Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Stuk

De fleste kender til stuk – både i form af lofter og lister – og forbinder det ofte med ældre, herskabelige boliger. Nogle vil måske endda mene, at stuk er gammeldags, men i mange boliger er stuk ved at vinde frem igen. Hvis du ønsker at sætte et særligt præg på din bolig, kan stuk virkelig gøre en stor forskel. Der er ingen tvivl om, at det er rart at være i et rum, hvor der er tænkt over alle detaljerne, så hvis du ønsker et hjem, hvor intet er overladt til tilfældighederne, bør du tænke stuk ind i boligindretningen.

Hos Farve & Lak® fører vi et stort udvalg af stuk fra Orac Decor, som er en belgisk familievirksomhed med stor passion for dekorative løsninger til boligindretningen. I vores sortiment af stuk finder du både traditionelle og moderne designs, så du kan være sikker på at finde en smuk løsning, der passer til dig og din bolig. Orac Decor er stuk lavet af polymerer i meget høj kvalitet, og du kan se hele udvalget herunder.

Stuk

11 varer

 1. Orac Decor FDP500
  Orac Decor FDP500 - DecoFix Pro
  310 ml stærk vandbaseret lim til indendørs opsætning af lister. Produktet sikrer langvarig tætning mellem list og loft eller væg.
  58,00 DKK
 2. Orac Decor FDP600 - DecoFix Pro
  Orac Decor FDP600 - DecoFix Pro
  4200 ml stærk vandbaseret lim til indendørs opsætning af lister. Produktet sikrer langvarig tætning mellem list og loft eller væg.
  383,00 DKK
 3. Orac Decor FDP700 - DecoFix Power
  Orac Decor FDP700 - DecoFix Power
  290 ml ultra stærk polymer installationslim til udvendig opsætning af lister eller til tunge profiler.
  148,00 DKK
 4. Orac Decor FX200 - DecoFix Extra
  Orac Decor FX200 - DecoFix Extra
  310 ml polyurethan-baseret lim til fuger mellem lister.
  211,00 DKK
 5. Orac Decor FX210 - DecoFix Extra
  Orac Decor FX210 - DecoFix Extra
  80 ml polyurethan-baseret lim til fuger mellem lister.
  105,00 DKK
 6. Orac Decor FDP100
  Fugepistol
  Fugepistol til listelim, fugemasse m.m.
  42,00 DKK
 7. Orac Decor FB10 - Skærekasse Variomatic
  Orac Decor FB10 - Skærekasse Variomatic
  Skærekasse med tilbehør og opbevaringsboks.
  6.825,00 DKK
 8. Orac Decor FB13 - Lille Skærekasse
  Orac Decor FB13 - Lille Skærekasse
  Lille skærekasse fra Orac Decor til tilpasning af stuk, lister og lignende.
  234,00 DKK
 9. Orac Decor FB14 - Sav
  Orac Decor FB14 - Sav
  Sav til beskæring af purotouch og duropolymer produkter fra Orac Decor.
  208,00 DKK
 10. Orac Decor FB15
  Orac Decor FB15 - Vinkelmåler
  Vinkelmåler til opsætning af stuk fra Orac Decor.
  325,00 DKK
 11. Orac Decor FB300 + FB14 - Stor Skærekasse inkl. Sav
  Orac Decor FB300 + FB14 - Stor Skærekasse inkl. Sav
  Stor skærekasse inklusiv sav fra Orac Decor.
  1.408,00 DKK

11 varer

Fremhæv boligens oprindelige udseende med stuk

En bolig med stuk behøver ikke at ligne noget fra renæssancen, men kan tværtimod være med til at løfte det overordnede udtryk. I mange renoveringsprojekter kan stuk med fordel tænkes ind i renoveringen, og ældre boliger har i de fleste tilfælde allerede en gammel stuk. Her vil det være oplagt at etablere eller genopfriske stukken og på den måde føre stilen tilbage til husets oprindelige udtryk.

Uanset hvilken type stuk du ønsker i din bolig, kan du finde et stort udvalg hos os. Vi har mange moderne og traditionelle løsninger, hvad enten du ønsker dekorative stuklister, stilrene fodpaneler, moderne vægpaneler, snørklede rosetter eller specialdesignede lyspaneler. Alle vores produkter leveres med et hvidt lag grunder, så de kan males i din ønskede farve direkte efter opsætning.

Elegant finish og nem montering

Som prikken over i'et fører vi et udvalg af stuk, som er hule. Det giver dig mulighed for at gemme grimme ledninger væk, der ellers ville løbe langs gulvet eller hænge ned fra loftet. Vi lover, det er umagen værd at få samling på ledninger, når du alligevel er i gang med at montere smukke stuk i hjemmet. Stuklisterne fra Orac Decor er desuden nemme at sætte op, da listerne på bagsiden har et integreret limspor.

Vil du vide mere om stuk?

Hos Farve & Lak® ved vi alt om stuk, design og opsætning, så hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Ønsker du inspiration til, hvordan du enten kan restaurere eller opsætte stuk hjemme hos dig selv, kan du gratis bestille Orac Decors inspirationskatalog og se, hvilke muligheder du har.