Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... info@farve-lak.dk

Rens & vask

Snavs, skidt og sjap kan være en af årsagerne til problemer i lakken og give rust ved metal. Ved at vaske og rense din båd, kan du forebygge mod netop disse problemer og forlænge lakkens levetid. Her på siden kan du se vores udvalg af produkter til rens fra blandt andet International og Jotun. Ønsker du at forlænge indsatsen, kan du besøge vores side med polermidler til at forsegle din vask og rens.

Rens & vask

6 varer

 1. Hempel Pre-Clean
  Hempel Pre-Clean
  1 L koncentreret rengøringsmiddel til at rense og affedte gelcoats samt malede og lakerede overflader. Produktet er ideel til brug inden maling eller lakering af bil eller båd.
  169,00 DKK
 2. Hempel Thinner 808
  Hempel Thinner 808
  0.75 L fortynder udviklet til bundmalinger fra Hempel. Produktet kan også bruges til rengøring af værktøj.
  110,00 DKK
 3. Hempel Thinner 811
  Hempel Thinner 811
  0.75 L fortynder til alle 1-komponente grundere, emaljer og lakker fra Hempel. Produktet kan også anvendes til rengøring af værktøj.
  110,00 DKK
 4. Hempel Thinner 845
  Hempel Thinner 845
  0.75 L fortynder til epoxy-baserede produkter fra Hempel. Produktet kan også anvendes til rengøring af malerværktøj.
  110,00 DKK
 5. Hempel Thinner 851
  Hempel Thinner 851
  0.75 L fortynder til 2-komponente polyurethan malinger, der sprøjtepåføres. Produktet kan også bruges til rengøring af værktøj.
  110,00 DKK
 6. Hempel Thinner 871
  Hempel Thinner 871
  0.75 L fortynder til 2-komponente malinger og lakker fra Hempel. Produktet kan også bruges til rengøring af malerværktøj.
  110,00 DKK

6 varer

Du får det flotteste og bedste resultat ved at vælge produkter, der er specialiseret i en rensning eller overflade frem for at vælge generaliseringsprodukter. Du kan læse mere om de specifikke produkter under deres beskrivelse. 

Rens inden maling

Et af de tidspunkter, hvor du skal være særlig opmærksom på at have en grundig vasket båd, er inden, du påfører nogle former for lag som f.eks. grunder, maling, lak og voks. Hvis din båd ikke er ren, inden du begynder at male, vil det i nogle tilfælde kunne ses i malingen og du vil i værste tilfælde opleve, at malingen ikke vil hæfte sig til båden. 

Til en grundig afvaskning anbefaler vi at vælger en rens der fungerer som et affedtningsmiddel. Det kunne f.eks. være Pre-Clean fra Hempel eller Super Cleaner fra International, der begge affedter uden at skade hverken gelcoat, malede eller lakerede overflader.