og påhængsmotor.
  Fra: 238,00 DKK
 13. Hempel Mille NCT Souvenirs Blue Bundmaling
  Hempel Mille NCT - Souvenirs Blue
  0.75 L selvpolerende lys blå bundmaling med patenteret teknologi der sikrer optimal beskyttelse mod begroning og samtidig er farvefastholdende.
  348,00 DKK
 14. Mille NCT Grå Bundmaling
  Hempel Mille NCT - Grey
  2.5 L selvpolerende grå bundmaling med patenteret teknologi der sikrer optimal beskyttelse mod begroning og samtidig er farvefastholdende.
  849,00 DKK
 15. Mille NCT Grå Bundmaling
  Hempel Mille NCT - Pepper Grey
  0.75 L selvpolerende grå bundmaling med patenteret teknologi der sikrer optimal beskyttelse mod begroning og samtidig er farvefastholdende.
  348,00 DKK
 16. Hempel Ecopower Cruise - Sort
  Hempel Ecopower Cruise - Black
  0.75 L sort biocidfri selvpolerende bundmaling til at male under vandlinjen på både af træ, glasfiber, krydsfiner, aluminium og stål.
  363,00 DKK
 17. Hempel Ecopower Cruise - Blå
  Hempel Ecopower Cruise - True Blue
  0.75 L blå biocidfri selvpolerende bundmaling til at male under vandlinjen på både af træ, glasfiber, krydsfiner, aluminium og stål.
  363,00 DKK
 18. Hempel Ecopower Cruise - Rød
  Hempel Ecopower Cruise - Red
  0.75 L rød biocidfri selvpolerende bundmaling til at male under vandlinjen på både af træ, glasfiber, krydsfiner, aluminium og stål.
  363,00 DKK
 19. Spar29%
  Yachting Racing - Sort
  Yachting Racing - Sort
  0.75 og 2.5 L avanceret sort bundmaling, som giver en hård og glat overflade, der er suverænt beskyttet mod begroning.
  Fra: 298,00 DKK Normalpris 419,00 DKK
 20. Spar29%
  Yachting Racing - Rød
  Yachting Racing - Rød
  0.75 og 2.5 L avanceret rød bundmaling, som giver en hård og glat overflade, der er suverænt beskyttet mod begroning.
  Fra: 298,00 DKK Normalpris 419,00 DKK

Varer 1-20 af 49

Side

Du kan forlænge din båds levetid ved at passe godt på den. En del af den pleje er korrekt brug af bundmaling for at undgå begroninger. Bundmalingens formål er at give organismer svære forhold. Her taler vi om organismer, der på sigt kan udvikle sig til større problemer som f.eks. alger. Misligholder du bundmalingen, kan det i den lange ende koste dig dyrt.

Det skal du kende svaret på, inden du køber din bundmaling

 • Topfarten på din båd
 • Vandtype - saltvand eller ferskvand
 • Materiale - træ, aluminium, glasfiber, mm.
 • Hyppighed på vandet

Kender du svaret på disse punkter, vil du have indsnævret dit udvalg af maling til et koncentreret sortiment af relevante produkter. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller blive mødt med et smil i butikken. 

Selvpolerende bundmaling

Selvpolerende maling er den mest solgte malingstype. En selvpolerende maling fungerer ved at den under sejladsen selv polerer overfladen, så der løbende er friske og aktive stoffer til at beskytte overfladen. Denne type maling er til dig, der ikke ræser afsted hen over vandets overflade. Sagt på en anden måde; selvpolerende maling anbefales til både, der sejler med under 7 knob. 

Selvpolerende maling er også til dig der sjældent er på vandet. Her kan du med fordel kigge efter en maling, der polerer langsommere og mere kontrolleret. 

I denne kategori kan du f.eks. kigge nærmere på produkter såsom

-- Jotun Nonstop Supreme,
-- Hempel Mille Xtra og
-- International Cruiser

Hård bundmaling

Hård bundmaling er derimod ekstra modstandsdygtig over for mekanisk slidtage. Det vil sige, at den hårde bundmaling er bedre egnet til hurtig både, som f.eks. en motorbåd, og både der transporteres på bådtrailer. 

I denne kategori kan du f.eks. kigge nærmere på produkter såsom

-- Jotun Racing,
-- Hempel Racing Xtra og
-- International Trilux