Autolak

Skal du lave reparationer udvendigt på din bil eller skal du lave forbedringer inde i bilen? Her på siden kan du se vores mange forskellige produkter inden for maling til bilen. Vi har et stort sortiment, med varer til både ude og inde brug, i både standard og metallic farver, og selvfølgelig varmefast maling. Er dit projekt af mindre størrelse, kan du med fordel kigge på vores sortiment af autolak spraymaling. Vi forhandler velkendte mærker i top kvalitet fra blandt andet R-M, Supreme, Esbjerg Maling og Mipa. Kan du ikke finde den farve du skal bruge, kan vi også blande den til dig, såfremt du har en farvekode. Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Autolak

Varer 1-20 af 27

Side
 1. 1K Specialtonet MC Spray
  1K Specialtonet MC Spray
  400 ml specialtonet mc-lak spraymaling i alle standard farver. Nem og hurtig løsning til at opfriske triste overflader og til reparationer.
  Pris fra: 189,00 DKK
 2. Mipa Therm spray
  Mipa Therm Spray
  400 ml varmebestandig sølv eller sort spraymaling der beskytter mod rust og tåler op til 800℃. Malingen kan bruges på udstødnings systemer, ovne, maskiner og til at genopfriske grillen.
  Pris fra: 89,00 DKK
 3. Motip fluoriserende
  Motip Fluoriserende Spray
  400 ml neon farvede spraymalinger til at skabe dekorative overflader, der stikker ud fra mængden. Spraymalingen kan bruges på metal, træ, aluminium, sten og diverse plast typer.
  Pris fra: 98,00 DKK
 4. Mipa Neon fluoriserende
  Mipa Neon Fluoriserende
  0.5 og 3 L neon farvet maling til autolakering. Maling er resistent overfor opløsningsmidler, UV-lys og vind og vejr.
  Pris fra: 398,00 DKK
 5. R-M Diamont Basefarve akryl autolak - alle farver
  R-M Diamont Basefarve - Alle Farver
  0.5 og 1 L en-komponent autolak i mange farver som også fås med effekter såsom metallic eller perle. R-M Diamont bruges til opfriskning af lakering eller til reparationer.
  Pris fra: 489,00 DKK
 6. R-M UNO HD 2K akryl autolak - alle farver
  R-M Uno HD 2K - Alle Farver
  0.5 og 1 L to-komponent autolak i mange farver med ekstrem høj glans. Lakken er hurtig at arbejde med, da den har en imponerende fylde og hurtige tørreegenskaber.
  Pris fra: 489,00 DKK
 7. Supreme 1K Specialtonet Spray
  1K Specialtonet Auto Spray
  400 ml spraymaling i alle farver. Supreme 1K specialtones til dine ønsker hvad enten det er en standard farve eller en farve med metallic effekt.
  Pris fra: 189,00 DKK
 8. Supreme 2K Specialtonet Spray
  2K Specialtonet Auto Spray
  400 ml specialtonet RAL spraymaling i alle standard farver. Nem og hurtig løsning til at opfriske triste overflader og til reparationer.
  Pris fra: 189,00 DKK
 9. Supreme 2K silkemat sort spray - 0,4 L
  Supreme 2K Silkemat Sort Spray
  400 ml sort 2-komponent autolak på spray med en silkemat glans til forskønnelse af overflader eller reparation af køretøjet.
  219,00 DKK
 10. Supreme 2K mat sort spray - 0,4 L
  Supreme 2K Mat Sort Spray
  400 ml mat sort spraymaling til lakering af bil. Supreme 2K autolak kan bruges til opfriskning af flader eller til reparation på køretøjer.
  219,00 DKK
 11. Supreme 2K blank sort spray - 0,4 L
  Supreme 2K Blank Sort Spray
  400 ml blank sort spraymaling til diverse projekter inden for autolakering. Supreme 2K kan bruges til opfriskning af overflader, samt til reparations opgaver.
  219,00 DKK
 12. Supreme 1 K klarlak - 0,4 L
  Supreme 1K Klarlak
  400 ml 1-komponent klarlak med blank glans i høj kvalitet. Klarlak på spray er nem at arbejde med og bruges sammen med Motip eller Supreme basefarver.
  198,00 DKK
 13. R-M Uno HD - mat sort autolak - 1 L
  R-M Uno HD 2K - Mat Sort
  1 L mat sort autolak til alle typer af reparationer og genopfriskning af køretøjer. Den 2-komponente lak tørrer hurtigt og har en imponerende fylde.
  698,00 DKK
 14. R-M Uno HD - blank sort autolak - 1 L
  R-M Uno HD 2K - Blank Sort
  1 L højglans sort autolak til anvendelse ved genopfriskning eller reparationer på køretøjer. Lakken er hurtig at arbejde med, da den har gode fyldeegenskaber samt er hurtigtørrende.
  698,00 DKK
 15. R-M GRAPHITE HD Exclusive - 1 L
  R-M Graphite HD Exclusive
  1 L topcoat autolak til lakering af lastbiler, busser og andre køretøjer med høj dækkeevne, hurtige tørreegenskaber og UV beskyttelse.
  489,00 DKK
 16. R-M Diamont sort basefarve - 1 L
  R-M Diamont Basefarve - Blank Sort
  1 L en-komponent blank sort autolak til hellakering eller reparation af køretøjer. Diamont autolak er nem og hurtig at arbejde med.
  698,00 DKK
 17. Motip varmefast klarlak spray - 0,4 L
  Motip Varmefast Klarlak Spray
  400 ml varmeresistent klarlak som toplakering på overflader der eksponeres for høje temperaturer, såsom udstødning, ovn og grill. Spraymalingen tåler op til 800℃.
  135,00 DKK
 18. Motip spraymaling blank hvid - 0,5 L
  Motip Blank Hvid Spray
  500 ml blank hvid autolak på spray til reparation eller fornyelse af køretøjsdele. Spraymalingen kan også bruges til andre gør-det-selv projekter.
  85,00 DKK
 19. Motip autolak spray
  Motip Autolak Spray
  400 ml autolak spraymaling i alle standard farver til reparation eller opfriskning af overflader på bilen, men kan også bruges til sten, træ, glas og mere til.
  96,00 DKK
 20. Mipa stenslagsspray overlakerbar - 0,5 L
  Mipa Stenslagsspray
  500 ml slagfast sort spraymaling til beskyttelse mod stenslag, rust, salt og mekanisk slitage. Egnet som undervognsbeskyttelse og giver et langvarigt resultat.
  69,00 DKK

Varer 1-20 af 27

Side

Der kan være flere årsager til, at din bil eller motorcykel skal lakeres. Det kan være alt fra små ridser til større skader eller et ønske om en ny farve. Hvis du er den helt store gør-det-selv person, kan du finde udførte guides på online. Overordnet set, vil en sådan process bestå af følgende trin:

 • Forarbejde, som inkluderer vask og grundig afdækning.
 • Nedslibning af området der skal males.
 • Grunder påføres området, der skal males.
 • Lakering påføres med sprøjtepistol, nogle farver skal bruge en klarlak.
 • Polering påføres i cirkulære bevægelser.

Autolakken, du finder her på siden, er dit slut produkt - altså selve farven - inden polering. Hvert produkt kommer med anvisninger omkring brugen af blandt andet hærder, fortynder og blandingsforhold.

Maling af fælge

Ønsker du at give dine fælge nyt liv, kan vi anbefale Mipa Fælge-spray eller Fælgsølv, som især er modstandsdygtig over for påvirkninger som saltvand og stenslag. Begge enheder er i farven sølv og vil give dine fælge et udseende af nye alu-fælge. Hvis du gerne vil have en farve på dine fælge, kan du sagtens bruge en anden spraymalin til biler. Det samme gælder, hvis du f.eks. ønsker et mat finish. Her maler du med den ønskede farve og slutter af med en mat lak.

Før du starter med at male dine fælge, skal du være opmærksom på, om dine fælge er af stål eller aluminium. Det har nemlig betydning for den grunder, du skal bruge. Desuden skal du huske dit forarbejde med blandt andet en grundig rengøring. 

Maling til bil

Der findes mange produkter til både reparationslakeringer samt lakering af hele biler. For at hjælpe dig lidt på vej, har vi udvalgt to produkter der udmærker sig.

-- Diamont Basefarve

Diamont basefarve fra R-M bruges til både reparations og hellakeringer. Til reparationslakeringer er det muligt med Diamont Basefarve at ramme, med stor nøjagtighed, den originale lakering med finish som inkluderer metallic, perle-effekt og tætte farver. Hvis du har farvekoden, så kan vi blande den. Basefarven skal overlakeres med klarlak (link til produkt).

-- Uno HD 2K

Uno HD 2K fra R-M er en 2-i-1 autolak med høj glans og bruges til både reparations- og hellakeringer. Dens komposition er baseret på akryl/polyurethan teknologi, der sikrer en imponerende farvekvalitet samt overlegen hårdhed. Medbringer du din farvekode, kan vi også blande den rette helt rigtige nuance til dig.

Metallic autolak

Metallic maling er faktisk det samme som en base maling eller grundfarve, bare tilsat en lille mængde pulveriseret metal for et unikt shine. Metallet i malingen reflekterer mere indfaldende lys, som til gengæld giver en tiltalende glans, så længe det holdes rent. Som en bonus skjuler det også mindre skader mere effektivt, end en solid maling ville gøre. Typen og mængden af tilsat metal varierer afhængigt af producenten, og du er velkommen til at spørge, hvis du skulle have nogle spørgsmål.