Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Glimmer til maling

Glimmer vægge, glitrende møbler og funklende lofter er noget, vi ser mere og mere af, selvfølgelig. Hvem vil ikke gerne leve lidt mere eksklusivt til billige penge? Med glimmer til maling fra Sparkly kan du nemt og hurtigt skabe din helt egen glittermaling med diamant eller regnbueeffekt. Enhver vandbaseret maling kan på få minutter forvandles til din helt egen glimmermaling - og vi kan tilbyde glimmer i mange farver, lige fra guld glimmer til pink glimmer til lime grøn glimmer til blå glimmer og flere endnu. Med alle farve varianterne i både glimmer og maling, er det kun fantasien og kreativiteten, der sætter grænserne for hvordan din nye glimmer væg, din nye glimmer stol eller måske dit nye glimmer loft skal se ud.

Glimmer til maling

15 varer

 1. Sølv glimmer til maling
  Sølv Glimmer
  110 g sølv glimmer til maling der reflekterer lyset i blå og grønne nuancer med en regnbueeffekt.
  219,00 DKK
 2. Sparkly Guld glimmer
  Guld Glimmer
  110 g guld glimmer til maling der skaber en smuk diamant effekt på vægge, lofter eller måske træmøbler.
  219,00 DKK
 3. Sparkly Ocean Blue Glimmer
  Ocean Blue Glimmer
  110 g blå glimmer til maling med en turkisblå nuance, som det tropiske hav.
  219,00 DKK
 4. Sparkly Rosaguld Glimmer
  Rosa Guld Glimmer
  110 g rosa guld glimmer til maling, der giver en diamant effekt med en varm lyserød glød.
  219,00 DKK
 5. Sparkly Rosa Pink Glimmer
  Rosa Pink Glimmer
  110 g rosa pink glimmer til maling - en dyb feminin glimmer til væg, loft eller møbel.
  219,00 DKK
 6. Sparkly Lime Grøn Glimmer
  Lime Grøn Glimmer
  110 g lime grøn glimmer til maling, der giver en opkvikkende effekt i køkkenet, soveværelset eller måske på kontoret.
  219,00 DKK
 7. Sparkly Kobber Glimmer
  Kobber Glimmer
  110 g kobber glimmer til maling der skaber eksklusive overflader med en diamant lignende glans.
  219,00 DKK
 8. Sparkly Grå Metal Glimmer
  Grå Metal Glimmer
  110 g grå metal glimmer til maling der anvendes til at skabe et urban look mod flader af cement eller lignende.
  219,00 DKK
 9. Sparkly Lilla Glimmer
  Lilla Glimmer
  110 g lilla glimmer der i lyse malinger kommer til syne som små diamanter, eller i mørke kan skabe en natklub stil.
  219,00 DKK
 10. Sparkly Safirblå Glimmer
  Safirblå Glimmer
  110 g safirblå glimmer til maling der kan skabe et intenst udtryk, når det blandes med lyse malinger.
  219,00 DKK
 11. Sparkly Perlehvid Glimmer
  Perlehvid Glimmer
  110 g perlehvid glimmer til maling der kan skabe en elegant, smuk og moderne overflade i kombination med din ønske farve i maling.
  219,00 DKK
 12. Sparkly Bronze Glimmer
  Bronze Glimmer
  110 g bronze glimmer til maling, så du kan skabe en glimmermaling, der er inspireret af naturens og efterårets farver.
  219,00 DKK
 13. Sølv og Gold Glimmer
  Guld-Sølv Glimmer
  110 g guld og sølv glimmer til maling - en særlig kombination, hvor du kan skabe en glimmermaling med sølvfarvet glimmer samt refleksioner i guld.
  219,00 DKK
 14. Sparkly Bronze Glimmer
  Sort Glimmer
  110 g sort glimmer til maling. Brug sort glimmer maling til at skabe en funklende nattehimmel eller som eksklusiv vægbeklædning i soveværelset.
  219,00 DKK
 15. Sparkly Bronze Glimmer
  Rød Glimmer
  110 g rød glimmer til maling, der tilfører glød og varme til overfladen med en særlig diamant effekt, hvad enten det er en væg, et loft eller et møbel.
  219,00 DKK

15 varer

Sådan skaber du funklende glimmer vægge

Arbejdet med at skabe en glimmer væg, et glitrende loft eller funklende træmøbler er ikke meget anderledes, end hvis du ville male på helt almindelig vis. Det er altså en opgave, alle der har mod på at fatte penslen eller malerrullen, kan give sig i kast med. 

Trin 1: Udvælg din vandbaserede maling

Længere nede på siden kan du se vores 3 anbefalinger til en god maling, hvis du ønsker lidt hjælp. Er du stadig i tvivl, så kom endelig forbi butikken eller ring til os på +45 86 81 26 26, så hjælper vi gerne med at besvare alle dine spørgsmål. 

Trin 2: Udvælg din glimmer farve

Et lille tip: Jo lysere en maling du vælger, jo mere vil glimmerets nuance komme til syne. Med det sagt, en pink glimmer vil ikke farve en hvid maling lyserød, men den funklende diamant effekt vil syne pink, når lyset falder ind på den malede overflade. 

Trin 3: Mal med almindelig maling

Glimmeret skal ikke blandes i malingen fra starten. En overflade der skal males 3 gange, skal males 2 gange med helt almindelig maling og anbefalede tørretider, før du begynder at finde glimmeret frem. Der sker ingen skade, hvis du kommer til at blande glimmer og maling fra starten, men det er kun det sidste lags glimmer, der kommer til syne, derfor vil det være spild at lave blandingen fra starten. 

Trin 4: Bland Sparkly glimmer i malingen

Når overfladen skal have det sidste lag maling, skal du blande glimmeret i og røre godt. Hæld glimmeret forsigtigt ned i din maling og rør rundt i 2-3 minutter eller indtil glimmeret er jævn fordelt i malingen. 1 pose glimmer af 110 g blandes med ca. 1-3 liter maling. Der er ingen præcis retningslinje for mængden af glimmer, dette er blot en vejledning. Du bestemmer helt selv, hvor stor en glimmereffekt du ønsker. 

Trin 5: Mal med glimmermalingen

Der er ingen forskel på at male med glimmer maling og almindelig maling. Brug en pensel eller en malerrulle og mal din overflade på samme måde, som du lige har gjort 1-2 gange før dette lag.

Trin 6: (Valgfri) Forstærk glimmereffekten

Er du ikke tilfreds med væggens glimmereffekt, når malingen er tør, kan du forstærke effekten ved at trække en spartel let hen over overfladen. Alternativ kan man vaske væggen for at opnå den større glimmereffekt. En fugtig klud kan ligeledes bruges til at vaske glimmeret rent for maling, men vær forsigtig. Er maling ikke tør, risikerer du at lave skade på dit nye flotte arbejde. Derfor anbefaler vi, at du først prøver dig forsigtigt frem på et lille, og gerne skjult, område.

Glimmermaling til alle

Glimmereffekt og glitrende vægge er et stort hit blandt de små prinsesser, men glimmer maling kan bruges til så meget mere. Den lille (eller store) udforsker kan få en helt unik stjernehimmel med glimmer i loftmalingen. Med en guld glimmer i den lyse maling på væggen i stuen, kan du opnå eksklusivitet og et æstetisk smukt udtryk, når lyset rammer helt rigtigt. Er det i stedet et mere ungdommeligt udtryk, du har i tankerne, så kan en lilla eller pink glimmer blandes i mørk maling, som giver en diskoteks lignende fornemmelse. Der er mange muligheder, og selv dine træmøbler kan få et særligt glimt med regnbue eller diamanteffekt. 

Skal du i gang med din helt egen glimmermaling, behøver du ikke være bekymret for, at glimmeret påvirker vaskbarheden. Vaskbarheden af væggen, loftet, møblerne eller andet følger de selv samme anvisninger som den vandbaserede maling, du vælger at bruge. 

Maling til glimmer

Hvis du gerne vil lave din egen glimmermaling, kan du bruge enhver vandbaseret maling. Udover at malingen skal være vandbaseret, er der generelt to faktorer, der bør have indflydelse på dit valg af maling. 

#1 Hvilket formål malingen har

#2 Hvilken kvalitet du søger

Til punkt #2 har vi hjulpet dig godt på vej - alle vægmalinger i vores sortiment er nemlig af høj kvalitet, som både beskytter og farver dine væggene. Vi anbefaler, at du vælger maling fra Jotun, både på grund af kvaliteten, men også grundet de mange andre værdier og kvaliteter der følger med de forskellige varianter:

Maling til et godt indeklima

Er du gravid, kan vi ikke anbefale andet, end at du anskaffer dig en helsevenlig maling. Det kunne eksempelvis være Lady Balance fra Jotun, hvor du får en svanemærket maling, hvilket betyder, at det er en maling der er bedre for dig og miljøet. Malingen har minimal lugt, hvis nogen overhovedet, med god vaskbarhed. 

Maling til udsatte vægge

Skal du male vægge eller andre overflader, der udsættes for hård belastning, anbefaler vi, at du anskaffer dig en farve blandt udvalget fra Lady Wonderwall. Wonderwall er en robust maling, der oftest anvendes på blandt andet restauranter og hoteller netop på grund af dens særlige slidstyrke og smudsafvisende overflade og gode vaskbarhed. 

Maling til moderne boligindretning

Har du eksklusivitet, design og moderne boligindretning med i tankerne, er Lady Pure Color det oplagte valg - en vægmaling med en smuk, mat finish. Denne maling er udviklet på den nyeste teknologi, som gør, at du får en helt særlig kombination af holdbarhed og æstetik med i pakken. Med Lady Pure color får du en kalkmat overflade uden at gå på kompromis med vaskbarheden.