Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Træmaling

Hvis du leder efter maling til træ indendøre, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi forhandler træmaling af højeste kvalitet - også til overflader, hvor der stilles ekstra høje krav til slidstyrken som på døre, karme og paneler. Nederst på siden guider vi dig i valget af træmaling fra Jotun, heriblandt Lady Supreme Finish og Lady Interiør Finish. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os per telefon eller komme ned i butikken til en hyggelig snak. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Træmaling

13 varer

 1. Indendørs
  Spar39%
  Jotun SENS Væg/Panel/List 30
  Jotun SENS Væg/Panel/List 30
  2.7 L helsevenlig halvblank maling til træ. SENS er fri for opløsningmidler og kan tones i mange flotte lyse farver.
  Specialpris 539,00 DKK Vejl. pris 879,00 DKK
 2. Indendørs
  Spar18%
  Jotun SENS Væg/Panel/List 7
  Jotun SENS Væg/Panel/List 7
  0.68, 2.7 og 9 L helsevenlig maling til træ i mange farver med en silkemat glans. Sens maling er fri for sundhedsskadelige stoffer.
  Fra: 229,00 DKK Vejl. pris 279,00 DKK
 3. Jotun Lady Interiørbejdse Matt
  Jotun Lady Interiørbejdse - Mat
  0.5, 1 og 3 L vandfortyndbar oliebejdse uden mineralsk terpentin til lyst ubehandlet træ.
  Fra: 98,00 DKK
 4. Spar12%
  Südwest AquaVision PU-Weisslack Panel/Dør højglans 90
  Südwest AquaVision PU-Buntlack - Højglans
  0.75 og 2.5 L højglans maling til paneler, vinduer, døre, møbler og trapper.
  Fra: 299,00 DKK Vejl. pris 339,00 DKK
 5. Spar12%
  Südwest AquaVision PU-Weisslack - Satin
  Südwest AquaVision PU-Weisslack - Satin
  0.75 og 2.5 L vandfortyndbar maling der er perfekt til paneler, trapper, møbler, vinduer og døre.
  Fra: 299,00 DKK Vejl. pris 339,00 DKK
 6. Spar22%
  Jotun Lady Supreme Finish - Halvblank
  Jotun Lady Supreme Finish - Halvblank
  0.68 og 2.7 L miljømærket maling til indendørs træ med en halvblank glans. LADY Supreme fås i mange flotte farver og er lugtsvag.
  Fra: 279,00 DKK Vejl. pris 359,00 DKK
 7. Spar22%
  Jotun Lady Supreme Finish - mat
  Jotun Lady Supreme Finish - Mat
  0.68 og 2.7 L lugtsvag miljømærket maling til indendørs træværk i mange flotte farver med en helmat glans.
  Fra: 279,00 DKK Vejl. pris 359,00 DKK
 8. Spar22%
  Jotun Lady Supreme Finish - Blank
  Jotun Lady Supreme Finish - Superblank
  0.68 og 2.7 L stilren maling til indendørs træ med en høj glansgrad. LADY Supreme fås i mange flotte farver, er lugtsvag og miljømærket.
  Fra: 279,00 DKK Vejl. pris 359,00 DKK
 9. Spar22%
  Jotun Lady Supreme Finish Silkemat
  Jotun Lady Supreme Finish - Silkemat
  0.68 og 2.7 L miljømærket lugtsvag maling til indendørs træ i mange smukke farver med en silkemat glans.
  Fra: 279,00 DKK Vejl. pris 359,00 DKK
 10. Variopur 2K møbelmaling
  Variopur 2K møbelmaling
  5 L hvid eller sort møbelmaling med glans 30. Denne træmaling er særdeles slidstærk og kan anvendes til alle træsorter.
  Fra: 598,00 DKK
 11. PP PU Enamel 20
  PP PU Enamel 20
  3 L PU forstærket hvid træmaling med en halvmat glans. Malingen har hårdheden fra en PU emalje, men giver samtidig mulighed for større lagtykkelser.
  679,00 DKK
 12. PP Super Enamel 20
  PP Super Enamel 20
  3 L halvmat træmaling med en god dækkeevne og reduceret løbetendens. Malingen er også egnet til rustbeskyttet jern, og kan tones i mange lyse farver.
  549,00 DKK
 13. Spar40%
  PP Super Enamel 20
  PP Super Enamel 35
  0.75 og 3 L halvblank akrylemalje til alle indendørs træflader samt til rustbeskyttet jern og metal. Malingen har en god dækkeevne og reduceret løbetendens.
  Fra: 249,00 DKK Vejl. pris 416,00 DKK

13 varer

Dét kan du bruge træmaling til

Med træmaling står du overfor en fagre ny verden af muligheder for, hvad du kan gøre med dit indendørs træværk. Hér har vi samlet de bedste idéer til, hvilke elementer i dit hjem du kan fornye med træmaling:

 • Det er ikke nødvendigt at udskifte hele dit køkken for at modernisere det. Er dine køkkenskabe og -låger af træ, så er træmaling en billigere og nemmere løsning for at få et nyt flot køkken. 
 • Synger dit trægulv på sidste vers, kan du male det med hvid træmaling. Ikke alene forlænger det holdbarheden på dit gulv, hvis du vælger en slidstærk maling, så giver det også dit hjem et moderne look. 
 • Du kan forvandle oldnordiske møbler, der ikke har holdt trit med tiden, til trendy omdrejningspunkter for din indretning ved at male dem med træmaling. Jo mere enestående farve du vælger, jo mere skiller dit møbel sig ud i rummet. Så hvorfor ikke vælge en skarp farve som marineblå eller gammelrosa?
 • Et loft er oftest kun bemærkelsesværdigt, når det ikke fremstår flot. Er det tilfældet med dit træloft, så kan du selv gøre noget ved det med træmaling. Vi har lavet en trin for trin-guide til, hvordan du maler gamle malede trælofter hér.
 • Er dine døre, karme, paneler og lister blevet gullige i takt med at tiden er gået sin gang? Så kan en overmaling med træmaling gøre den helt store forskel for rummet. 

Husk at lave et grundigt forarbejde, inden du giver dig i kast med det helt store gør det selv-projekt. Et godt forarbejde er fundamentet for et godt slutsresultat. 

Hvilken type træmaling skal du vælge?

Der er ingen ende på de forskellige typer træmaling, der er på markedet. I vores udvalg finder du træmaling fra Jotun af højeste kvalitet, der alle har til hensigt at forvandle dit nedslidte træværk fra gammel til nyt. Mange af malingerne kan bruges til flere formål såsom lofter, gulve, møbler, døre, paneler og meget mere. Derfor er det oftest malingens andre kvaliteter, der er afgørende for, hvilken en du skal vælge. Hér er en oversigt over vores tre mest populære træmalinger, og hvad de tilbyder dig og dit træværk.

Træmalingen, hvis suværene udtryk og slidtstyrke går frem for alt andet

Lady Supreme Finish er Jotuns mest eksklusive svar på en smuk træmaling. Den leverer en suveræn finish på alle typer indendørs træværk. Dens alsidighed ligger i de fire glanstrin, du kan vælge mellem: mat, silkemat, halvblank og blank. Hver glanstrin egner sig til hver sit træværk, hvor du for eksempel kan bruge en mat maling til træloftet, mens du anvender en blank maling til døre, karme og paneler. Ultimativt, så er valget op til dig.

Med Lady Supreme Finish får du også en ekstrem slidstærk maling, hvis holdbarhed sætter prognosen for, hvornår du skal male igen, langt ud i fremtiden. Dens hårde og robuste overflade sikrer nemlig, at malingen kan rengøres med en fugtig klud og stadig holder sig smuk uden at tage skade. Det er fordelagtigt, hvis du skal bruge en maling til trafikramte gulve eller møbler med store overflader, der ofte samler støv. 

Træmalingen, der skaber et ekstra godt indeklima 

Sens Væg & Træ er en allergivenlig og Svanemærket træmaling. Det vil sige, at den er bedre for miljøet og bedre for dig, idet den skaber et ekstra godt indeklima at opholde sig i, både når du maler og efterfølgende skal være i rummet. Af samme grund er malingen særlig velegnet til et rums store og fasttømrede overflader, såsom lofter og træpaneler på væggene. Sens Væg & Træ sætter ingen begrænsninger til dit gør det selv-projekt i forhold til dens glans, da du kan vælge enten glans 7 eller glans 30. Hvor den første syner mat, så hælder den sidste til den halvblanke side. Derfor kan du også gribe ethvert indendørs træværk an med denne træmaling, stort som småt. Vær dog opmærksom på, at Sens Væg & Træ ikke er slidstærk udover den sædvanlige maling, så skal din overflade rengøres ofte, såsom et bord, så er Lady Supreme Finish et bedre valg. 

Træmalingen, der er super nemt at male med og ikke gulner

Lady Interior Finish er en træmaling, der er nem at gå til, uanset om du er en garvet maler, eller det er første gang, du fatter om penslen. Den giver dit indendørs træværk et smukt resultat på ingen tid, da malingen tørre hurtigt. Det vil også sige, at du kan male træværket to gange på samme dag. Lady Interior Finish giver træværket et slikemat eller halvblankt udtryk, og har den store fordel, at den ikke gulner over tid. Dermed får du en træmaling, der er gjort helt simpel til lofter, møbler, døre og mv. Du kan bruge den til alt indendørs træværk, men ligesom med Sens Væg & Træ, så anbefaler vi, at du bruger Lady Supreme Finish til meget udsatte træværker.