Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Billedrammer

Der findes uendelige billedmotiver og måder at arrangere dem på, men én ting er sikkert; dine billeder og plakater fortjener de bedste rammer. Hos Farve & Lak® forhandler vi et stort udvalg af rammer til plakater, så du kan være sikker på at finde billedrammer, der passer ind i din boligindretning. Vi har helt små billedrammer, der passer på reolen og store rammer, der fylder godt på væggen. Du kan vælge mellem otte forskellige størrelser billedrammer i moderne materialer som aluminium, lys eg og trærammer i sort og hvid.

Vores rammer findes i størrelserne: 13x18 cm, 18x24 cm, 20x30 cm, 21x29.7 cm (A4), 30x40 cm, 29.7x42 cm (A3), 50x70 cm og 70x100 cm.

 

Billedrammer

4 varer

 1. Sort A3 Træramme - Plakatramme i enkelt
  A3 - Sort - Træramme
  Sort træramme med klart glas til at fremhæve plakatdesigns, kunstprints og andre større vægdekorationer i A3 format.
  149,00 DKK
 2. Hvid A3 Træramme - Plakatramme med let og elegant udtryk
  A3 - Hvid - Træramme
  Hvid træramme til ophæng og fremvisning af billeder, kunstprints og mindre plakater i A3 format.
  149,00 DKK
 3. A3 Alu Ramme - Klassisk plakatramme til en billig pris!
  A3 - Alu - Ramme
  Metalramme i aluminium der smukt fremhæver dine billeder. Brug den til at indramme tørrede blomster eller kunstprints i A3 format.
  149,00 DKK
 4. A3 Egetræsramme - Træramme med flot nordisk udtryk!
  A3 - Eg - Træramme
  Træramme i massivt eg der bringer naturens egne farver op på din væg. Brug den til at indramme blomsterplakater eller kunstprints i A3 format.
  199,00 DKK

4 varer

Billedrammer til plakater i høj kvalitet

Vi har mere end 30 års erfaring inden for tapet- og vægbeklædning, og vi garanterer for, at vores billedrammer altid er i høj kvalitet og til en pris, hvor alle kan være med. Hos Farve & Lak® mener vi nemlig, at kunst skal være tilgængeligt for alle, der ønsker at pifte væggene op med farverige plakater eller personlige billeder. Vores billedrammer er lavet af materialer i høj kvalitet, så du har mulighed for at udskifte dine plakater igen og igen uden at bekymre dig, om bagbeklædning eller hægter går i stykker.

Hos os finder du de klassiske trærammer i sort, hvid og lys eg, og vi har samtidig et udvalg af mere moderne rammer til plakater med en blank finish i aluminium. Udtrykket på dine plakater kommer frem på forskellige måder alt efter, hvilken type billedramme du vælger, og vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette rammer til dine billeder. 

Lav din egen billedvæg

En billedvæg er en god mulighed for dig at sætte et personligt præg på dit hjem. Du bestemmer selv, om du vil bruge rammer med samme udtryk, eller om dine rammer skal skille sig ud fra hinanden og skabe kontrast. Vores rammer til plakater og billeder kan hænges både vandret og lodret, så du kan sammensætte din billedvæg præcis, som du ønsker den.

Mangler du inspiration til at lave din egen billedvæg? Se vores udvalg af plakater lige her

Vi står klar til at hjælpe dig

Er du i tvivl om, hvilke rammer du skal bruge, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi er klar til at hjælpe dig alle hverdage fra klokken 8.00-17.30 og på lørdage fra klokken 9.00-14.00 på tlf. 86 81 26 26.