Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Selvklæbende folie

Fik du ikke det marmor skrivebord, du altid har ønsket dig? Med selvklæbende folie kan du give blandt andet dit skrivebord netop det udseende, du ønsker. Selvklæbende folie bruges til et utal af hobby- og indretningsløsninger. Vi forhandler klæbefolier fra d-c-fix i alle variationer af farver og mønstre. Kvaliteten forbliver høj på tværs af udvalget. Vil du gerne vide mere, kan du blandt andet finde inspiration til brugen af selvklæbende folie, guides til hvordan det monteres, og mere til i bunden af siden. God fornøjelse med dit folie projekt, skulle du have spørgsmål, står vi klar i butikken og ved telefonen til at hjælpe dig.

Selvklæbende folie

20 varer

 1. Træ folie
  Træ Folie
  33 selvklæbende folier i forskellige træ designs. Selvklæbende folie er en nem, hurtig og billig løsning til at opgradere slidte overflader.
  Fra: 49,00 DKK
 2. Sten og Flise Folie
  Sten og Flise Folie
  14 selvklæbende folier i forskellige sten- og flise designs til at opdatere glatte flader i hjemmet.
  Fra: 49,00 DKK
 3. Mønstret folie
  Mønstret Folie
  36 flotte og sprudlende folier i forskellige mønstre og farver til at skabe unikke skabslåger, borde, døre eller noget helt fjerde.
  Fra: 49,00 DKK
 4. Velour folie
  Velour Folie
  12 forskellige velour folier; Selvklæbende velourfolie fås i flotte enkeltfarver eller med skind- og læder look for et mere eksotisk præg.
  Fra: 129,00 DKK
 5. Glasfolie - Static
  Glasfolie - Static
  10 forskellige statisk klæbende matterings folier til at skærme for solens stråler, samt nysgerrige blikke fra forbipasserende.
  Fra: 69,00 DKK
 6. Metal folie
  Metal Folie
  10 forskellige selvklæbende metallook folier. Lav blandt andet køkkenbordet om til et eksklusivt guldbord eller giv kommoden et råt look i børstet stål.
  Fra: 69,00 DKK
 7. Skind og læder folie
  Skind og Læder Folie
  15 forskellige selvklæbende folier med skind- og læderlook til at skabe dekorative overflader med et eksotisk præg.
  Fra: 49,00 DKK
 8. Glasfolie - Static Premium
  Glasfolie - Static Premium
  12 forskellige statisk klæbende folier til at skærme for solen og nysgerrige blikke fra forbipasserende.
  Fra: 79,00 DKK
 9. Glasfolie - Transparent
  Glasfolie - Transparent
  22 forskellige selvklæbende folier til mattering af vinduer; beskytter mod sollys og nysgerrige blikke fra forbipasserende.
  Fra: 49,00 DKK
 10. Marmor folie
  Marmor Folie
  11 forskellige flotte marmor look folier. Selvklæbende folie til at skabe marmor overflader på ingen tid.
  Fra: 49,00 DKK
 11. Spejlfolie
  Spejlfolie
  Transformer ethvert glat område til en reflekterende overflade med spejlfolie. Vær kreativ og lav dit eget spejl på væggen med spejlfolie, eller lav skabslågen om til et spejl.
  Fra: 689,00 DKK
 12. Tonet folie - Beskyttende og skærmende folie
  Tonet Folie
  90 x 200 cm tonet folie med en gennemsigtighed på 25% beskytter mod blænding og UV-stråler. Nem at sætte op, og efterlader ingen mærker.
  349,00 DKK
 13. Selvklæbende solfilm med UV-beskyttelse
  Solfilm
  92 x 200 cm selvklæbende solfilm til vinduer og glaspartier, der skærmer for solen. Solfolie reducerer bestråling og kontrollerer varmen i rummet.
  379,00 DKK
 14. Statisk selvklæbende solfilm mod blænding
  Solfilm - Static
  90 x 200 cm statisk klæbende solfilm til vinduer og glaspartier, der skærmer for solen. Solfolie reducerer bestråling og kontrollerer varmen i rummet.
  379,00 DKK
 15. Spejlfolie til vinduer
  Spejlfolie til vinduer
  Skab et envejsspejl med spejlfolie i 2 størrelser. Du kan kigge ud, men forbipasserende kan ikke kigge ind.
  Fra: 249,00 DKK
 16. Ensfarvet Folie, Mat
  Ensfarvet Folie, Mat
  Selvklæbende folie med en mat overflade i 18 forskellige farver, eksempelvis hvid, sort, blå og magenta.
  Fra: 49,00 DKK
 17. Ensfarvet Folie, Blank
  Ensfarvet Folie, Blank
  Flotte ensfarvede folier med en blank glans, der bruges til at forny låger, borde eller andre glatte overflader, der trænger til en nem opfriskning.
  Fra: 49,00 DKK
 18. Træ Folie-Sonoma Eg - Trøffel-200 x 67,5 cm
  Træ Folie-Sonoma Eg - Trøffel-200 x 67,5 cm
  33 selvklæbende folier i forskellige træ designs. Selvklæbende folie er en nem, hurtig og billig løsning til at opgradere slidte overflader.
  99,00 DKK
 19. Grøn Tavlefolie
  Grøn Tavlefolie
  Sort tavlefolie i 2 størrelser der kan forvandle glatte områder til overflader, hvor der kan skrives med kridt.
  Fra: 98,00 DKK
 20. Sort Tavlefolie
  Sort Tavlefolie
  Sort tavlefolie i 2 størrelser til nem opgradering af vægge og møbler. Tavlefolien kan skrives på med kridt, som en almindelig tavle.
  Fra: 98,00 DKK

20 varer

Dét kan du bruge selvklæbende folie til

Der findes sjældent et mere alsidig produkt end selvklæbende folie. Ligeså mange typer klæbefolier fra c-f-fix vi har i vores udvalg, er der formål at bruge dem til. Hér har vi samlet de bedste idéer til, hvad du kan gøre med selvklæbende folie.

Nyt køkken med folie

Trænger dit køkken til et ansigtsløft, så kan du beklæde køkkenlågerne og -skabene med selvklæbende folie. Det er en økonomisk løsning til en dramatisk forandring, særligt i en lejebolig, hvor du ikke selv kan skifte inventaret.

Nyt badeværelse med folie

Badeværelsesskabene er også en gylden mulighed for forfinelse med klæbefolie, da visse folier såsom statisk glasfolie kan klare mosten af at være i et fugtigt rum.

Nye møbler med folie

Små som store møbler vil også være et hyggeligt gør det selv-projekt at give sig i kast med. Du kan enten dække overfladen på kommoder og reoler med marmor eller træ folie for et moderne tillæg til indretningen eller indbinde hele pibetøjet såsom små, søde æsker i spraglede farver for et personlig twist.

Værn om dit privatliv med folie

Volder forbipasserende blikke gennem vinduet dig problemer med privatlivet, så har du en lynhurtig løsning i klæbefolie såsom matterende folie eller spejlfolie. Hvor den første slører udsynet på begge sider af vinduet, så fungerer den sidste som et spejl på den ene side af vinduet, hvor du kan se igennem fra den anden.

Privatliv under bruseren med folie

Er din væg i brusekabinen lavet af glas, kan du også tilføje noget eksklusivitet til badeværelset ved at sløre glasset til med matterende folie. Klæbefolien er uden klæbelim, hvilket vil sige at den ikke efterlader limrester, når den tages af. Desuden er den let at sætte fast på glasfladen med en smule vand og en dråbe opvaskemiddel.

Ny personlig væg dekoration med folie

Vil du dekorere væggen, så kan klæbefolien fungere som selvklæbende tapet i form af wallstickers. Du klipper selv mønstre ud af folien, og så har du en dekorativ væg på ingen tid.

Beskyt din interiør med folie

Du kan beskytte dit trægulv og møblerne i dit hjem fra solens blegende effekt, så kan du gøre det med solfilm. Den er UV-beskyttende og absorberer hele 99 % af solens skadelige UV-stråler i at trænge ind i dit hjem.

Et bredt udvalg af selvklæbende folie

Ultimativt, er det kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad du kan gøre med selvklæbende folie. Hos Farve og Lak® har vi et bredt udvalg af selvklæbende folie, både i enkelfarve og i udtryk efter velkendte materialer:

Farvet folie
Mønstret folie
Marmor folie
Skind og læder folie
Velour folie
Sten- og flise folie
Metal folie
Matterende glasfolie
Tonet folie
Spejlfolie
Sort tavlefolie
Whiteboard folie
Solfilm

Sådan monterer du nemt selvklæbende folie

Klæbefolie er nemt at bruge, og du kan sætte det op på ingen tid. De selvklæbende folier fra c-f-fix kan monteres på langt de fleste overflader, så længe overfladen er glat såsom vinduer, skabslåger, møbler og vægge.

Trin 1: Rengør overfladen
Inden folien kan sættes på den valgte overflade, så skal du i gang med en grundig rengøring. Skidt og støvpartikler kan ses gennem folien, og det vil du til hver en tid gerne undgå. Brug gerne et affedtende middel såsom sprit eller rensebenzin.

Trin 2: Skær folien til
Nu skal du tilpasse den selvklæbende folie til din valgte overflade. Mål overfladen op og brug eventuelt bagepapir til at lave en skabelon til folien. Skær til med enten en saks eller hobbykniv.

Trin 3: Sæt folien på overfladen
Start med at blande ca. 1 liter vand med 10 dråber opvaskemiddel i en vandforstøver, og gør din valgte overflade våd med blandingen. Derefter placerer du folien, så dens hjørner passer og tager lidt efter lidt foliens bagside af, så folien kan sætte sig fast. På grund af fugtigheden kan du glide folien på plads. Brug nu en gummispartel til at skrabe det overskydende vand væk med og trykke folien fast til overfladen. Opstår der lufthuller under folien, så kan du hive den af igen og gøre endnu et forsøg. Fortsæt med at tage bagsiden af folien af til hele folien sidder på overfladen, men gør det forsigtigt, da der opstår elektricitet, hvilket tiltrækker støvpartikler. Har du en større overflade, så kan du med fordel gøre bagsiden af folien fugtig.

Sådan fjerner du den selvklæbende folie nemt

Vil du fjerne en klæbefolie fra en overflade, så skal du have fat i en føntørrer. Du varmer folien op med føntørren på laveste varme og tager lidt efter lidt folien af. Limen vil langsomt give sig, som folien bliver varmere og varmere.