Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... info@farve-lak.dk

KC14

Naturen er, uden tvivl, noget af det smukkeste, der findes. Med sine fantastiske farver og rå materialer, er det blevet en klar inspiration til nutidens boligtrends. Og her har DETALE CPH fundet en fantastisk balancegang med deres KC14 spartelbar maling, der bringer udseendet fra de rå sten materialer lige ind i din stue, uden at gå på kompromis med funktionalitet i forhold til eksempelvis rengøring. KC14 er Nordens første spartel i farve med en special udviklet en topcoat, der gør, at du uden problemer kan få naturen spartlet op på dine vægge. Produktet er dertil udviklet sådan, at alle kan arbejde med den indfarvede spartelmasse - det er altså ikke kun de professionelle, der kan skabe de unikke organiske udtryk.

DETALE KC14 Classic

Varer 1-20 af 36

Side
 1. DETALE KC14 Classic - Indian Sun
  DETALE KC14 Classic - Indian Sun
  Kom i sommerstemning med denne vidunderlige gule nuance fra DETALE CPH. Spartelmasse der fremhæver din personlige indretning.
  748,00 DKK
 2. DETALE KC14 Classic - Warm Teracotta
  DETALE KC14 Classic - Warm Teracotta
  Skab en stemningsfuld og struktureret overflade med Detale CPH Classic - Warm Teracotta. En brugervenlig spartelmasse som giver dine vægge nyt liv.
  748,00 DKK
 3. DETALE KC14 Classic - Warm Sand
  DETALE KC14 Classic - Warm Sand
  Skab en varm og hyggelig stemning med Detale CPH Classic - Warm Sand. En brugervenlig spartelmasse med en flot varm nuance, der skaber harmoni i hjemmet.
  748,00 DKK
 4. DETALE KC14 Classic - Vintage Surf
  DETALE KC14 Classic - Vintage Surf
  Med Vintage Surf spartelmasse kan du skabe unikke overflader. Denne populære grønne nuance bringer natur og friskhed ind i hjemmet.
  748,00 DKK
 5. DETALE KC14 Classic - Vintage Blue
  DETALE KC14 Classic - Vintage Blue
  Skab en stemningsfuld og spændende overflade med Vintage Blue. Spartelmasse i en smuk støvet blå nuance, der kan lyse din stue, soveværelse eller køkken op.
  748,00 DKK
 6. DETALE KC14 Classic - Tropical Lagoon
  DETALE KC14 Classic - Tropical Lagoon
  Tropical Lagoon leder tankerne hen på krystalklar havvand under tropiske himmelstrøg. En klar turkis farve som giver din “kedelige” hvide væg nyt liv.
  748,00 DKK
 7. DETALE KC14 Classic - Taupe
  DETALE KC14 Classic - Taupe
  En betagende mulvarpefarvet spartel med et naturligt varmt skær. Farven er perfekt til dig som vil skabe et varmt og stemningsfyldt rum.
  748,00 DKK
 8. DETALE KC14 Classic - Sweet Vanilla
  DETALE KC14 Classic - Sweet Vanilla
  Detale CPH spartelmasse i en sart og lys sandfarvet nuance, der kan friske dine hvide vægge op.
  748,00 DKK
 9. Detale CPH Topcoat
  DETALE Topcoat
  1 liter topcoat til DETALE Classic spartel
  299,00 DKK
 10. DETALE KC14 Classic - Starlight
  DETALE KC14 Classic - Starlight
  Fremhæv din personlige indretning med Starlight spartelmasse i den fineste lyseblå nuance.
  748,00 DKK
 11. DETALE KC14 Classic - Spicy Lobster
  DETALE KC14 Classic - Spicy Lobster
  Spartelmasse med en betagende og kraftig koralfarve. Giver rummet et sprødt og humørfyldt udtryk.
  748,00 DKK
 12. DETALE KC14 Classic - Royal Velvet
  DETALE KC14 Classic - Royal Velvet
  Spartelmasse i en dyb, elegant blå nuance. Perfekt til dig som ønsker lidt mere tone end en klassisk grå.
  748,00 DKK
 13. DETALE KC14 Classic - Rose Cloud
  DETALE KC14 Classic - Rose Cloud
  Spartelmasse i en fin og yndig lyserød nuance der er perfekt til børneværelset.
  748,00 DKK
 14. DETALE KC14 Classic - Rock
  DETALE KC14 Classic - Rock
  Giv dine vægge spændende rå teksturer og overflade med denne spartelmasse i en smuk grå nuance, der passer til stort set alt.
  748,00 DKK
 15. DETALE KC14 Classic - Pale Beach
  DETALE KC14 Classic - Pale Beach
  Skab en varm og elegant atmosfære i rummet med Pale Beach. En smuk sandfarve til dig som ikke ønsker en for mørk væg, men derimod effekten af Detale CPH.
  748,00 DKK
 16. DETALE KC14 Classic - Ocean
  DETALE KC14 Classic - Ocean
  Skab en dyb, levende og struktureret overflade med Ocean. En betagende spartelmasse, der har en fin klar blå nuance.
  748,00 DKK
 17. DETALE KC14 Classic - Mustard
  DETALE KC14 Classic - Mustard
  Giv dine vægge en varm, elegant og struktureret overflade, med denne smukke sennepsfarve.
  748,00 DKK
 18. DETALE KC14 Classic - Moss
  DETALE KC14 Classic - Moss
  Moss er en flot spartelmasse i en smuk mosgrøn farve, der giver rummet et varmt udtryk.
  748,00 DKK
 19. DETALE KC14 Classic - Mauve
  DETALE KC14 Classic - Mauve
  Sæt dit eget personlige præg med denne smukke lys lilla spartelmasse. Kan bruges til at skabe en betagende overflade med masser af dybde, liv og struktur.
  748,00 DKK
 20. DETALE KC14 Classic - Limestone
  DETALE KC14 Classic - Limestone
  Limestone er en af vores bedst solgte farver fra DETALE KC14 Classic. En fantastisk grå spartel, der giver en levende og smuk væg.
  748,00 DKK

Varer 1-20 af 36

Side

KC14 Classic er først gennemhærdet efter 2-3 uger, men du skal være opmærksom på, at selvom væggen ligner en stenoverflade, vil den aldrig blive sten hård. Derfor vil den være modtagelige overfor stød og ridser. De 2 lag Topcoat gør, at du får en smudsafvisende overflade tilsvarende til en maling med glans 10 -  altså, vaskbare vægge. 

Påføringsmetode: Spartel

Rækkeevne:  0,5 - 0,7 m2/liter.
1 sæt KC14 indeholder 10 liter KC14 spartel samt 1 liter Topcoat. Den ovenstående rækkeevne er angivet efter et færdigt resultat. Det vil altså sige, at du med 1 sæt KC14 kan færdiggøre 5-7m2, hvor du har 2 lag spartel og 2 lag Topcoat. 

Samlet arbejdstid: 2-3 dage

_______________________________

Sådan påfører du DETALE CPH KC14

Det skal du bruge:

 • 2 spartler på 15-35 cm
 • 1 blød støvkost
 • Sandpapir korn 120-220
 • Afdækningsplast eller pap
 • Malertape
 • Mikrofiberklud til Topcoat
 • Handsker og støvmaske til slibning

Trin 1: Klargøring

Inden du starter arbejdet med KC14, skal din væg være jævn, tør, bæredygtig og ensartet sugende. Hvis du er i tvivl om sugeevnen, bør du gunde væggen først. Er væggen ikke jævn, skal du i gang med en almindelig spartelmasse for at udjævne de eventuelle ujævnheder. 

Når væggen er klar, skal du have lagt din afdækning. Det er vigtigt, at lave en grundig afdækning, så du undgår pletter fra spartel og topcoat på uønskede steder. Afdæk med pap eller plast på gulvet under væggen og vær sikker på, at det ikke flytter, når du bevæger dig hen over det. Dernæst skal du sætte malertape op rundt i kanten for at indramme området, der skal spartles med KC14. 

Trin 2: Påfør første lag KC14

Når du arbejder med KC14, får du det flotteste resultat ved at spartle hele væggen på én gang, uden stop. Start med at påføre den farvede spartel i et jævnt og dækkende lag på ca. 2-3 mm. Når hele væggen er dækket, fjerner du straks malertapen, så den ikke tørrer fast under spartlen. Nu skal væggen tørre i minimum 16 timer. 

Tip: Effekten på væggen kommer fra måden du spartler på. Du får det flotteste resultat ved at spartle i bløde buer og i forskellige retninger. Der kan komme bobler i massen, som er med til at understrege det naturlige look. 

Trin 3: Slib, slib, slib

Når væggen er helt tør, skal du i gang med at slibe, men inden du gør det, er det en fordel, hvis du dækker dine møbler af. Det kommer til at støve. Hele området med spartel skal håndslibes med cirkelbevægelser til en ensartet overflade (brug ikke maskiner) og vær forsigtig med ikke at gennemslibe. Til KC14 Classic skal du bruge sandpapir i korn 180. Når du er færdig, støver du godt af med en blød støvkost, så væggen igen er klar til næste lag. 

Trin 4: Påfør andet lag KC14

Trin 4 er en kombination af trin 1 og 2. Start med at sætte malertape op endnu engang og spartel så væggen med det andet lag af KC14 spartelmasse i bløde og skiftende bevægelser. Lag nummer 2 må endelig ikke blive for tyndt, så undgår du nemmere gennemslibninger og mørke områder. Når hele væggen er færdig, fjerner du igen malertapen, inden det tørrer. Nu skal det igen stå og tørre i minimum 16 timer. 

Trin 5: Tid til Topcoat

Endnu engang skal du i gang med malertapen - afdæk dit område for sidste gang. Topcoaten påfører du ved at duppe med en mikrofiberklud. Området skal have 2 lag topcoat med 1-2 timers mellemrum. Du kan med fordel påføre 3 lag, hvis området er udsat for slid. Det sidste lag topcoat skal du lade tørre lidt længere, ca 2-3 timer. Når det hele er tørt, kan du finslibe med korn 220, for at opnå en flot glathed, og støv til sidst at med en fugtig klud.

Vedligeholdelse af DETALE CPH KC14

KC14 Classic fra DETALE CPH kan vedligeholdes ganske simpelt. For at vedligeholde de rå og levende udtryk, tilføjer du blot 1-2% Topcoat til dit vaskevand og vasker væggen efter behov.