Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Rengøring

Snavs, fedt og andet skidt kan være en rigtig torn i øjet for dit slutresultat, hvad enten det er maling, tapetsering eller noget helt tredje. Eksempelvis, så kan snavs være med til at mindske vedhæfningsevnen for maling. Derfor er det vigtigt, at du altid som første skridt i dine projekter, får tørret grundigt af. I denne kategori finder du rengøringsmidler, der kan hjælpe dig med at få gjort rent både før og efter dit bygge- eller maleprojekt. Find det rengøringsmiddel du skal bruge nedenfor, og læs vores miniguide til rengøringsmidler nederst på siden. 

Rengøring

Varer 1-20 af 30

Side
 1. Spar40%
  Mugfjerner
  Welldone Mugfjerner
  750 ml stærkt rengøringsmiddel til nem og effektiv fjernelse af mug. Denne mugfjerner kan både anvendes indvendigt og udvendigt ved eksempelvis fuger, vindueskarme, brusekabiner, campingvogne, skurvogne, både og på vægge.
  Specialpris 59,00 DKK Vejl. pris 99,00 DKK
 2. Spar40%
  Ovnrens
  Welldone Ovn- & Grillrens
  750 ml effektivt rengøringsmiddel til opløsning af fedt, sod m.m. Du finder ikke et bedre produkt til rengøring af din ovn, din grill m.m.
  Specialpris 59,00 DKK Vejl. pris 99,00 DKK
 3. Hammerite Fortynder & Rens
  Hammerite Fortynder & Rens
  250 ml fortynder til rengøring af pensler og andet malerudstyr brugt til at male med metalmaling. Produktet fungerer også som fortynder til Hammerite malinger.
  59,00 DKK
 4. Borup Acetone
  Borup Acetone
  0.5 L acetone fra Borup kan bruges som effektiv pletfjerner af olie, lim og lignende, samt renseprodukt til malerværktøj.
  29,95 DKK
 5. Borup flydende afløbsrens
  Borup Afløbsrens, Flydende
  1 L effektivt rengøringsmiddel til rensning af afløb. Borup afløbsrens opløser hår, fedt, slam og lignende.
  29,95 DKK
 6. Borup Oxalsyre
  Borup Oxalsyre
  300 g hvid granulat til at blege og affedte træ, rense aluminium og glasfiber, samt fjerne rust fra tøj, fliser og plastik.
  46,95 DKK
 7. Borup Eddikesyre 32%
  Borup Eddikesyre 32%
  0.5 L eddikesyre - et vidundermiddel til at fjerne kalkaflejringer. Brug blandt andet produktet til at forlænge levetiden for din kaffemaskine, din vaskemaskine, dine elkedel og få flotte fliser på badeværelset.
  14,95 DKK
 8. Borup linoliefernis
  Borup Linoliefernis
  0.5 L linoliefernis - en linolie med tilsat tørrelse. Linolien har en lys gylden farve og bruges som grunder inden oliemaling.
  52,95 DKK
 9. Borup Petroleum
  Borup Petroleum, Lugtfri
  5 L multifunktionel opløsningsmiddel, der kan bruges til at rense malergrej, cykler, knallerter, fjerne oliepletter på fliser, udrydde træorme og mere til.
  229,00 DKK
 10. Stiwex Vendbar Støvkost
  Stiwex Vendbar Støvkost
  Lille håndholdt støvkost med dobbel levetid: Når hårerne er slidte, kan de vendes, så du igen har en ny støvkost.
  89,95 DKK
 11. Mirakel 7-9-13 Specialrens
  Mirakel 7-9-13 Specialrens
  1 L 7-9-13 er en særdeles god specialrens til at fjerne eksempelvis fedt, olie og nikotin. Bruges til rengøring inden maling, lakering og til daglig rengøring.
  79,00 DKK
 12. Miller teakolie
  Miller Teakolie
  250 ml teakolie til dybdegående pleje af indendørs træ. Olien tilfører næring til træet og har en rødtonet nuance, der skaber en flot naturlig glød hos mørke træsorter.
  79,00 DKK
 13. Miller palisanderolie
  Miller Palisanderolie
  250 ml palisanderolie der bruges til at behandle og pleje mørk træ som eksempelvis palisander og mahogni. Efterlader en næret og smuk mørk overflade.
  79,00 DKK
 14. Miller møbelpolish
  Miller Møbelpolish
  250 ml møbelpolish - et polermiddel til lakerede overflader, samt andre glatte hårde overflader som hårde hvidevarer og laminat.
  79,00 DKK
 15. Miller flydende egevoks
  Miller Flydende Egevoks
  250 ml flydende egevoks der er en syrefri voks til behandling af eg, fyr, afsyret træ og voksbehandlede overflader.
  89,00 DKK
 16. Miller flydende lædervoks
  Miller Flydende Lædervoks
  250 ml flydende lædervoks til at pleje lædermøbler. Produktet giver farve, næring og dybde, som forlænger læderets levetid.
  79,00 DKK
 17. Miller egevoks pasta
  Miller Egevoks Pasta
  250 ml egevoks i pastaform til en langvarig voksbehandling af møbler i naturtræ, afsyret træ, ludbehandlet træ og voksbehandlet træ.
  69,00 DKK
 18. Miller lædervoks
  Miller Lædervoks
  250 ml fast lædervoks til at pleje lædermøbler, ridesadler, seletøj og lignende. Produktet giver farve, næring og dybde, som forlænger læderets levetid.
  68,00 DKK
 19. FAXE Trærens
  Faxe Trærens
  1 L trærens til effektiv afrensning af trægulve inden plejende eller vedligeholdende behandling. Produktet fjerner blandt andet fedt, snavs og sæbefilm.
  89,00 DKK
 20. Spar25%
  FAXE Gulvsæbe hvid
  Faxe Gulvsæbe - Hvid
  1, 2.5 og 5 L hvid gulvsæbe til ludbehandlede eller rensede trægulve. Træet får en lys hvidskuret overflade med et silkemat udtryk.
  Fra: 79,00 DKK Vejl. pris 105,00 DKK

Varer 1-20 af 30

Side

Grundrengøring

Inden du skal male eller lakere, skal du sikre dig, at overfladen er fri for snavs, fedt, nikotin mv. Til afvaskning både indendørs og udendørs før malerarbejde anbefaler vi produktet Mirakel 7-9-13 Specialrens. Det er en god grundrengøring, der kan bruges til afvaskning af paneler, døre, vinduer m.m. Produktet kan også bruges til den daglige rengøring, og fjerner meget effektivt mudder, fedtstoffer og madrester på alle vaskbare overflader.

Gulvplejemidler

Forskellige typer gulve kræver forskellige typer gulvplejemidler. Skal dine trægulve holdes flotte og rene, eller trænger de til at blive renset ekstra i bund? Vi forhandler forskellige gulvplejemidler, der hver især besidder deres individuelle rengørende egenskaber. 

Til grundrengøring og afrensning af trægulve anbefaler vi FAXE Trærenser. Det er et effektivt, miljøvenligt produkt, som er specialfremstillet til grundrengøring af træ. Det indeholder ingen organiske opløsningsmidler, parfume eller farvestoffer. Produktet er særligt effektivt til afrensning af lud- eller sæbebehandlet træ før en oliebehandling, og til fjernelse af snavs, fedtrester og gammel sæbefilm.

Til vask og vedligeholdelse af trægulve anbefaler vi FAXE Gulvsæbe. Faxe Gulvsæbe er fremstillet af lyse og rene vegetabilske olier og naturvoks. Produktet er specielt udviklet til hurtigt at mætte træets porer og give effektiv beskyttelse mod spildte væsker som eksempelvis kaffe og rødvin. Vi forhandler Faxe Gulvsæbe i to varianter:

 1. FAXE Gulvsæbe Natur, der giver træet en lys, gylden overflade
 2. FAXE Gulvsæbe Hvid, der indeholder hvide pigmenter, som giver træet en helt lys, hvidskuret overflade.

Begge sæber giver træet en silkemat og vedligeholdelsesvenlig overflade.

Opløsningsmidler 

Opløsningsmidler og desinficerende rengøringsmidler kan blandt andet bruges til rengøring, vinduespudsning, pletfjerning, afkalkning og rensning af pensler. I kategorien finder du f.eks. acetone, petroleum og glycerin

Acetone bruges blandt andet til pletfjerning. Acetone er især virksomt mod pletter af neglelak, celluloselak, lim, rester af klistermærker, olie, læbestift, læderfarve m.m. Petroleum bruges blandt andet til rensning af malergrej, der har været brugt til oliemaling og til at fjerne oliepletter på fliser. Glycerin bruges også til at fjerne kaffe-, te- og rødvinspletter, og det kan også blandes i baljen med sæbevand til rengøring, da det får støvet til at binde bedre på støvekluden.

Mug-, lugt- og pletfjernere

Mug, dårlig lugt og grimme pletter kan være svære at slippe af med. Men med det rigtige renseprodukt kan du udrydde langt de fleste gener. Vi anbefaler følgende produkter:

Fjernelse af skimmelsvamp
Til afrensning og desinfektion af skimmelsvamp anbefaler vi Protox Hysan® Desinfektions spray. Den kan også bruges til lugtfjernelse og desinfektion.

Fjernelse af mug
Til at fjerne mug ved vinduerne og sorte pletter på silikonefuger anbefaler vi Miller Clean Mugfjerner. Den er specielt egnet til baderum, men kan også bruges til at fjerne lugt i for eksempel køleskabe og kattebakker.

Fjernelse af lugt
Til at fjerne dårlig lugt på f.eks. toiletter, i lukkede rum og afløb anbefaler vi Bio-Enzym. Sprøjt med triggerspray direkte på overfladen, gardinet, gulvtæppet, toilettet, bilmåtten eller madrassen. Produktet er også velegnet til at fjerne gamle og nye pletter, samt lugt fra urin, fæces, opkast, blod, mados, madrester og andre organsisk materialer. 

Fjernelse af pletter
Til at fjerne pletter på tæpper anbefaler vi Miller Care Pletfjerner. Den er effektiv til forbehandling inden den egentlige tæpperensning, men kan også bruges til pletrensning, når uheldet har været ude.

Vores bedste råd

 • Følg den anviste dosering, da rengøringen ikke bliver bedre af en overdosering af rengøringsmidler.
 • Læs brugsvejledningen på etiketten grundigt, inden produktet tages i brug.