Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Rens & vask

En beskidt bil er ikke bare en beskidt bil. Hvis din bil er snavset, er den i større risiko for at få problemer i lakken, som kan lede til rustpletter. Rens, rengøring og generel pasning af din bil eller motorcykel er med til at forlænge lakkens levetid. Her på siden kan du se vores udvalg af rengøringsprodukter fra blandt andet 3M og udstyr til at holde dit køretøj pænt og rent.

Rens & vask

7 varer

 1. 3M Glasrens
  3M Glasrens
  500 ml glasrens på spray til rengøring af bilens ruder og spejle samt indvendige vinyl- og plastikdele. Her får du en glansrens som drypfrit skum, der ikke render på lodrette flader.
  98,00 DKK
 2. 3M Afrensningsspray
  3M Afrensningsspray
  0.5 L universal rengøringsmiddel på spray med duft af citrus. Produktet bruges til rengøring og affedtning på de fleste underlag inklusiv aluminium, keramik, malede flader mm.
  249,00 DKK
 3. R-M PK 700 Siliconefjerner
  R-M PK 700 Siliconefjerner
  1 L rensningsmiddel som forberedende skridt inden en autolakering. Produktet fjerner effektivt fjerner, fedt, snavs og silikone.
  169,00 DKK
 4. R-M Viskosesvamp
  R-M Viskosesvamp
  13 x 9 cm genanvendelig viskosesvamp til rengøring og aftørring af klister. Produktet er en super suger og kan indeholde meget vand.
  29,00 DKK
 5. Stålbørste Plast
  Stålbørste Plast
  Stålbørste med 2, 3 eller 4 rækker til at fjerne rust og gammel maling på overflader af metal, beton og lignende.
  Fra: 40,95 DKK
 6. Mipa Anti-Silikon
  Mipa Anti-Silikon Silikonefjerner
  1 L silikonefjerner til grundig og effektiv afrensning af bil inden lakeringsarbejdet. Produktet fjerner silikone, tjære og fedt fra overflader af metal og polymer.
  94,00 DKK
 7. 3M 38987 Limfjerner
  3M Special Klæbefjerner
  425 g stærk limfjerner på spray til at fjerne aktive klæbemidler inden de hærdes.
  269,00 DKK

7 varer

Rens og vask af din køretøj bør være en løbende aktivitet, du foretager forholdsvis jævnligt for at opretholde et flot og sundt ydre. Du kan også forlænge din indsats ved at polere bilens overflader. Skulle der alligevel forekomme rustpletter, har vi også midler til at hjælpe dig her. Rustpletten kan blandt andet fjernes med en Mirakel Power Flex svamp og efterfølgende kan området males i den ønskede farve. Vær opmærksom på, at der er flere nødvendige trin inden påføring af malingen. 

Flyverust bør fjernes med rens

Flyverust på bilen skyldes mikroskopiske jernpartikler, der sætter sig på din lakoverflade. Det har altså endnu ikke udviklet sig til decideret rust i bilen, men er små rustne ujævnheder på bilens lak, og dem kan vi fjerne. 

Trin 1: Forsigtig mærk om du kan løfte ujævnhederne med din negl. Du må endelig ikke begynde at slibe eller polere ujævnhederne væk - det kan give ridser. Lykkes det ikke at fjerne dem med din negl, kan du i stedet bruge en terpentin- eller petroleums vædet klud til at løsne partiklerne.

Trin 2: Når ujævnhederne er væk, kan du behandle områderne med en 10% oxalsyreopløsning, og skylle efter med vand, grundigt. Det er kemikalier, du arbejder med, så vær opmærksom på at beskytte dig selv.

Trin 3: Som afslutning skal du have gen-beskyttet de påvirkede områder med et lakplejemiddel. Har du fanget flyverusten inden den udviklede sig, skal du ikke være bange for, at lakken er blevet forringet.

Flyverust er oftest en irritation, vi især møder om foråret, når vi vasker bilen fri for vinterens snavs, skidt og sjap. De opstår ved, at bilen er modtagelig overfor jernpartikler fra blandt andet bremser og kobling, der over tiden transformeres til flyverust takket være fugt. Ønsker du at forebygge din bil mod flyverust, kan du med fordel sikre, at lakken er beskyttet inden og gennem vinderen.

Rens til forberedelse af lakering

Hvis du har planer om at omlakere eller foretage lak reparationer på dit køretøj, er rens en vigtig proces. Hvis ikke fedt, snavs og skidt fjernes inden du begynder på din lakering, vil det kunne ses på slut resultatet og i værste tilfælde være skyld i, at din lak ikke vil hæfte sig til bilens overflade.