Covid-19 Update: Vi afsender som normalt. Læs mere hér om muligheder for afhentning. 

COVID-19 Updates

Grundet de nyeste COVID-19 restriktioner, kan vores butikker desværre ikke holde åbent for salg frem til mandag d. 08/02/2021, men det betyder ikke, at du skal vente med at få dine ønskede maling, rammer eller andet godt. Du kan stadig handle over nettet, som du plejer og få tilsendt varerne til din adresse eller til et afhentningssted. Der kan dog forekomme mindre forsinkelser, da vores leverandører også kan blive presset i disse tider, men vi gør, hvad vi kan for at holde lageret fyldt, så du kan få dine varer inden for de almindelige leveringstider. 

Butikken er åben for afhentning, men lukket for salg til private

Selvom butikkerne officielt er lukkede, har vi stadig åbent for udlevering og afhentning af varer bestilt med Click&Collect og Call&Collect i Silkeborg butikken (Kjellerup er lukket), altså varer du har købt her på webshoppen eller bestilt over telefonen. 

 

Farve & Lak Silkeborg

Bredhøjvej 23,
8600 Silkeborg

Åben for udlevering af varer
mandag til fredag 8.00-15.00
lørdag 9.00-14.00.

Ring på Tlf: 86 81 26 26

 

 

Click&Collect

Bestil dine varer her på webshoppen og ved check-out vælger du Farve&Lak som dit afhentningssted. Når din ordre er klar til afhentning, vil vi sende dig en sms og du kan komme ned i butikken i Silkeborg inden for vores COVID-19 åbningstider og afhente din pakke.

Call&Collect

Ring til kundeservice på telefon 86 81 26 26, så vil vi tage imod din ordre og bede dig betale med mobilepay. Når ordren er pakket og klar, vil du modtage en sms og kan afhente din pakke i Silkeborg butikken ved fremvisning af mobilepay-kvittering.