Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Effektmaling

Det er ikke alle, der ved hvad effektmaling er, gør du? Kort sagt, så er effektmaling er en maling, der giver overflader en særlig effekt eller funktion. Det kunne for eksempel være en krakeleringspray, tekstilfarve, tavlemaling eller guldmaling. I vores udvalg finder du flere typer maling til kreative projekter, og nederst på siden har vi også forsøgt at give dig et større indblik i de forskellige effekter, der er i vores sortiment. Har du nogle spørgsmål eller brug for gode råd i dit krea-projekt, er vi her til at hjælpe. 

Effektmaling

Varer 1-20 af 23

Side
 1. Südwest Aqua Alu-Effektlak
  Südwest Aqua Alu-Effektlak
  0.75 og 2.5 L vandbaseret effektlak der skaber skinnende overflader med en metallic effekt i guld, aluminium eller kobber.
  Fra: 239,00 DKK
 2. Indendørs
  Spar11%
  Skoletavlemaling
  Südwest AquaVision Skoletavlemaling
  0.375, 0.75 og 2.5 L vandbaseret tavlemaling til at skabe overflader der fungerer som den kendte skoletavle. Malingen fås i mange farver.
  Fra: 169,00 DKK Vejl. pris 189,00 DKK
 3. Indendørs
  Spar11%
  Tavlemaling til tavler og bordtennisborde
  Südwest Skoletavle- og Bordtennismaling
  0.375 og 0.75 L sort tavlemaling til at reparere eller skabe en tavle. Malingen er også beregnet som maling til et bordtennisbord.
  Fra: 159,00 DKK Vejl. pris 179,00 DKK
 4. Indendørs
  Plastikote Graniteffekt Spraymaling - Lys
  Plastikote Graniteffekt Spraymaling - Lys
  400 ml spraymaling med en lys granit effekt, der kan bruges til at forny dit interiør med et råt, moderne og lyst granit udtryk.
  136,00 DKK
 5. Indendørs
  Plastikote Graniteffekt Spraymaling - Mørk
  Plastikote Graniteffekt Spraymaling - Mørk
  400 ml spraymaling med en mørk granit effekt, der kan bruges til at forny dit interiør med et råt, moderne og lyst granit udtryk.
  136,00 DKK
 6. Indendørs
  Plastikote Krakeleringspray
  Plastikote Krakeleringspray - Beige
  2 * 400 ml spraymaling med krakeleringseffekt der giver cremefarvet antik krakelering på en bund af guld eller mørkebrun.
  Fra: 238,00 DKK
 7. Spar29%
  Südwest Metallic hammerlak grøn (0018)
  Südwest Metallic Hammerlak - Grøn
  0.375, 0.75 og 2.5 L blank grøn metalmaling, der giver overfladen en ny skinnende glans. Malingen kan anvendes på jern, stål, zink og endda træ.
  Fra: 99,00 DKK Vejl. pris 139,00 DKK
 8. Spar29%
  Südwest Metallic hammerlak blå (0022)
  Südwest Metallic Hammerlak - Blå
  375 og 750 ml blank blå metalmaling med hammereffekt til at male jern, stål, zink og endda træ.
  Fra: 99,00 DKK Vejl. pris 139,00 DKK
 9. Spar29%
  Südwest Metallic hammerlak grå (0013)
  Südwest Metallic Hammerlak - Grå
  0.375, 0.75 og 2.5 L blank grå metalmaling, der giver overfladen en ny skinnende glans. Malingen bruges eksempelvis til at forny inventar.
  Fra: 99,00 DKK Vejl. pris 139,00 DKK
 10. Hammerite semimat finish
  Hammerite - Semimat
  250 og 750 ml semimat metalmaling med 3-i-1 effekt. Malingen fungerer både som grunder, maling og rustbeskytter.
  Fra: 98,00 DKK
 11. Hammerite blank finish
  Hammerite - Blank
  250 og 750 ml blank metalmaling med 3-i-1 effekt. Malingen fungerer både som grunder, maling og rustbeskytter.
  Fra: 98,00 DKK
 12. Hammerite Hammer Effekt Metalmaling
  Hammerite - Hammer Effekt
  250 ml metalmaling med hammer effekt i flere farver. 3-i-1 metalmaling med rustbeskyttelse, grunder og dækmaling i ét og samme produkt.
  Fra: 98,00 DKK
 13. Belton Effektspray - Krom
  Belton Effektspray - Krom
  400 ml spraymaling med kromeffekt. Spraymalingen bruges til hurtigt at skabe rå og skinnende ‘krombelagte’ overflader og dekorationer.
  89,00 DKK
 14. Belton Effektspray - Guld
  Belton Effektspray - Guld
  400 ml spraymaling med guldeffekt. Spraymalingen bruges til hurtigt at skabe eksklusive ‘guldbelagte’ overflader og dekorationer.
  89,00 DKK
 15. Belton Bronzelak - Guld
  Belton Bronzelak - Antik/Guld
  400 ml spraymaling med guldeffekt. Guld spraymalingen kan forsegles med en klarlak, så effekten holder bedre og længere.
  89,00 DKK
 16. Belton Effektspray - Rust
  Belton Effektspray - Rust
  400 ml spraymaling med rusteffekt. Spraymalingen bruges til at skabe en ru og rustlignende overflade på blandt andet metal, træ, plast, keramik, glas, sten og lignende.
  89,00 DKK
 17. Spar27%
  Jotun Lady Minerals
  Jotun Lady Minerals
  0.68 og 2.7 L kalkmaling til vægge med udgangspunkt i naturens egne farver til en unik farvegengivelse.
  Fra: 249,00 DKK Vejl. pris 339,00 DKK
 18. Skovgaard & Frydensberg guldmaling
  Guldmaling
  500 ml guldmaling til dekorationsmaling på indendørs og udendørs emner. Malingen er vandbaseret og tilsat flotte og farverige effektpigmenter, der giver en god dækkeevne.
  199,00 DKK
 19. Sølvmaling fra Skovgaard & Frydensberg
  Sølvmaling
  500 ml sølvmaling fra Skovgaard & Frydensberg til inden- og udendørs udsmykning og dekoration. Malingen er tilsat effekt pigmenter, den er vandbaseret og giver en god dækkeevne.
  199,00 DKK
 20. Sølvmaling fra Skovgaard & Frydensberg
  Kobbermaling
  500 ml kobbermaling til inden- og udendørs udsmykning og dekoration fra Skovgaard & Frydensberg. Malingen er tilsat flotte effekt pigmenter, har en god dækkeevne og er vandbaseret.
  199,00 DKK

Varer 1-20 af 23

Side

Brug den rigtige effektmaling til dit gør det selv-projekt

Effektmaling lader dig tilføje flot tekstur og nye farver til dine vægge, møbler og tøj. Hver type effektmaling gør noget helt bestemt ved overflader og materialer, så sørg for at du har fat i den rigtige maling til lige netop dit gør det selv-projekt. Dét her er, hvad du finder i vores kategori effektmaling:

 • Tavlemaling, der lader dig skrive direkte på væggen, viske det ud og skrive noget nyt - præcist ligesom den klassiske skoletavle.
 • Kalkmaling, der giver dine vægge en rustik stil med sin hyldest til matte og varme farver.
 • Tekstilfarve, der fornyer din garderobe eller dekorere dit hjem med nye farver med blot én maskinvask eller håndvask. 
 • Krakeleringspray, der forvandler dine nye møbler til gamle og giver dem en antik stil i én og samme proces.
 • Metalmaling, der både beskytter og giver nyt liv til dit indendørs metaller. 
 • Guldmaling, sølvmaling og kobbermaling, der tilføjer eksklusivitet til dit interiør som vægge og møbler. 

Tavlemaling

Tavlemaling fås i dag i dusinvis af farver, alt fra den klassiske sorte tavle til den koralrøde og mintgrøn. Vælg en farve der komplementerer din boligindretning, så kan du så nemt som ingenting personliggøre din stil ved at male en tavle på væggen, skabslågen eller noget helt tredje. Du kan bruge den som en praktisk alternativ til den grimme opslagstavle eller som del af indretningen med søde ord og tegninger.  

Er du interesseret i at vide mere eller se vores trin-for-trin guide til, hvordan du laver en flot tavle og opridset, hvilke redskaber du skal bruge til projektet, så kan du med fordel besøge vores side dedikeret til tavlemaling.

Kalkmaling

Kalkmaling giver dine vægge et rustikt look med varme og særlig matte farver. Jotuns Lady Minerals er markedes foretrukne kalkmaling med sin bred palette af populære farver, lige til at male på væggen. Du kan finde præcis den farve, du vil have på væggen ovenfor eller i vores kategori kalkmaling hér. På samme side kan du også finde vores guide, der viser dig, hvor let det i virkeligheden er at male med kalkmaling. 

Tekstilfarve

Tekstilfarve - også kaldt tekstilmaling - kan forvandle dine tekstiler fra din garderobe og boligindretning fra gammel til nyt med én enkelt maskinvask eller håndvask. Det er en nem og enkel måde at tilføje farve til alle dine tekstiler på med et langtidsholdbart og intenst farveresultat. Mærket Dylon er tekstilmalingens sværløfter i både kvalitet og med sit brede udvalg af farver, og du finder helt sikkert den farve, du skal bruge blandt udvalget hér

Krakeleringspray

Krakeleringspray forvandler møbler fra nyt til gammel, og det giver de sprayede overflade et antik look med den krakelerende effekt. Ikke to overflader bliver ens med krakeleringspray, hvilket sikrer dig en unik overflade ved hvert gør det selv-projekt. Det er både nemt og hurtigt at anvende, og så findes der to sprays, der giver dig det antikke look, én i guld og én i brun, og så kan du også få en spray, der giver dig en graniteffekt i både mørk og lys granit. Du kan finde dem ovenfor eller under brandet Plasti-Kote.

Metalmaling

Metalmaling giver førstehjælp til alle dine metaloverflader på mere end én måde. For det første så kan det give et nyt liv ved at bruge en ny farve eller opdater den gamle, og for det andet så beskytter metalmaling også den malede overflade mod rust, både før og efter rusten er gået til angreb. Metalmaling fås i flere farver såsom grå, hvid og sort, og i flere glansgrader. Du kan finde den type metalmaling, du skal bruge hér

Guldmaling, sølvmaling og kobbermaling

Guldmaling, sølvmaling og kobbermaling er essensen af effektmaling til vægge og møbler. Alle tre malinger giver på hver sin måde et særpræget design til dine vægge. Uanset om du vælger guldmaling, sølvmaling eller kobbermaling, så kan du bruge den på møbler, hele vægge eller blot små områder, og stadig give rummet en eksklusiv effekt.

Jotun giver dig en gylden mulighed for at tilføje dit interiør en skimmereffekt i guld og kobber med LADY Design, mens du blandt andet kan bruge Südwest Aqua Alu-effektlak til sølvmaling.