Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Autolak

Skal du lave reparationer udvendigt på din bil eller skal du lave forbedringer inde i bilen? Her på siden kan du se vores mange forskellige produkter inden for maling til bilen. Vi har et stort sortiment, med varer til både ude og inde brug, i både standard og metallic farver, og selvfølgelig varmefast maling. Er dit projekt af mindre størrelse, kan du med fordel kigge på vores sortiment af autolak spraymaling. Vi forhandler velkendte mærker i top kvalitet fra blandt andet R-M, Supreme, Esbjerg Maling og Mipa. Kan du ikke finde den farve du skal bruge, kan vi også blande den til dig, såfremt du har en farvekode. Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Autolak

Varer 1-20 af 24

Side
 1. Supreme Autolak Spray
  1K Specialtonet MC Spray
  400 ml specialtonet mc-lak spraymaling i alle standard farver. Nem og hurtig løsning til at opfriske triste overflader og til reparationer.
  198,00 DKK
 2. Supreme Autolak Spray
  1K Specialtonet Auto Spray
  400 ml spraymaling i alle farver. Supreme 1K specialtones til dine ønsker hvad enten det er en standard farve eller en farve med metallic effekt.
  198,00 DKK
 3. Supreme Autolak Spray
  2K Specialtonet Auto Spray
  400 ml specialtonet RAL spraymaling i alle standard farver. Nem og hurtig løsning til at opfriske triste overflader og til reparationer.
  219,00 DKK
 4. Supreme 2K Silkemat Sort Spray
  Supreme 2K Silkemat Sort Spray
  400 ml sort 2-komponent autolak på spray med en silkemat glans til forskønnelse af overflader eller reparation af køretøjet.
  219,00 DKK
 5. Supreme 2K Mat Sort Spray
  Supreme 2K Mat Sort Spray
  400 ml mat sort spraymaling til lakering af bil. Supreme 2K autolak kan bruges til opfriskning af flader eller til reparation på køretøjer.
  219,00 DKK
 6. Supreme 2K Blank Sort Spray
  Supreme 2K Blank Sort Spray
  400 ml blank sort spraymaling til diverse projekter inden for autolakering. Supreme 2K kan bruges til opfriskning af overflader, samt til reparations opgaver.
  219,00 DKK
 7. Mipa DS 4in1 Autolak
  Mipa DS 4-i-1
  400 ml silkemat spraymaling i flere farver til en effektiv lak-reparation. Her får du 1 spray med 4 egenskaber: rustbeskyttelse, grunder, fylder og topcoat.
  Fra: 98,00 DKK
 8. Mipa Therm Spray
  Mipa Therm Spray
  400 ml varmebestandig sølv eller sort spraymaling der beskytter mod rust og tåler op til 800℃. Malingen kan bruges på udstødnings systemer, ovne, maskiner og til at genopfriske grillen.
  Fra: 89,00 DKK
 9. Mipa Neon Fluoriserende
  Mipa Neon Fluoriserende
  0.5 og 3 L neon farvet maling til autolakering. Maling er resistent overfor opløsningsmidler, UV-lys og vind og vejr.
  Fra: 398,00 DKK
 10. Mipa stenslagsspray overlakerbar
  Mipa Stenslagsspray
  500 ml slagfast sort spraymaling til beskyttelse mod stenslag, rust, salt og mekanisk slitage. Egnet som undervognsbeskyttelse og giver et langvarigt resultat.
  69,00 DKK
 11. Mipa plastik topcoat
  Mipa Plastik Topcoat Spray
  400 ml elastisk og hurtigtørrende sort og grå spraymaling med en mat glans til plastikdele på eksempelvis biler, såsom kofangeren, sidespejlene og lignende.
  Fra: 139,00 DKK
 12. Mipa OC 2K HS acryl autolak mat sort
  Mipa 2K Autolak - Mat Sort
  1 L to-komponent modstandsdygtig mat sort autolak til delvis eller fuld malerarbejde af biler, lastbiler, busser og lignende. Fri for bly, samt overholder VOC regulativer.
  498,00 DKK
 13. Mipa OC 2K HS acryl autolak blank sort
  Mipa 2K Autolak - Blank Sort
  1 L to-komponent blank sort autolak til private og erhvervs køretøjer med god vejrbestandighed, samt dække -og rækkeevne.
  498,00 DKK
 14. Mipa Fælgsølv
  Mipa Fælgsølv
  1 L fælgmaling i aluminium til biler og lastbiler, der beskytter mod kemiske og mekaniske belastninger såsom saltvand og stenslag.
  159,00 DKK
 15. Mipa fælge-spray
  Mipa Fælge-Spray
  400 ml aluminiumsfarvet spraymaling til at forny udseendet på fælge, hjulkapsler eller lignende. Hurtig påføring, hurtig tørring og hurtigt videre med nye fælge.
  89,00 DKK
 16. Mipa kofanger (bumper) spray
  Mipa Bumper Spray
  400 ml slidstærk hurtigtørrende spraymaling i sort. Denne spray bruges typisk til små reparationer på biler som inkluderer sidespejle, kofangere, spoilere og lignende.
  98,00 DKK
 17. Mipa alu-krom-spray
  Mipa Alu-krom Spray
  400 ml aluminiumsfarvet varmeresistent spraymaling til reparationsudbedring på alle typer metaller. Autolakken beskytter mod rust og korrosion, samt modstandsdygtig overfor opløsningsmidler.
  139,00 DKK
 18. Motip Fluoriserende Spray
  Motip Fluoriserende Spray
  400 ml neon farvede spraymalinger til at skabe dekorative overflader, der stikker ud fra mængden. Spraymalingen kan bruges på metal, træ, aluminium, sten og diverse plast typer.
  Fra: 98,00 DKK
 19. Motip spraymaling blank hvid
  Motip Hvid XL Spray
  500 ml blank eller mat hvid autolak på spray til reparation eller fornyelse af køretøjsdele. Spraymalingen kan også bruges til andre gør-det-selv projekter.
  Fra: 85,00 DKK
 20. Motip autolak spray
  Motip Autolak Spray
  400 ml autolak spraymaling i alle standard farver til reparation eller opfriskning af overflader på bilen, men kan også bruges til sten, træ, glas og mere til.
  96,00 DKK

Varer 1-20 af 24

Side

Der kan være flere årsager til, at din bil eller motorcykel skal lakeres. Det kan være alt fra små ridser til større skader eller et ønske om en ny farve. Hvis du er den helt store gør-det-selv person, kan du finde udførte guides på online. Overordnet set, vil en sådan process bestå af følgende trin:

 • Forarbejde, som inkluderer vask og grundig afdækning.
 • Nedslibning af området der skal males.
 • Grunder påføres området, der skal males.
 • Lakering påføres med sprøjtepistol, nogle farver skal bruge en klarlak.
 • Polering påføres i cirkulære bevægelser.

Autolakken, du finder her på siden, er dit slut produkt - altså selve farven - inden polering. Hvert produkt kommer med anvisninger omkring brugen af blandt andet hærder, fortynder og blandingsforhold. Nu hvor du allerede er i gang med udendørs malearbejder, er det en idé at male sokkelen på huset - du kan se vores udvalg af sokkelmaling her

Maling af fælge

Ønsker du at give dine fælge nyt liv, kan vi anbefale Mipa Fælge-spray eller Fælgsølv, som især er modstandsdygtig over for påvirkninger som saltvand og stenslag. Begge enheder er i farven sølv og vil give dine fælge et udseende af nye alu-fælge. Hvis du gerne vil have en farve på dine fælge, kan du sagtens bruge en anden spraymalin til biler. Det samme gælder, hvis du f.eks. ønsker et mat finish. Her maler du med den ønskede farve og slutter af med en mat lak.

Før du starter med at male dine fælge, skal du være opmærksom på, om dine fælge er af stål eller aluminium. Det har nemlig betydning for den grunder, du skal bruge. Desuden skal du huske dit forarbejde med blandt andet en grundig rengøring. 

Maling til bil

Der findes mange produkter til både reparationslakeringer samt lakering af hele biler. For at hjælpe dig lidt på vej, har vi udvalgt to produkter der udmærker sig.

-- Diamont Basefarve

Diamont basefarve fra R-M bruges til både reparations og hellakeringer. Til reparationslakeringer er det muligt med Diamont Basefarve at ramme, med stor nøjagtighed, den originale lakering med finish som inkluderer metallic, perle-effekt og tætte farver. Hvis du har farvekoden, så kan vi blande den. Basefarven skal overlakeres med klarlak (link til produkt).

-- Uno HD 2K

Uno HD 2K fra R-M er en 2-i-1 autolak med høj glans og bruges til både reparations- og hellakeringer. Dens komposition er baseret på akryl/polyurethan teknologi, der sikrer en imponerende farvekvalitet samt overlegen hårdhed. Medbringer du din farvekode, kan vi også blande den rette helt rigtige nuance til dig.

Metallic autolak

Metallic maling er faktisk det samme som en base maling eller grundfarve, bare tilsat en lille mængde pulveriseret metal for et unikt shine. Metallet i malingen reflekterer mere indfaldende lys, som til gengæld giver en tiltalende glans, så længe det holdes rent. Som en bonus skjuler det også mindre skader mere effektivt, end en solid maling ville gøre. Typen og mængden af tilsat metal varierer afhængigt af producenten, og du er velkommen til at spørge, hvis du skulle have nogle spørgsmål.