Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... info@farve-lak.dk

Detale Kabric - Coal

Når det handler om KABRIC, får du et mere levende udtryk, jo mørkere nuance du vælger. Coal er en mørk og dyb mørkegrå nuance, der er næsten sort og er et oplagt valg til dig, der...

Læs mere
Leveringstid: 1-3 dage

KABRIC rullespartel leveres UDEN topcoat. I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at bruge topcoat - derfor sælges denne købes seperat. Brug gerne Topcoat, hvis din væg er særlig udsat for slidtage. 

Påføringsmetode: Malerrulle samt pensel eller spartel

Samlet arbejdstid: 1 dag

Rækkeevne:

 • 10 L rækker til 8-10 færdige kvadratmeter (2 lag)
 • 3 L rækker til 2-3 færdige kvadratmeter (2 lag) 
Mere information
SKU Detale Kabric - Coal
Brand DETALE CPH

DETALE CPH er det tidligere KABE, som blev grundlagt i 2014 med en passion for at skabe delikate overflader, der taler til sanserne. Derfra har producenten udgivet flere spartel-serier, heriblandt den populære indfarvede spartel til vægge KC14, den elegante rullespartel KABRIC og senest den udtryksfulde metalpasta SPACE.

Ved at anvende én af spartelserierne fra DETALE CPH er du garanteret et unikt udtryk i dit hjem, da ikke to spartelvægge er ens. Virksomheden er derfor vel positioneret i det skandinaviske marked, hvor rå overflader med et beton look i sarte, elegante nuancer er et rent hit. 

KABRIC er en rullespartel, som først påføres væggen med en rulle og derefter kan du bruge enten en pensel eller en spartel til at skabe dit helt personlige sparteludtryk.


KABRIC påført med pensel og spartel

Påføringsmetode: Pensel eller Spartel
Rækkeevne: 1 m²/liter
Samlet arbejdstid: 1 dag

_______________________________

Sådan påfører du KABRIC med Spartel

Det skal du bruge:

 • 2 spartler på 15-35 cm
 • 1 malerrulle til påføring af KABRIC
 • 1 Rullespand eller -bakke
 • Afdækning af pap eller plast
 • Malertape
 • Sandpapir korn 180-220

Trin 1: Klargøring

Som første trin i processen, skal du lave en grundig afdækning, så du undgår at få spartel maling på lister, gulve eller andre områder, der ikke var tiltænkt en gang KABRIC. Læg plast eller pap ud på gulvet under væggen der skal males og sørg for at det ikke flytter sig, når du bevæger dig rundt over det. Dernæst skal du med malertape indramme området, der skal males. Det er vigtigt, at du er opmærksom på at få sat tapen rigtigt hele vejen rundt, så der ikke kan forvilde sig spartel ind under. Derudover skal selve væggen være jævn, tør og bæredygtig inden du begynder at spartle med KABRIC.

Trin 2: Spartel med KABRIC

Når du arbejder med KABRIC, skal det ske vådt i vådt, så du skal tage hele væggen i et huk uden stop. Start med at få godt med spartelbar maling på din malerrulle og rul den på væggen i asymmetriske streger på et begrænset område. Dernæst tager du din spartel og trækker produktet ud i bløde buer. Gentag denne proces indtil hele området er dækket af et jævnt lag. Eventuelle pletspartlinger og overgange kommer til at kunne ses i det færdige resultat, så vær omhyggelig med at få malingen godt fordelt. Nu har du tid til at bage en kage og tage en velfortjent kop kaffe, for du skal nu lade væggen tørre i 3-4 timer.

Tip: Effekten i KABRIC kommer fra måden der rulles og spartles på. Du får det bedste resultat, hvis du påfører rigeligt maling med malerrullen og derefter spartler i bløde buer og undgår at spartle i samme retning.  

Trin 3: Andet lag af KABRIC

Start med at slibe eventuelle overgange væk med sandpapir. Derefter er det bare igang igen, med samme teknik som før. Jo tyndere du laver det andet lag, jo mere levende bliver udtrykket på væggen. Det her er dit sidste lag KABRIC, så forsøg at undgå kanter fra spartlingen. 

Så snart du har trukket din sidste bue med spartlen, skal du fjerne malertapen rundt i kanten. Det skal gøres inden KABRIC tørrer og så skal væggen ellers bare stå og tørre til dagen efter, hvor du kan påføre Topcoat, hvis du ønsker en højere slidstyrke. 

_______________________________

Sådan påfører du KABRIC med pensel

Det skal du bruge:

 • 1 pensel på ca 10 cm
 • 1 malerrulle til påføring af KABRIC
 • 1 rullespand eller -bakke
 • Afdækning af pap eller plast
 • Malertape
 • Sandpapir korn 180-220

Trin 1: Klargøring

Som første trin i processen, skal du lave en grundig afdækning, så du undgår at få spartel maling på lister, gulve eller andre områder, der ikke var tiltænkt en gang KABRIC. Læg plast eller pap ud på gulvet under væggen der skal males og sørg for at det ikke flytter sig, når du bevæger dig rundt over det. Dernæst skal du med malertape indramme området, der skal males. Det er vigtigt, at du er opmærksom på at få sat tapen rigtigt hele vejen rundt, så der ikke kan forvilde sig spartel ind under. Derudover skal selve væggen være jævn, tør og bæredygtig inden du begynder at male med KABRIC.

Trin 2: Pensel med KABRIC

Når du arbejder med KABRIC, skal det ske vådt i vådt, så du skal tage hele væggen i et huk uden stop. Start med at få godt med spartelbar maling på din malerrulle og rul den på væggen i asymmetriske streger på et begrænset område. Dernæst tager du din pensel og trækker produktet ud i bløde buer eller med korte, krydsende bevægelser. Gentag denne proces indtil hele området er dækket af et jævnt lag. Eventuelle plet påføringer og overgange kommer til at kunne ses i det færdige resultat, så vær omhyggelig med at få malingen godt fordelt. Nu har du tid til at bage en kage og tage en velfortjent kop kaffe, for du skal nu lade væggen tørre i 3-4 timer.

Tip: Effekten i KABRIC kommer fra måden, der rulles og pensles på. Du får det bedste resultat, hvis du påfører rigeligt maling med malerrullen og derefter pensler i bløde buer eller i korte og krydsende bevægelser.  

Trin 3: Andet lag af KABRIC

Start med at slibe eventuelle overgange væk med sandpapir. Derefter er det bare igang igen, med samme teknik som før. Jo tyndere du laver det andet lag, jo mere levende bliver udtrykket på væggen. Så snart du har lavet det sidste penselstrøg, skal du fjerne malertapen rundt i kanten. Det skal gøres inden KABRIC tørrer og så skal væggen ellers bare stå og tørre til dagen efter, hvor du kan påføre Topcoat, hvis du ønsker en højere slidstyrke. 

35 års erfaring

Professionel vejledning

Gratis fragt over 500kr.

35 års erfaring

Professionel vejledning

Gratis fragt over 500kr.