Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... info@farve-lak.dk

Bilpolering

Når du har færdiggjort din autolak, kan du give den det sidste pift med en god polering. Her på siden kan du finde vores udvalg af poleringsmidler og tilhørende udstyr samt vores udvalg af voks, hvis du ønsker en længerevarende effekt af din polering og ekstra beskyttelse af din lak.

Bilpolering

Varer 21-33 af 33

Side
 1. 3M Finesse-it Finishing Material
  3M Finesse-it Finishing Material
  1 L silikonefri 2-i-1 produkt med slibe- og poleringsegenskaber. Velegnet til polering af oxiderede overflader, samt lakker med små ridser og striber efter vask.
  289,00 DKK
 2. 3M Polish Rosa
  3M Polish Rosa
  1 L polermiddel og topvoks der sikrer en dyb og holdbar glans i op til 8 måneder.
  289,00 DKK
 3. Gleerustol Weapon Clean
  Gleerustol Weapon Clean
  75 ml polermiddel til at fjerne aflejringer og rust fra kritiske områder såsom våbnets løb. Produktet efterlader en poleret blank overflade på metaller.
  49,00 DKK
 4. Gleerustol Metal Polish
  Gleerustol Metal Polish
  75 ml polermiddel til at genskabe metallers glød. Produktet kan bruges til at fjerne rust og ir, og det kan bruges til at polere messing, kobber, rustfrit stål, aluminium mm.
  49,00 DKK
 5. Gleerustol Golf Polish
  Gleerustol Golf Polish
  75 ml polermiddel til at genskabe golfkøllens glans. Polermidlet fjerner effektivt rust og andre anløbninger på metallet.
  49,00 DKK
 6. RM Bril 852
  R-M Bril 852
  1 kg silikonefrit poleringspasta til den afsluttende polering af biler. Produktet kan påføres manuelt og med maskine.
  349,00 DKK
 7. 3M Extra Fine Plus
  3M Extra Fine Plus
  1 L polermiddel til ridsefaste og almindelige klarlakker. Giver en flot overfladebehandling og et skarpt finish til båden.
  398,00 DKK
 8. 3M Højglansforsegling
  3M Højglansforsegling
  1 L silikonefri polermiddel med lavt indhold af opløsningsmidler. Produktet skaber en langvarig glans og giver beskyttelse til overfladen.
  289,00 DKK
 9. 3M fine compound - 1 L
  3M Perfect-it Fine Compound
  1 L flydende polermiddel til at fjerne ridser, oxidering og sprøjtestøv på bådlakeringer.
  339,00 DKK
 10. 3M Denib Polish
  3M Perfect-it Denib Polish
  0.5 L micro-polermiddel til at fjerne mindre sliberidser og give en højglans overflade.
  189,00 DKK
 11. 3M Perfect-it Machine Polish
  3M Machine Polish
  1 L flydende polermiddel til højglans bådpolering og anden lak. Skab hurtigt et nymalet udseende på båden eller bilen uden virvelmærker - også på mørkmalede overflader.
  279,00 DKK
 12. 3M Fast Cut Plus Extreme
  3M Perfect-it Fast Cut Plus Extreme
  865 ml flydende og grovkornet polermiddel til effektivt at udbedre ridser og oxiderede overflader. Overfladen efterlades med en højglans finish.
  379,00 DKK
 13. 3M Fast Cut Compound
  3M Perfect-it 1-Step Finish Polermiddel
  1 L flydende og grovkornet polermiddel til oxiderede overflader. Produktet fjerner effektivt sliberidser i lakken og giver en blank glans.
  449,00 DKK

Varer 21-33 af 33

Side

Hvorfor skal jeg polere bilen?

Det korte svar er, for at beskytte lakken. Oftest er dit køretøj dækket af tre typer lak - en base eller grunder, selve autolakken (farven) og til sidst en forsegler. Din forsegler beskytter farven på din bil, men med tiden kan urenheder i form af støv, jord, insekter og andet skidt skabe problemer. Derfor er det ikke kun efter en ny omgang autolak, at du må polere din bil. Ved at vaske eller polere bilens ydre lag med jævne mellemrum forlænger du lakkens levetid. 

Kan jeg selv polerer bilen?

Ja, det kan du! og vi har lavet en guide til dig lige her:

Trin 1: Vask din bil grundigt f.eks. med PK 700 Siliconefjerner. Det er vigtigt, at du kommer ind i alle hjørner og kanter, hvor der skal poleres.

Trin 2: Tør din bil, gerne med et håndklæde. Hvis du lader bilen lufttørre, skal du holde den ude af sollys og være påpasselig med, at der ikke er kommet nyt skidt og snavs på bilen, inden du polerer.

Trin 3: Påfør dit valgte polermiddel efter fabrikantens anvisninger. Vi anbefaler, at du bruger en polerrondel eller en polerpude for at påføre polering i et jævnt lag. 

Trin 4: Arbejd polermidlet ind i lakken med en tør og ren klud. Polermidlet bliver transparent, når det er arbejdet godt ned i lakken. Er der overskydende polermiddel tilbage, kan det fjernes med 3M Glasrens.

Trin 5: (Ekstra beskyttelse) Hvis du ønsker en længerevarende effekt af din polering, så kan du forsegle den med voks. Det giver endnu et lags beskyttelse til din lak.