Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Vægmaling

Vægmaling har en fantastisk indvirkning på din indretning og er et vigtigt element i nutidens boligforbedringer. Hold dig endelig ikke tilbage med at male dine vægge. Vægmaling giver nemlig ikke bare et flot udtryk, men er også beskyttende.

Vægmaling

14 varer

 1. Spar29%
  PP Isolerende Maling - Glans 2
  PP Isolerende Maling - Glans 2
  10 L spærrende råhvid maling med mat glans, der beskytter mod nikotin skjolder, sod gennemtrængninger og dets lige.
  Specialpris 1.099,00 DKK Vejl. pris 1.548,00 DKK
 2. Spar30%
  PP Isolerende Maling - Glans 7
  PP Isolerende Maling - Glans 7
  10 L spærrende råhvid vægmaling med glans 7 (semi mat), der beskytter mod nikotin skjolder, sod gennemtrængninger og dets lige.
  Specialpris 1.149,00 DKK Vejl. pris 1.650,00 DKK
 3. Pro Classic 5 - PP Professional Paint
  PP Pro Classic 5
  10 L lys råhvid vægmaling og loftmaling der giver en mat og smuk overflade. Malingen har god dækkeevne og tåler let rengøring.
  489,00 DKK
 4. Robust 10 - PP Professional Paint
  PP Robust 10
  10 L robust, slidstærk og mat akrylmaling til vægge og lofter, der efterlader en overflade, som er let at rengøre. Malingen kan tones i et væld af forskellige farver.
  899,00 DKK
 5. Spar38%
  Super Acryl 20 - PP Professional Paint
  PP Super Acryl 20
  10 hvid vægmaling med glans 20 (halvmat). En robust akrylmaling der er langtidsholdbar og mærket med EU-blomsten.
  Specialpris 999,00 DKK Vejl. pris 1.605,00 DKK
 6. Spar5%
  Super Acryl 1 - PP Professional Paint
  PP Super Acryl 1
  10 L helmat væg- og loftmaling i flere farver med glans 1. Malingen efterlader en refleksfri overflade, der tåler rengøring.
  Specialpris 979,00 DKK Vejl. pris 1.029,00 DKK
 7. Super Acryl 10 - PP Professional Paint
  PP Super Acryl 10
  10 L halvmat væg- og loftmaling i mange farver. Malingen er mærket med EU-blomsten for forbedret produktion og kvalitet.
  Fra: 299,00 DKK
 8. Spar30%
  Super Acryl 5 - PP Professional Paint
  PP Super Acryl 5
  3 og 10 L mat væg- og loftmaling der kan tones efter din farveønske. Malingen er slidstærk og holder i mange år.
  Fra: 299,00 DKK Vejl. pris 425,00 DKK
 9. Spar53%
  Robust 10 - PP Professional Paint
  PP Robust 5
  10 L robust, slidstærk og helmat akrylmaling i lyse farver til vægge og lofter, der efterlader en overflade, som er let at rengøre.
  Specialpris 739,00 DKK Vejl. pris 1.566,00 DKK
 10. Spar37%
  PP Super Acryl 7
  PP Super Acryl 7
  10 L miljøcertificeret væg- og loftmaling i glans 7 som giver smukke matte overflader. Mærket med EU-Blomsten får du en højkvalitetsmaling, der kan tåle forholdsvis høj belastning.
  Specialpris 699,00 DKK Vejl. pris 1.118,00 DKK
 11. Spar20%
  PP Robust 25 Vægmaling
  PP Robust 25
  3 og 10 L vægmaling af høj kvalitet. Denne maling er særlig robust og derfor egnet til både badeværelse og køkken, hvor der er højere krav til rengøring, samt til trafikerede områder som institutioner, gangarealer og dets lige.
  Fra: 499,00 DKK Vejl. pris 625,00 DKK
 12. PP PU Enamel 20
  PP PU Enamel 20
  3 L PU forstærket hvid træmaling med en halvmat glans. Malingen har hårdheden fra en PU emalje, men giver samtidig mulighed for større lagtykkelser.
  679,00 DKK
 13. PP Super Enamel 20
  PP Super Enamel 20
  3 L halvmat træmaling med en god dækkeevne og reduceret løbetendens. Malingen er også egnet til rustbeskyttet jern, og kan tones i mange lyse farver.
  549,00 DKK
 14. Spar40%
  PP Super Enamel 20
  PP Super Enamel 35
  0.75 og 3 L halvblank akrylemalje til alle indendørs træflader samt til rustbeskyttet jern og metal. Malingen har en god dækkeevne og reduceret løbetendens.
  Fra: 249,00 DKK Vejl. pris 416,00 DKK

14 varer

Vægmaling guide: Sådan maler du dine vægge

Er du på udkig efter en vægmaling til din bolig? Forinden du vælger, er der en række ting, du skal have styr på. Blandt andet hvilken glans og farve malingen skal være, men også hvordan du maler din vægge rigtigt.

Derfor får du her er en guide til, hvilken vægmaling der er bedst, hvilken glans du bør vælge, og generelle tips og tricks til hvordan du bedst maler med vægmaling.

Hvilken vægmaling er bedst?

Hvilken vægmaling som er bedst, kommer helt an på, hvad du skal bruge den til. Der er to faktorer, du især skal tage stilling til, når du vælger vægmaling: 

 • Den første er, hvilket formål malingen har.
 • Det andet er, hvilken glans og kvalitet malingen skal have.

Alle vægmalinger i vores udvalg er af højeste kvalitet, der både beskytter og tilføjer farve på dine vægge. Med det sagt, så har hver vægmaling en særlig egenskab, som den opfylder, når den males på væggen. Så hvilken type maling, der er bedst for dig, afhænger af dit formål. Hér finder du en kort oversigt over, hvilke typer vægmaling fra Jotun som passer til hvilket formål.

Vægmaling til smuk vægfarve, som er nem at påføre

Søger du en vægmaling, hvis primære formål er at give smukke farver til dine vægge på en nem og hurtig måde? Så er det en maling som LADY Væg 10, du skal have fingrene i. Jotuns malinger dækker med to lag og tilbyder en slidstærk overflade, der let kan rengøres med en fugtig klud.

Maling, der skaber et ekstra godt indeklima

Står et godt indeklima øverst på din prioriteringsliste, så er enten LADY Balance eller Sens Væg & Træ maling perfekt til dig. Hvor Sens Væg & Træ er en helse- og allergivenlig vægmaling til både vægge og træ, så er Lady Balance Svanemærket og mærket med Eurofins Indoor Air Comfort, hvilket vil sige, at den er bedre for dig og bedre for miljøet end almindelige malinger. Begge lugter minimalt til slet ikke, når du maler dem på væggen.

Er du gravid må du gerne bruge disse vægmalinger, og det er også dem, som vi anbefaler dig at bruge.

Vægmaling der giver eksklusive vægge

Er eksklusivitet, design og en moderne boligindretning dit primære formål med at male dine vægge? Det er præcis dét, du får med den supermatte Lady Pure Color. Den nyeste teknologi har udviklet en vægmaling, der leverer en smuk finish uden sidestykke. Med Lady Pure Color får du den ultimative kombination af perfekt æstetik og holdbarhed. Til trods for den kalkmatte overflade, er Lady Pure Color stadig vaskbar.

Du kan også vælge at bruge Lady Minerals Kalkmaling, som giver et æstetisk udtryk i særklasse grundet malingens unikke og kalkmatte finish inspireret af naturens farver. 

Maling, der lader dine vægge ånde

Vil du give dine vægge en ekstra åndbar overflade, så er det en silikat vægmaling, som du skal male med. Malingen danner ikke en hinde på væggen og lader derfor nemt vanddampen indefra væggen slippe ud, mens væggen forbliver vandafvisende. Denne type vægmaling er derfor særdeles god til maling af kælderrum eller områder, hvor du har behov for, at vægge skal kunne ånde ekstra meget.

Vægmaling til vægge, der er særligt udsatte

Leder du efter en maling, der kan klare en hård behandling, meget berøring og en nedvaskning? Så er Lady Wonderwall svaret. Malingen er ekstremt robust og forbliver robust, selvom den udsættes for en hård hverdag. Desuden er den også mere smudsafvisende end andre malinger. Denne vægmaling er også anvendt til hoteller, restauranter og barer netop på grund af dens stærke overflade. Alt dette er pakket ned i en smuk glans 5 (en mat vægmaling).

Vægmaling som isolerer dine vægge

Er det et spørgsmål om at spærre dine vægge mod skjolder og gennemslag, så er det isolerende vægmaling, du skal male på væggene. Det isolerer mod knaster, lugt, nikotin, sod, os, brandskader og gamle vandskjolder. Dette kan dog også klares med en grunder, hvis du ønsker at bruge en af de tidligere nævnte vægmalinger i stedet.

Gode råd til vægmaling

 • Beslut dig for, hvad du ønsker, din vægmaling skal kunne. Hvad vægter du højest? Æstetik, slidstyrke, pris eller andet. Vi har altid en kvalitet, der matcher.
 • Når du maler din væg, så giver det dét flotteste resultat, hvis du starter med alle hjørner og kanter for derefter at fortsætte med en malerrulle, imens vægmalingen stadig er våd.
 • Skal du både male et rums loft og vægge, så anbefaler vi, at du starter med loftet.

Hvilken glans til maling til vægge?

Malingens glans eksisterer på et spektrum fra mat til blank. Der er dog en bred misforståelse om, at jo højere glansværdi en maling har, desto mere slidstærk og robust er malingen. Det er ikke altid tilfældet. 

Glansværdien er primært en indikation af, hvor mat eller hvor blank en maling er. Det er i langt højere grad kvaliteten på en maling, der afgør, hvad en maling kan - ikke dens glans. For eksempel kan en maling af høj kvalitet med en lav glansværdi stadig være mere slidstærk end en maling af lav kvalitet med en høj glansværdi. Derfor er der heller intet regelsæt til malingens glansværdi, når du skal udvælge din maling. Det er udelukkende din beslutning, om du synes det er flottest med vægmaling, som er mat, helt blankt eller derimellem.

Vægmaling farver

Er du vild med farver på væggen, har vi masser af flotte vægfarver, som du kan lade dig inspirere af. Giv din boligindretning et pift med en smuk vægfarve, som passer til dit boliginteriør og din stil. 

Hvad koster en spand maling?

Prisen på en spand maling varierer meget, alt efter hvilken type maling du ønsker at købe, og selvfølgelig hvor stor en spand du har brug for. Meget af vores maling er med jævne mellemrum på tilbud, og du kan derfor typisk få maling til rigtig gode, billige priser.  

Rengør din væg, før du maler

Hvis du gerne vil opnå det optimale resultat, bør du rengøre din vægge, før du begynder at male. Det er så ærgerligt at bruge en masse tid på at male og så opdage, at der sidder støv eller skidt på væggen, som buler ud på væggen eller ødelægger vedhæftningsevnen. 

Hos Farve & Lak finder du altid et bredt udvalg af rengøringsmidler til indendørs brug. Se f.eks. denne Mirakel Specialrens, som er perfekt til afvaskning af vægge, før du påfører maling.  

Kan man bruge vægmaling på træ?

Man kan godt bruge vægmaling til træ, men det skal være maling, som er produceret til det. Du kan derfor ikke bruge alt slags vægmaling. Er dine vægge af træ, så har Jotun udviklet Sens Væg & Træ, der giver den perfekte dækning til dine vægge og de bedste forhold for dig at arbejde i. Malingen har nemlig ingen lugt eller skadelige afdampning. Du kan også vælge Jotun Lady Supreme Finish, der er en suveræn træmaling i flere glansgrader.

Er dine trævægge malet tidligere, kan du påføre alle vores vægmalinger direkte. Er dine trævægge rå, eller ludbehandlede, skal du grunde med Jotun Knast og Spærregrunder først.

Køb din maling til væg hos Farve & Lak og få hurtig levering!

Få maling til din væg eller vægge til gode priser og høj kvalitet hos Farver og Lak. Hvis du bestiller produkter for bare 500 kr., får du fri levering.

Vores kunder har givet os en score på 4,9 på Trustpilot, og det er vi selvfølgelig glade for!

Vi har arbejdet i malerbranchen i mere end 35 år og har tilsammen langt over 200 års erfaring. Så har du spørgsmål til dit næste malerprojekt, står vi klar til at rådgive dig fra start til slut. Hvad enten du skal have hjælp med at udvælge den rette maling typen, værktøjet eller de seneste farvetrends, så har vi svarene.

Har du nogen spørgsmål eller har du brug for vejledning, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden, eller ved at klikke her.