Skibslak

Har du en træbåd, er det nok en fordel for dig at få den beskyttet mod vind og vejr med en god omgang lak. På den måde, kan du nyde mange somre med hygge på vandet. Her på siden kan du se vores udvalg af skibslakker fra producenter som blandt andet Jotun og Hempel. Husk altid at købe nødvendige tilbehørsprodukter som f.eks. en fortynder, hvor det er beskrevet.

Skibslak

10 varer

 1. International Schooner Gold - 2,5 L
  International Schooner Gold
  2.5 L traditionel 1-komponent olielak til al slags træværk både ude og inde. Baseret på kinesisk olie giver lakken en dyb højglans med UV-beskyttelse.
  649,00 DKK
 2. Jotun Yachting Clipper II
  Jotun Yachting Clipper II
  0.75 og 2.5 L utrethanbasert bådlak, der sammen med Clipper I udgør et perfekt system til overfladebehandling af træbåde.
  Pris fra: 199,00 DKK
 3. Jotun Yachting Ravilakk
  Jotun Yachting Ravilakk
  0.75 og 2.5 L blank bådlak, baseret på kinesisk træolie og andre ædle råstoffer, der giver en unik hård overflade.
  Pris fra: 219,00 DKK
 4. Jotun Yachting Benar Marine
  Jotun Yachting Benar Marine
  0.75 og 2.5 L klar og blank højkvalitets olielak til eksotisk træværk.
  Pris fra: 198,00 DKK
 5. Jotun Yachting Clipper I - 0,75 ltr
  Jotun Yachting Clipper I
  0.75 L klar, konserverende olie til træbåde over vandlinjen, som også kan anvendes på eksotisk træ.
  159,00 DKK
 6. Respect Top Coat No. 2 - 1 L
  Respect Top Coat No. 2
  1 L olielak der kan skabe høj glans på alle typer træværk. Brug det på båden, til møblerne og til porten så du undgår sprækker og skaller.
  159,00 DKK
 7. Hempel Favourite varnish - 0,75 L
  Hempel Favourite Varnish
  0.75 L højglans lak til træværk over vandlinjen og indendørs. Den 1-komponente lak er ideel til områder, hvor træet skal kunne bevæge sig.
  219,00 DKK
 8. Hempel Classic varnish transparent - 0,75 L
  Hempel Classic Varnish
  0.75 L traditionel lak med tungolie til alle typer træværk, både ude og inde. Produktet er modstandsdygtig over for sollys, saltvand og vejrforhold.
  219,00 DKK
 9. Südwest klar lak - Paladur silkemat
  Südwest Paladur - Silkemat
  0.375, 0.75, 2.5 og 10 L gulvlak med silkemat glans. Lakken er oliebaseret og efterlader en særlig stærk overflade på træ, både inde og ude.
  Pris fra: 129,00 DKK
 10. Südwest klar lak - Paladur blank
  Südwest Paladur - Blank
  0.375, 2.5 og 10 L højglans gulvlak. Lakken er oliebaseret og efterlader en særlig stærk overflade på gulve og møbler af træ.
  Pris fra: 129,00 DKK

10 varer

Skibslak er det rigtige valg til dig, der gerne vil beholde og fremhæve træets smukke udseende. Er træet helt nyt, vil det fungere som et sugende underlag. Derfor skal du først mætte træet med en træimprægnering. Dernæst kan du bevare træet med lak i din foretrukne glans. Præference er det eneste, der spiller en rolle, når det kommer til dit valg af glansgrad. Det er en individuel smagssag om, hvor blank en båd skal være. I skibslak kan vi overordnet tilbyde tre grader af glans: Blank, Silkemat og Mat. Ønsker du i stedet en farve på din båd, kan du kigge på vores sortiment af bådmaling.

Et godt råd: vil du lakere under vandlinjen, er det vigtigt at købe en slidstærk lak.

Den bløde eller hårde lak, og andre egenskaber?

En blød lak, som f.eks. Benar Marine fra Jotun, er en lak med stor elasticitet og fleksibilitet. Det gør den optimal til brug på overflader, der kan give sig, som eksempelvis en træbåd. Modsat, er det flader, der skal være hårde og stærke, som f.eks. et gulv, skal du bruge en hård lak. Her er Clipper serien fra Jotun, der inkluderer Clipper I og Clipper II, et glimrende bud.

Fælles for begge produkter er, at de indeholder andre vigtige egenskaber som, at de er:

 • Vejrbestandige
 • Vandfaste
 • Indeholder UV-filter

OBS på farve

Vi vil lige for en god ordens skyld gøre dig opmærksom på, at der kan være naturlige farve i en skibslak. En skibslak er transparent, men nogle lakker har den egenskab at de giver dit træværk f.eks. en gylden tone. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at spørge, hvad enten det er over telefonen eller ved at komme i butikken.