CYBER MONDAY ✨ Spar minimum 15% på hele shoppen, kun i dag✨

Træpleje

Her på siden præsenterer vi vores udvalg af olier og voks til plejning af din båd. Pleje er et vigtigt led i at beskytte dit træværk og forlænge levetiden. Olien plejer træet, mens voksen forlænger virkningen af det underliggende arbejde. 

Træpleje

12 varer

 1. Spar15%
  SiOO:X Marine - Trin 2
  SiOO:X Marine - Trin 2
  3 L premium træbeskyttelse til båden, step 2. Behandlingen giver teakdæk en flot og naturlig sølvgrå samt robust og behagelig overflade. Holder i op til 8 år og kræver minimal vedligeholdelse og efterbehandlinger.
  Specialpris 590,75 DKK Normalpris 695,00 DKK
 2. Spar15%
  SiOO:X Marine - Trin 1
  SiOO:X Marine - Trin 1
  3 L premium træbeskyttelse til båden, der giver dit teakdæk en flot og naturlig sølvgrå samt robust og behagelig overflade. Holder i op til 8 år og kræver minimal vedligeholdelse og efterbehandlinger.
  Specialpris 590,75 DKK Normalpris 695,00 DKK
 3. Respect teakolie gylden
  Respect Teakolie - Gylden
  0.5 og 1 L gylden olie til pleje af teak, mahogni og andet ædeltræ. Genskaber træets smidighed og giver beskyttelse mod sollysets nedbrydende effekt.
  Fra: 67,15 DKK Normalpris 79,00 DKK
 4. Respect teakolie rødlig
  Respect Teakolie - Rødlig
  0.5 og 1 L rødlig olie til pleje af teak, mahogni og andet ædeltræ. Genskaber træets smidighed og giver beskyttelse mod sollysets nedbrydende effekt.
  Fra: 67,15 DKK Normalpris 79,00 DKK
 5. Spar15%
  Respect WaxOn - 0,5 L
  Respect Wax On
  0.5 L olievoks til behandling af interiør i træ. Produktet plejer, beskytter og genskaber gløden i al slags indendørs træværk.
  Specialpris 58,65 DKK Normalpris 69,00 DKK
 6. Spar15%
  Owatrol Deks olje D2 - 1 L
  Owatrol Dæksolie D2
  1 L højglans olielak til at nære og beskytte træværk. Produktet giver en stærk overflade, der sikrer, at vand og fugt ikke kan trænge ind til træet, samt fremhæver træets naturlige skønhed.
  Specialpris 186,15 DKK Normalpris 219,00 DKK
 7. Spar15%
  Jotun Yachting Teak Oil - 0,5 L
  Jotun Yachting Teak Oil
  0.5 L gylden teakolie til at genopfriske og vedligeholde flader af teak og lignende træsorter. Olien beskytter træværket mod fugt, oxidering og anden forurening.
  Specialpris 101,15 DKK Normalpris 119,00 DKK
 8. Spar15%
  Owatrol Teakolie
  Owatrol Teakolie
  1 L silkemat teakolie der nærer og beskytter træet. Olien gendanner gløden i træet og kan anvendes til eksotisk træ både udendørs og indendørs.
  Specialpris 169,15 DKK Normalpris 199,00 DKK
 9. Spar15%
  Jotun Yachting Mahogany Restorer - 0,5 L
  Jotun Yachting Mahogany Restorer
  0.5 L blank vandfast lasur til træbåde der genopretter vejrslidt mahogni og lignende træsorter til sin naturlige glød. Produktet kan anvendes både ude og inde til slidt træværk, og bruges som tilsætning til Jotuns lakker.
  Specialpris 140,25 DKK Normalpris 165,00 DKK
 10. Spar15%
  Respect Grundingsolie Deep Coat No. 1 - 1 L
  Respect Grundingsolie - Deep Coat No. 1
  1 L imprægneringsolie til alle træsorter både ude og inde. Olien kan bruges som alene produkt til at pleje eksempelvis havemøbler, eller den kan bruges til at pleje træværk inden påførelse af en forseglende olielak.
  Specialpris 109,65 DKK Normalpris 129,00 DKK
 11. Spar15%
  Gjøco dekksolje/skibsolie - 3 L
  Gjøco dekksolje/skibsolie
  3 L gylden imprægneringsolie til træbåde, terrasser, havemøbler og andet træværk. Olien indeholder skimmelhæmmende midler, der beskytter træet mod vand og fugt.
  Specialpris 398,65 DKK Normalpris 469,00 DKK
 12. Spar15%
  International teakolie - 0,5 L
  International Teakolie
  0.5 L teakolie til at pleje træværk af hårde træsorter. Olien bevarer træets naturlige skønhed og beskytter effektivt mod fugt og korrosion.
  Specialpris 101,15 DKK Normalpris 119,00 DKK

12 varer

Olie bruges til at behandle, pleje og beskytte dit træværk. Er træet nyt, er det vigtigt, at det grundolieres og mættes. Gør du ikke det, vil træet stadig suge, når du enten maler eller lakerer din båd. Som sagt, er en god olie også med til at beskytte dit træ. Som eksempel kan vi fremhæve Yachting Clipper I fra Jotun. Det er en olie til træbåde, der blandt andet indeholder filmkonserverende midler til beskyttelse mod overfladeskimmel. Efter brugen af Clipper I, kan du med stor fordel bruge Clipper II, som er den tilhørende bådlak, og på den måde opnå et beskyttende lag der forlænger træets levetid. 

Det skal du være opmærksom på

Der er flere elementer der spiller ind, når du skal finde den rette olie. Tager du lige 5 minutter og overvejer de følgende punkter på forhånd, så har du et godt udgangspunkt til at vælge en korrekt olie. 

 • Din træsort - Der findes olier til alle former for træ. I en snæver vending kan vi komme i tanke om mindst otte typer, som er almindelige træsorter til både. 
 • Din foretrukne glød - Gløden har til gengæld ikke står betydning for dit træ, men er et præference valg. Vi har olier i både gylden transparens og rødlig transparens. 

Når du er kommet frem til en beslutning, omkring den olie du gerne vil have, så skal du også overveje det følgende:

 • Tilbehørsprodukter - F.eks. om der skal bruges en form for fortynder eller andet. Den information kan du altid finde under beskrivelsen af det specifikke produkt.
 • Påføringsregler - F.eks. under hvilke forhold det skal påføres. I de fleste tilfælde skal det holdes ude af direkte sol. Du bør også sætte dig ind i, hvor mange lag det skal have for at være mættet. Her skal du være opmærksom på, at eventuelle retningslinjer skal tages som et forslag, da det afhænger af træets sugeevne. 

OBS

Oliebehandlet træ må gerne få olie
Oliebehandlet træ må gerne få lak
Lakbehandlet træ bør ikke få olie