Covid-19 Update: Vi afsender som normalt. Læs mere hér om muligheder for afhentning. 

Gulvbehandling

Med den rette gulvbehandling er det muligt at give gamle og slidte gulve helt nyt liv. Da alle gulve er forskellige, er det meget vigtigt at anvende de rigtige produkter til bestemte materialer for at sikre det bedste resultat af en gulvbehandling. Det kan ofte være et stort og krævende projekt selv at gå i gang med at behandle gulve, men med grundig vejledning er det ikke umuligt selv at klare opgaven med et godt resultat.

Hvilken behandling du skal give dine gulve afhænger selvfølgelig af, hvilket gulv du har i forvejen. Gulve kommer i mange former og materialer som eksempelvis klinker, fliser, træ, beton eller gulvtæpper. Er du det mindste i tvivl, om dine gulve skal behandles med sæbe, olie eller lak, kan du gøre klogt i at kontakte os. Ved du allerede, hvilken gulvbehandling du skal bruge, kan du se hele vores udvalg af sæber, olier og lak herunder, så du kan komme i gang med det samme.

 

Gulvbehandling

Varer 1-20 af 31

Side
 1. Saicos Oliegrunder, Ekstra Tynd
  Saicos Grundingsolie
  125 ml ekstra tynd grundingsolie i en farveløs eller en sort variant til grundbehandling inden bordpladeolie samt til pleje af trægulve og træmøbler. Olien plejer indefra med fugtregulerende egenskaber.
  Fra: 119,00 DKK
 2. Saicos Ecoline Multitop Anti-slip
  Saicos Ecoline MultiTop, Skridsikker Additiv
  0.45 L skridsikker additiv som tilsætning til SAICOS Ecoline MultiTop matlak, der optimerer komfort og sikkerhed.
  348,00 DKK
 3. Saicos Klarvoks
  Saicos Klarvoks, Flydende
  125 ml klarvoks olie til dybdegående behandling og beskyttelse af indendørs træ-interiør. Brug den til at gøre dine træmøbler modstandsdygtig over for blandt andet kaffe- og rødvinspletter!
  119,00 DKK
 4. Saicos Ecoline Additiv Hardener 2K
  Saicos Ecoline Additiv Hærder 2K
  35 og 80 ml hærder som tilsætning til SAICOS Ecoline Hårdvoksolie, for kortere tørretid og mere slidstyrke.
  Fra: 198,00 DKK
 5. Saicos Ecoline MultiTop, Hærder 2K
  Saicos Ecoline MultiTop, Hærder 2K
  0.45 L hærder som tilsætning til SAICOS Ecoline MultiTop matlak for en hårdere overflade samt kortere tørretid.
  398,00 DKK
 6. Saicos Ecoline Ground Coat Speed
  Saicos Ecoline Ground Coat Speed
  5 L miljøvenlig 'hurtig' grunder til træ- og beton gulve. Denne grunder er både hurtigtørrende og nem at arbejde med, hvilket også sparer tid under påføring.
  999,00 DKK
 7. Saicos Ecoline MultiTop, Ultramat
  Saicos Ecoline MultiTop, Ultramat
  4.55 L ultramat topcoat til behandlede træ- og beton overflader. Efterlader en forstærket overflade og er derfor ideel til anvendelse på trafikerede gulve eller brugte møbler.
  998,00 DKK
 8. Saicos Plejeolie
  Saicos Plejeolie
  1 L oliepleje til trægulve og andre træoverflader. Denne farveløse olie efterlader en fornyet, satinmat og skridsikker overflade, som er smuds- og vandafvisende.
  429,00 DKK
 9. Saicos Ecoline Olie Grunder
  Saicos Ecoline Olie-Grunder
  0.125, 0.75 og 2.5 L oliegrunder som grundbehandling af alle ubehandlede trægulve. Den farveløse variant styrker træets naturlighed, mens de pigmenterede varianter tilfører flotte nye nuancer til dit træværk.
  Fra: 119,00 DKK
 10. Saicos Ecoline Gulv rengørings- og plejesæt
  Saicos Ecoline Gulv rengørings- og plejesæt
  2 x 1 L rengørings- og plejesæt specielt udviklet til træoverflader. Magic Cleaner rengør effektivt alle overflader (også PVC, klinker, mm.), mens voksen beskytter og giver nyt liv til træværk.
  499,00 DKK
 11. Saicos vaskepleje
  Saicos Ecoline Vaskepleje
  1 og 5 L rengøringsmiddel baseret på vegetabilske sæber med naturlige plejetilsætningsstoffer. Produktet kan anvendes til miljøvenlig rengøring af alle overflader.
  Fra: 199,00 DKK
 12. SAICOS Farvevoks
  Saicos Voksbejdse i Farver
  375 og 750 ml voks med farve til indfarvning af gulve, møbler, paneler og alt andet indendørs træværk.
  Fra: 189,00 DKK
 13. Saicos Premium Additiv Hærder 2K
  Saicos Premium Additiv Hærder 2K
  Hærder som tilsætning til SAICOS Premium Hårdvoksolie, for kortere tørretid og mere slidstyrke.
  Fra: 149,00 DKK
 14. Saicos Premium Additiv Anti-Slip R10
  Saicos Premium Additiv Anti-Slip R10
  Skridsikker tilsætning til SAICOS Premium Hårdvoksolie. Giver øget sikkerhed og god komfort.
  149,00 DKK
 15. Saicos Ecoline Hårdvoksolie 2.0
  Saicos Ecoline Hårdvoksolie 2.0
  0.125, 0.750 og 2.5 L øko hårdvoksolie som giver en mat, smuk, naturlig og holdbar overflade på alt træværk - til den miljøbevidste forbruger.
  Fra: 119,00 DKK
 16. Saicos Premium Hårdvoksolie
  Saicos Premium Hårdvoksolie
  0.125, 0.75 og 2.5 L hård voksolie til alt indendørs træværk og korkgulve. Efterlader en slidstærk og smudsafvisende overflade, der kan modstå vin, kaffe og meget mere.
  Fra: 119,00 DKK
 17. Spar51%
  Trip Trap Natursæbe 1 liter
  Trip Trap Natursæbe
  1 L natursæbe til at lukke porerne i træ som samtidigt giver et beskyttende lag mod indtrængning af væsker. Særlig velegnet til vedligeholdelse af trægulve og lignende træoverflader.
  Specialpris 49,00 DKK Normalpris 99,95 DKK
 18. Spar10%
  TreStjerner Betonolie
  TreStjerner Betonolie
  3 L vandfortyndbar akryl dispersion til beton. Denne betonolie er en klar silkemat olie, der anvendes indendørs.
  Specialpris 379,00 DKK Normalpris 419,00 DKK
 19. Spar24%
  Faxe træolie natur
  Faxe Træolie - Natur
  1, 2.5 og 5 L træolie baseret på vegetabilske olier med naturlig glød til behandling af ubehandlede trægulve, parketgulve, samt ludbehandlede trægulve.
  Fra: 129,00 DKK Normalpris 169,00 DKK
 20. Spar21%
  Faxe træolie hvid
  Faxe Træolie - Hvid
  1, 2.5 og 5 L slidstærk træolie baseret på vegetabilske olier til behandling af lyse nye trægulve, ludbehandlede trægulve, samt parketgulve.
  Fra: 149,00 DKK Normalpris 189,00 DKK

Varer 1-20 af 31

Side

Grundig gulvbehandling forlænger gulvets levetid

Resultatet af en grundig gulvbehandling er et mere modstandsdygtigt og slidstærkt gulv, og du vil oven i købet kunne forlænge gulvets levetid væsentligt. Vi anbefaler altid løbende pleje og vedligeholdelse af dit gulv uanset materiale for at sikre det bedste resultat så længe som muligt.

Trægulve har godt af jævnlig, mild vask – vær dog opmærksom på ikke at anvende universalrengøring til dine trægulve. Det er vigtigt at anvende en sæbe, der passer til netop dit gulv, så overfladen ikke ødelægges. Husk også at vride kluden eller moppen godt op for at udsætte gulvet for så lidt fugt som muligt. Gulvtæpper samler hurtigt støv og snavs, og almindelig hverdagsrengøring og støvsugning af gulvtæpper er derfor altid en god ide. Hav en god tæpperenspulver ved hånden, hvis uheldet skulle være ude. Et betongulv skal vedligeholdes nænsomt trods dets hårde udtryk. Rengøring kan klares med varmt vand og sæbe, men undgå syreholdige rengøringsmidler, da de kan ætse overfladen. Beton kan lakeres og vokses med forskellige materialer som eksempelvis linolie, fernis eller voks for en flot finish.

Hvilken gulvbehandling bør jeg vælge?

Den rette gulvbehandling afhænger selvfølgelig helt og aldeles af, hvilken type gulv du har derhjemme, og hvilken finish du ønsker, dit gulv skal have efter behandling. Alle gulvtæpper har eksempelvis godt af en grundig rens for at undgå genstridigt snavs og misfarvninger. Hvis trægulvet er begyndt at splintre eller se tørt ud, trænger det formentlig til at blive slebet og derefter behandlet med en passende olie, der mætter træet. Det er også en mulighed at behandle trægulvet med sæbe eller lak, men det afhænger af træsorten og tidligere behandling. Enhver gulvbehandling sikrer dit gulv mod snavs og unødig slitage, og gulvet vil blive mere modstandsdygtig og holde længere.

Har du brug for vejledning til gulvbehandling?

Er du i tvivl om, hvilken gulvbehandling der passer til netop din type gulv, er du velkommen til at kontakte os først for uforpligtende råd og vejledning. Hos Farve & Lak® er vi eksperter i gulvbehandling, så er du ikke helt sikker på, hvordan du skal komme i gang med at rense, rengøre eller behandle dine gulve derhjemme, står vi altid klar til at hjælpe dig på vej. Vi har et bredt sortiment og et stort udvalg af gulvrengøringsprodukter i høj kvalitet. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 86 81 26 26 eller lægge vejen forbi os. Vi er klar til at hjælpe dig alle hverdage fra klokken 8.00-17.30 og lørdage fra klokken 9.00-14.00.