Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... info@farve-lak.dk

Rens & vask

Snavs, skidt og sjap kan være en af årsagerne til problemer i lakken og give rust ved metal. Ved at vaske og rense din båd, kan du forebygge mod netop disse problemer og forlænge lakkens levetid. Her på siden kan du se vores udvalg af produkter til rens fra blandt andet International og Jotun. Ønsker du at forlænge indsatsen, kan du besøge vores side med polermidler til at forsegle din vask og rens.

Rens & vask

6 varer

 1. International Fortynder nr. 1
  International Fortynder nr. 1
  1 L specialfortynder til almen brug med 1-komponente lak- og malingssystemer over vandlinjen.
  148,00 DKK
 2. International Fortynder nr. 3
  International Fortynder nr. 3
  1 L fortynder til brug sammen med bundmalinger til båden. Produktet anvendes som fortynder til begroningshindrende malinger, grundbelægninger og specialmalinger fra International.
  148,00 DKK
 3. International Fortynder nr. 7
  International Fortynder nr. 7
  1 L fortynder til brug sammen med 2-komponente epoxy baserede produkter, samt rengøringsmiddel til værktøj.
  148,00 DKK
 4. International fortynder nr. 10 - 1 L
  International Fortynder nr. 10
  1 L fortynder til brug når der påføres maling med sprøjte. Produktet kan også bruges til rengøring af værktøj.
  148,00 DKK
 5. International VC General Thinner
  International VC General Thinner
  1 L fortynder der er udviklet til brug sammen med alle VC-produkter. Fortynderen kan også bruges som rengøringsmiddel til værktøj.
  249,00 DKK
 6. International Super Cleaner
  International Super Cleaner
  0.5 L rengøringsmiddel der effektivt renser og affedter de fleste overflader. Produktet er ideel til brug inden maling eller polering af bil eller båd.
  119,00 DKK

6 varer

Du får det flotteste og bedste resultat ved at vælge produkter, der er specialiseret i en rensning eller overflade frem for at vælge generaliseringsprodukter. Du kan læse mere om de specifikke produkter under deres beskrivelse. 

Rens inden maling

Et af de tidspunkter, hvor du skal være særlig opmærksom på at have en grundig vasket båd, er inden, du påfører nogle former for lag som f.eks. grunder, maling, lak og voks. Hvis din båd ikke er ren, inden du begynder at male, vil det i nogle tilfælde kunne ses i malingen og du vil i værste tilfælde opleve, at malingen ikke vil hæfte sig til båden. 

Til en grundig afvaskning anbefaler vi at vælger en rens der fungerer som et affedtningsmiddel. Det kunne f.eks. være Pre-Clean fra Hempel eller Super Cleaner fra International, der begge affedter uden at skade hverken gelcoat, malede eller lakerede overflader.