Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

DETALE CPH

DETALE CPH, det tidligere KABE, er indfarvet spartelmasse, der giver væggene i dit hjem et råt, industrielt look. I vores udvalg finder du det bedste, DETALE CPH har at tilbyde, heriblandt deres to serier KC14 og KABRIC i et væld af farver og det helt nye SPACE. DETALE CPH tilbyder med sine tre produktserier et rustikt og levende alternativ til både maling og tapet. Serien KC14 er en indfarvet spartelmasse med speciel tilhørende overfladebehandling, mens KABRIC er en spartelbar maling og SPACE er en metalpasta, der giver en unik shine. Tanken bag hver serie er, at alle med mod på et godt 'gør det selv'-projekt skal selv kunne skabe flotte og rustikke vægge i hjemmet. 

Detale CPH

Der er to ting, du skal være opmærksom på, inden du falder pladask for den populære vægbeklædning: Den første er, at KC14 er en spartelmasse. Det vil sige, at den kommer ikke af væggen, når først du har påført den. Fortryder du senere, skal du slibe spartlen af for derefter opsætte nyt filt på væggen. Det andet er, at både SPACE, KABRIC og KC14 er udelukkende til indendørs vægge. Alle serier kræver en tør, ensartet overflade for et flot resultat. Med det sagt, så kan de anvendes på langt de fleste typer vægge, inklusiv vægge i vådrum, så længe væggene er forberedt rigtigt, der ikke er meget fugt i rummet samt at væggen ikke er i direkte kontakt med vand, altså vådzonerne. Hvis du er interesseret i maling med en mere rustik effekt, så kunne kalkmaling også være en god overvejelse. 

Se mere omkring de individuelle serier af Detale ved at vælge kategorien herover.