Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Afdækning

Vil du slippe for besværlig rengøring efter bilen har fået en ny omgang farve eller lak, eller vil du udføre et arbejde der kræver præcision, så har vi de helt rigtige produkter til dig. Her på siden kan du finde alt, du skal bruge til en grundig afdækning for at beskytte både dig selv og dine øvrige faciliteter.

Afdækning

9 varer

 1. Afdækningspap 30m 135g
  Afdækningspap
  1 x 30 meter afdækningspap til beskyttelse af gulve og lignende under malearbejde.
  69,00 DKK
 2. Afdækningsfilt - 10 m
  Afdækningsfilt
  1 x 10 meter afdækningsfilt med plast bagside til beskyttelse af gulvet og dets lige under malearbejde.
  89,00 DKK
 3. Afdækningsplast 25 my 4 x 50 m
  Afdækningsplast
  2 x 50 meter afdækningsplast der beskytter gulvet mod spild og pletter under malearbejde.
  89,00 DKK
 4. 3M beskyttelsesdragt
  3M Beskyttelsesdragt
  XL beskyttelsesdragt - et uundværligt redskab når der skal sprøjte- eller spraymales med autolak.
  220,00 DKK
 5. 3M 4277+ halvmaske m. åndedrætsværn
  3M Halvmaske m. Åndedrætsværn
  1 stk vedligeholdelsesfrit åndedrætsværn der beskytter mod organiske dampe og skadelige partikler.
  329,00 DKK
 6. Mipa Fine Line prof tape
  Mipa Fine Line Tape
  3, 6, 9 eller 12 mm bred afdækningstape med en længde på 55 m. Tapen kan svinges i buer og anvendes til bløde markeringer.
  Fra: 59,00 DKK
 7. 3M Fine line tape
  3M Vinyl Tape 471+
  3, 6, 9, 12 eller 19 mm bred afdækningstape med en længde på ca. 33 m, der kan svinges i buer og anvendes til bløde markeringer ved en autolakering.
  Fra: 39,00 DKK
 8. Malertape
  Malertape
  50 m malertape i fire forskellige bredder: 19, 25, 38 eller 50 mm. Her får du malermesterens foretrukne tape til at skabe skarpe kanter og beskytte omkringliggende overflader.
  Fra: 16,00 DKK
 9. Halvmaske
  Gerson Halvmaske m. Åndedrætsværn
  1 stk halvmaske til effektiv beskyttelse mod organiske dampe og støvpartikler; Vedligeholdelsesfri maske til autolakering og sprøjtemaling.
  289,00 DKK

9 varer

En god afdækning kan hjælpe dig til at undgå, at spild bliver til vedvarende gener ved f.eks. at farve gulvet. På samme måde kan en god inddækning hjælpe til at holde auto lakken eller primeren på valgte områder.

Hvad skal jeg vælge - Filt, plast, pap eller papir?

Valget af afdækningsmateriale er en smagssag. Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar. Brug din sunde fornuft og så skal du nok klare den. Et eksempel kunne være, at hvis du skal afdække noget, der er snoet, kan et stift afdækningsmateriale måske være besværligt. Sværere er det ikke.

Vælg den rigtige afdækningstape

Valget af afdækningstape afhænger blandt andet af, hvilket produkt det skal beskytte imod. Der findes både afdækningstape, som er beregnet til vandbaserede lakker og modsat findes der afdækningstape til ikke-vandbaserede lakker. Når du kender din lak kategori, kan du let finde den rette afdækningstape. 

Derudover kan du også overveje, hvilken type projekt tapen skal bruges til. Skal du lave detaljer, som buer og har bløde markeringer, kan du f.eks. bruge en Fine Line tape, der er let-bøjelig. Er du i stedet på udkig efter tape til vanskelige afdækninger, kan et kantmaskeringsbånd være en bedre løsning for dig. 

Beskyt dig selv

Vi ser gerne have, at du også passer på dig selv, når du kaster dig over diverse lakeringsprojekter. Derfor har vi et udvalg af afdækning til dig som person. Med en beskyttelsesdragt i professionel kvalitet kan du undgå at spild, sprøjt og lignende ødelægger din beklædning, og med et åndedrætsværn kan du beskytte dig selv mod organiske dampe.