Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

SPACE

SPACE er det nyeste nye fra DETALE CPH. SPACE samler nær og fjern gennem vægge med mystiske, artistiske udtryk, der altid vil variere. Du vil altså ikke kunne skabe to identiske overflader med dette enestående produkt, og det er en stor del af charmen. SPACE er en metalpasta, der giver silkeglatte vægge med en fantastisk og indbydende metallic effekt, der vækker nysgerrigheden hos enhver og sætter rammerne for dit kreative SPACE. SPACE serien kan inddeles i to undergrupper. Først er der de metal paste spartler, der skifter farvetone hen over overfladen. Under denne kategori finder du Cosmos, Element, Gravity og Eclipse. Den anden gruppe af spartelmasse med metal effekt holder sig i en farve, men med skiftende nuancer. Her finder du produkter som Nova, Aurora, Eris, Orbit, Norma og Vega.

Space

12 varer

 1. Detale cph to-tonet metalspartel, cosmos.
  Detale CPH Space, Cosmos
  Metalspartel som alternativ til vægmaling, der skaber en petroleumsfarvet væg med et bronze twist.
  999,00 DKK
 2. Detale CPH Space, Aurora
  Detale CPH Space, Aurora
  Rå-sølv metalpasta til at skabe en helt unik overflade på væggen med en mørk og mintgrøn tone.
  999,00 DKK
 3. Detale CPH Space, Eris
  Detale CPH Space, Eris
  Hvid-sølv metalpasta der giver en unik glød og elegance når lyset falder rigtigt. Smuk væg udsmykning i det stilrene hjem.
  999,00 DKK
 4. Detale CPH Space, Nova
  Detale CPH Space, Nova
  Metalpasta til vægdekoration der skaber en overflade med et udseende, der er en blanding mellem sølv og børstet stål.
  999,00 DKK
 5. Detale CPH Space, Orbit
  Detale CPH Space, Orbit
  Metalpasta i flotte mørkeblå nuancer, der elegant skifter tone med flydende overgange og skaber en unik oplevelse og væg.
  999,00 DKK
 6. Detale CPH Space, Norma
  Detale CPH Space, Norma
  Mørk og rødbrun metalpasta med gennemskinnende guldpartikler til den romantiske og ekslusive boligindretning.
  999,00 DKK
 7. Detale CPH Space, Vega
  Detale CPH Space, Vega
  Sommerlig metalpasta med en ferskenfarvet base og gennemtrængende guldpartikler.
  999,00 DKK
 8. Detale CPH Space, Infinity
  Detale CPH Space, Infinity
  Metalpasta i en mørk brun nuance der skaber en grovkornet overflade med et spil af metalpartikler.
  999,00 DKK
 9. Detale CPH Space, Zodiac
  Detale CPH Space, Zodiac
  Skab bronze-lignende vægge med denne metalpasta. Passer smukt ind med den antikke og den nordiske boligindretning.
  999,00 DKK
 10. Detale CPH Space, Element
  Detale CPH Space, Element
  Metalpasta som en unik vægbeklædning i mørkegrønne toner med et spil af bronze.
  999,00 DKK
 11. Detale CPH Space, Gravity
  Detale CPH Space, Gravity
  Beige metalpasta der nærmest syner efter bronze og guld med en mørkere bundfarve. Denne variant er ideel til at tilføre et eksklusivt udtryk i hjemmet.
  999,00 DKK
 12. Detale CPH Space, Eclipse
  Detale CPH Space, Eclipse
  Metalpasta med en rødbrun base og metalpartikler i bronze, der skinner flot igennem som en solformørkelse.
  999,00 DKK

12 varer

Det tager omkring 24 timer før en SPACE væg er gennemhærdet, men en gennemhærdet væg er i dette tilfælde ikke en hård væg. Som stand-alone vare er SPACE et dekorationsprodukt og er derfor modtagelig overfor ridser og stød. Hvis du ønsker en mere hårdfør overflade, kan du med stor fordel efterbehandle væggen med DETALE Topcoat. Topcoaten tilfører også vaskbarhed.

Påføringsmetode: Spartel
Rækkeevne: 8 - 10 m2/liter.
Samlet arbejdstid: 1-2 dage

_______________________________

Sådan påfører du SPACE

Det skal du bruge til spartel bunden:

 • Sandspartel
 • Sandpapir
 • 1 blød støvkost
 • Forankringsgrunder

Det skal du bruge til SPACE:

 • 2 spartler på 10-25cm
 • Beholder til metalpastaen
 • Afdækningsplast eller -pap
 • Malertape

Der er forskellige fremgangsmåder afhængigt af, om du har valgt en en-tone metalspartel eller en to-tonet spartel. Vi adskiller de to metoder i Trin 3, men for Trin 1 og 2 er begge fremgangsmåder ens. 

Trin 1: Klargøring af spartel bund

For at du kan påføre SPACE metalpasta, er der nogle krav til underlaget, du skal have opfyldt. SPACE skal påføres en fuldspartlet, slebet og grundet overflade. Selv de mindste ujævnheder i underlaget kommer tydeligt til syne i SPACE, så vær omhyggelig med dit forarbejde. Det anbefales at bruge en grålig sandspartel i god kvalitet, det samme gør sig gældende for grunderen. 

Trin 2: Klargøring af området

Inden du begynder at spartle metalpastaen op på væggen, skal du først have lavet din afdækning. Med en god afdækning sikrer du, at der ikke kommer tarvelige pletter på uønskede områder. Start med at dække gulvet til med plast eller pap og sørg for at det ikke flytter sig, når du bevæger dig hen over det. Dernæst indrammer du området til dit kreative SPACE med malertape.

---

Trin 3: Påfør SPACE (en-tone) metalpasta

Riv hjørnet af posen og tryk massen ned i en passende spand eller bakke. Med din spartel trækker du pastaen ud over området i tynde dækkende lag med bløde bevægelser. Når du først er gået i gang, skal du udføre hele væggen i et huk, uden stop, for et flot resultat. SPACE er beregnet som et et-lags produkt, men hvis du ikke synes, du har fået den helt ønske effekt, påfører du bare et lag mere. 
Tip: Du skaber liv i overfladen ved at trække produktet tilbage over et allerede overtrukket område. 

Trin 3: Påfør SPACE (to-tone) metalpasta

Riv hjørnet af posen og tryk massen ned i en passende spand eller bakke. Med din skrabespartel trækker du pastaen ud over området i et ultratyndt dækkende lag med bløde bevægelser. Når du først er gået i gang, skal du udføre hele væggen i et huk, uden stop, for et flot resultat. Jo tyndere et lag du påfører, jo tydeligere vil den to-tonede effekt blive. Metallet fordeler sig selv sporadisk og skaber effekten, men synes du ikke den er vild nok, så kan du efter et døgns tørretid fremprovokere en synligere effekt. Det gør du ved forsigtigt at køre en ren stålspartel hen over overfladen, og vi understreger lige forsigtigt - ellers risikerer du at lave uønskede ridser. SPACE er beregnet som et et-lags produkt, men hvis du ikke synes, du har fået den helt ønske effekt, påfører du bare et lag mere.