Gulvbehandling

Med den rette gulvbehandling er det muligt at give gamle og slidte gulve helt nyt liv. Da alle gulve er forskellige, er det meget vigtigt at anvende de rigtige produkter til bestemte materialer for at sikre det bedste resultat af en gulvbehandling. Det kan ofte være et stort og krævende projekt selv at gå i gang med at behandle gulve, men med grundig vejledning er det ikke umuligt selv at klare opgaven med et godt resultat.

Hvilken behandling du skal give dine gulve afhænger selvfølgelig af, hvilket gulv du har i forvejen. Gulve kommer i mange former og materialer som eksempelvis klinker, fliser, træ, beton eller gulvtæpper. Er du det mindste i tvivl, om dine gulve skal behandles med sæbe, olie eller lak, kan du gøre klogt i at kontakte os. Ved du allerede, hvilken gulvbehandling du skal bruge, kan du se hele vores udvalg af sæber, olier og lak herunder, så du kan komme i gang med det samme.

 

Gulvbehandling

12 varer

 1. Faxe træolie natur
  Faxe Træolie - Natur
  1, 2.5 og 5 L træolie baseret på vegetabilske olier med naturlig glød til behandling af ubehandlede trægulve, parketgulve, samt ludbehandlede trægulve.
  Pris fra: 119,00 DKK
 2. Faxe træolie hvid
  Faxe Træolie - Hvid
  1, 2.5 og 5 L slidstærk træolie baseret på vegetabilske olier til behandling af lyse nye trægulve, ludbehandlede trægulve, samt parketgulve.
  Pris fra: 69,00 DKK
 3. Faxe plejeolie hvid
  Faxe Plejeolie - Hvid
  1 og 2.5 L plejeolie til vedligeholdelse af lyse olierede trægulve. Genskaber træets naturlige glød og dybde med en smuk lys tone.
  Pris fra: 139,00 DKK
 4. Faxe original lud
  Faxe Lud - Original
  1, 2.5 og 5 L lud til behandling af ubehandlede eller afslebne trægulve. Stopper gulningsprocessen i træ og efterlader en flot lys overflade.
  Pris fra: 69,00 DKK
 5. Faxe hvid lud
  Faxe Lud - Hvid
  1, 2.5 og 5 L hvid lud til at skabe trægulve med et hvidt udseende, hvor patina i form af årer og kernetræ fremhæves. Lud stopper gulning af nåletræ.
  Pris fra: 69,00 DKK
 6. Faxe Oliepleje hvid
  Faxe Oliepleje - Hvid
  1, 2.5 og 5 L vandbaseret rengørings- og plejemiddel til olierede træ. Faxe Oliepleje giver en silkemat, smuds- og vandafvisende overflade.
  Pris fra: 109,00 DKK
 7. Faxe Oliepleje natur
  Faxe Oliepleje - Natur
  1, 2.5 og 5 L rengøringsmiddel og plejende voks i ét og samme produkt til lyse olierede trægulve. Oliepleje efterlader vand- og smudsafvisende overflader med et silkemat udtryk.
  Pris fra: 109,00 DKK
 8. Faxe flydende bivoks
  Faxe Flydende Bivoks
  500 ml flydende bivoks med en antik gylden farvetone til grundbehandling og pleje af træflader som møbler, døre, mm.
  109,00 DKK
 9. Faxe Classic Bivoks
  Faxe Classic Bivoks
  230 ml fast voks af bivoks, palmevoks og paraffinolie. Voksen bruges til grundbehandling og pleje af træmøbler, trædøre og dets lige.
  129,00 DKK
 10. FAXE Gulvsæbe natur
  Faxe Gulvsæbe - Natur
  1, 2.5 og 5 L gulvsæbe til ludbehandlede eller rensede trægulve. Træet får en naturlig overflade med et silkemat udtryk.
  Pris fra: 79,00 DKK
 11. FAXE Gulvsæbe hvid
  Faxe Gulvsæbe - Hvid
  1, 2.5 og 5 L hvid gulvsæbe til ludbehandlede eller rensede trægulve. Træet får en lys hvidskuret overflade med et silkemat udtryk.
  Pris fra: 79,00 DKK
 12. Trestjerner Gulvolie
  Trestjerner Gulvolie - Silkemat
  0.75 og 2.7 L silkemat gulvolie til eksklusiv overfladebehandling. Trestjerner plejer med planteolier og kan tones i mange farver, hvis du ønsker at farvelægge dit gulv.
  Pris fra: 269,00 DKK

12 varer

Grundig gulvbehandling forlænger gulvets levetid

Resultatet af en grundig gulvbehandling er et mere modstandsdygtigt og slidstærkt gulv, og du vil oven i købet kunne forlænge gulvets levetid væsentligt. Vi anbefaler altid løbende pleje og vedligeholdelse af dit gulv uanset materiale for at sikre det bedste resultat så længe som muligt.

Trægulve har godt af jævnlig, mild vask – vær dog opmærksom på ikke at anvende universalrengøring til dine trægulve. Det er vigtigt at anvende en sæbe, der passer til netop dit gulv, så overfladen ikke ødelægges. Husk også at vride kluden eller moppen godt op for at udsætte gulvet for så lidt fugt som muligt. Gulvtæpper samler hurtigt støv og snavs, og almindelig hverdagsrengøring og støvsugning af gulvtæpper er derfor altid en god ide. Hav en god tæpperenspulver ved hånden, hvis uheldet skulle være ude. Et betongulv skal vedligeholdes nænsomt trods dets hårde udtryk. Rengøring kan klares med varmt vand og sæbe, men undgå syreholdige rengøringsmidler, da de kan ætse overfladen. Beton kan lakeres og vokses med forskellige materialer som eksempelvis linolie, fernis eller voks for en flot finish.

Hvilken gulvbehandling bør jeg vælge?

Den rette gulvbehandling afhænger selvfølgelig helt og aldeles af, hvilken type gulv du har derhjemme, og hvilken finish du ønsker, dit gulv skal have efter behandling. Alle gulvtæpper har eksempelvis godt af en grundig rens for at undgå genstridigt snavs og misfarvninger. Hvis trægulvet er begyndt at splintre eller se tørt ud, trænger det formentlig til at blive slebet og derefter behandlet med en passende olie, der mætter træet. Det er også en mulighed at behandle trægulvet med sæbe eller lak, men det afhænger af træsorten og tidligere behandling. Enhver gulvbehandling sikrer dit gulv mod snavs og unødig slitage, og gulvet vil blive mere modstandsdygtig og holde længere.

Har du brug for vejledning til gulvbehandling?

Er du i tvivl om, hvilken gulvbehandling der passer til netop din type gulv, er du velkommen til at kontakte os først for uforpligtende råd og vejledning. Hos Farve & Lak® er vi eksperter i gulvbehandling, så er du ikke helt sikker på, hvordan du skal komme i gang med at rense, rengøre eller behandle dine gulve derhjemme, står vi altid klar til at hjælpe dig på vej. Vi har et bredt sortiment og et stort udvalg af gulvrengøringsprodukter i høj kvalitet. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 86 81 26 26 eller lægge vejen forbi os. Vi er klar til at hjælpe dig alle hverdage fra klokken 8.00-17.30 og lørdage fra klokken 9.00-14.00.