Rens & vask

En beskidt bil er ikke bare en beskidt bil. Hvis din bil er snavset, er den i større risiko for at få problemer i lakken, som kan lede til rustpletter. Rens, rengøring og generel pasning af din bil eller motorcykel er med til at forlænge lakkens levetid. Her på siden kan du se vores udvalg af rengøringsprodukter fra blandt andet 3M og udstyr til at holde dit køretøj pænt og rent.

Rens & vask

12 varer

 1. Stålbørste Plast
  Stålbørste Plast
  Stålbørste med 2, 3 eller 4 rækker til at fjerne rust og gammel maling på overflader af metal, beton og lignende.
  Pris fra: 40,95 DKK
 2. R-M Viskosesvamp
  R-M Viskosesvamp
  13 x 9 cm genanvendelig viskosesvamp til rengøring og aftørring af klister. Produktet er en super suger og kan indeholde meget vand.
  29,00 DKK
 3. R-M PK 700 Siliconefjerner - 1 L
  R-M PK 700 Siliconefjerner
  1 L rensningsmiddel som forberedende skridt inden en autolakering. Produktet fjerner effektivt fjerner, fedt, snavs og silikone.
  169,00 DKK
 4. KOZAK Auto Dry Wash
  KOZAK Auto Dry Wash
  Patenteret klud til rens af biler uden brug af vand. Produktet rengører effektivt og kan anvendes op til 50 gange.
  169,00 DKK
 5. California Car Duster
  California Car Duster
  Rengøringsredskab til bilen. Med bomulds tråde i voks løfter produktet støvet væk frem for bare at flytte på det.
  398,00 DKK
 6. 3M Ultrafina SE - 1 L
  3M Ultrafina SE
  1 L polermiddel der fjerner hvirvler og hologrammer fra alle farvede biler og skaber en højglans overflade.
  379,00 DKK
 7. 3M afrensningsspray - 0,5 L
  3M Afrensningsspray
  0.5 L universal rengøringsmiddel på spray med duft af citrus. Produktet bruges til rengøring og affedtning på de fleste underlag inklusiv aluminium, keramik, malede flader mm.
  198,00 DKK
 8. 3m-preb-and-blend.jpg
  3M Prep and Blend
  500 g flydende slibe- og rensemiddel til forberedelse af underlaget inden en autolakering med basefarve, toplak eller klarlak.
  149,00 DKK
 9. 3M Stribefjerner - 510 GR
  3M Stribefjerner
  510 g limfjerner på spray til nemt at fjerne striber og andre dekorationer på biler. Produktet virker på bare 10-20 minutter.
  229,00 DKK
 10. 3M Glasrens - 0,5 L
  3M Glasrens
  500 ml glasrens på spray til rengøring af bilens ruder og spejle samt indvendige vinyl- og plastikdele.
  98,00 DKK
 11. Turtle Lux leather cleaner and conditioner - 0,5 L
  Turtle Lux Læder Rens og Pleje
  500 ml vidundermiddel til at rense, pleje og beskytte læder, vinyl, gummi og plast. Genskaber den naturlige balance baseret på kakaosmør og aloe vera.
  169,95 DKK
 12. Mirakel Power Flex svamp
  Mirakel Power Flex Svamp
  Multifunktionel svamp der kan bruges på alle overflader. Svampen kan fjerne fastbrændt snavs på kogeplader og grillriste. Den kan også fjerne kalk og gule aflejringer.
  11,95 DKK

12 varer

Rens og vask af din køretøj bør være en løbende aktivitet, du foretager forholdsvis jævnligt for at opretholde et flot og sundt ydre. Du kan også forlænge din indsats ved at polere bilens overflader. Skulle der alligevel forekomme rustpletter, har vi også midler til at hjælpe dig her. Rustpletten kan blandt andet fjernes med en Mirakel Power Flex svamp og efterfølgende kan området males i den ønskede farve. Vær opmærksom på, at der er flere nødvendige trin inden påføring af malingen. 

Flyverust bør fjernes med rens

Flyverust på bilen skyldes mikroskopiske jernpartikler, der sætter sig på din lakoverflade. Det har altså endnu ikke udviklet sig til decideret rust i bilen, men er små rustne ujævnheder på bilens lak, og dem kan vi fjerne. 

Trin 1: Forsigtig mærk om du kan løfte ujævnhederne med din negl. Du må endelig ikke begynde at slibe eller polere ujævnhederne væk - det kan give ridser. Lykkes det ikke at fjerne dem med din negl, kan du i stedet bruge en terpentin- eller petroleums vædet klud til at løsne partiklerne.

Trin 2: Når ujævnhederne er væk, kan du behandle områderne med en 10% oxalsyreopløsning, og skylle efter med vand, grundigt. Det er kemikalier, du arbejder med, så vær opmærksom på at beskytte dig selv.

Trin 3: Som afslutning skal du have gen-beskyttet de påvirkede områder med et lakplejemiddel. Har du fanget flyverusten inden den udviklede sig, skal du ikke være bange for, at lakken er blevet forringet.

Flyverust er oftest en irritation, vi især møder om foråret, når vi vasker bilen fri for vinterens snavs, skidt og sjap. De opstår ved, at bilen er modtagelig overfor jernpartikler fra blandt andet bremser og kobling, der over tiden transformeres til flyverust takket være fugt. Ønsker du at forebygge din bil mod flyverust, kan du med fordel sikre, at lakken er beskyttet inden og gennem vinderen.

Rens til forberedelse af lakering

Hvis du har planer om at omlakere eller foretage lak reparationer på dit køretøj, er rens en vigtig proces. Hvis ikke fedt, snavs og skidt fjernes inden du begynder på din lakering, vil det kunne ses på slut resultatet og i værste tilfælde være skyld i, at din lak ikke vil hæfte sig til bilens overflade.