Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... info@farve-lak.dk

Vægmaling

Dine vægge er det perfekte lærred til din indretning og et vigtigt element i nutidens boligforbedringer. Hold dig endelig ikke tilbage med at male dine vægge, det giver dem nemlig ikke bare et flot udtryk, men er også beskyttende. I vores udvalg har vi bl.a. Jotuns kvalitets vægmalinger, heriblandt Lady Balance med god vaskbarhed, den slidstærke Lady Wonderwall og Lady Pure Color, der trods sin matte finish er vaskbar. Under fremvisningen af vores produkter, har vi også lavet en guide dig i at foretage det rigtige valg af vægmaling. Hvis du har nogle spørgsmål, står vi også klar ved telefonen og i butikken til at hjælpe dig godt i gang med dit malerprojekt. 

Vægmaling

Varer 1-20 af 32

Side
 1. Jotun farveprøve
  Jotun Interiør Farveprøve
  0.5 L væg- og interiør farveprøve. En farveprøve er en lille 'test-maling', som du kan anskaffe dig, hvis du er i tvivl, om farven er den rigtige for dig.
  59,00 DKK
 2. Spar20%
  Jotun Lady Minerals Revive
  Jotun Lady Minerals Revive
  9 L indfarvet spartelmaling med et udtryk som en kalkmaling. Brug spartlen til at forny dine vægge og skab fantastiske strukturforskelle med en mat finish.
  Specialpris 799,00 DKK Vejl. pris 999,00 DKK
 3. Spar5%
  Jotun Lady Vegg 10
  Jotun Lady Væg 10
  0.68, 2.7, 4.5 og 9 L svanemærket og slidstærk vægmaling med silkemat glans i et væld af farver.
  Fra: 189,00 DKK Vejl. pris 199,00 DKK
 4. Spar10%
  Jotun Lady Minerals
  Jotun Lady Minerals
  0.68 og 2.7 L kalkmaling til vægge med udgangspunkt i naturens egne farver til en unik farvegengivelse.
  Fra: 279,00 DKK Vejl. pris 309,00 DKK
 5. Spar13%
  Jotun Lady Balance
  Jotun Lady Balance
  0.68, 2.7, 4.5 og 9 L svanemærket smuk og mat vægmaling giver farverne naturlige og harmoniske nuancer.
  Fra: 199,00 DKK Vejl. pris 229,00 DKK
 6. Spar12%
  Jotun Lady Wonderwall
  Jotun Lady Wonderwall
  0.68, 2.7, 4.5 og 9 L robust vægmaling til indendørs brug. Wonderwall har en mat glans, er særdeles rengøringsvenlig, slidstærk og pletafvisende. Idéel til rum med meget aktivitet.
  Fra: 229,00 DKK Vejl. pris 259,00 DKK
 7. Spar26%
  Jotun Lady Pure Color
  Jotun Lady Pure Color
  0.68, 2.7 og 9 L unik helmat vægmaling og loftmaling i mange flotte farver til tørre rum. Bedste kvalitet af mat maling.
  Fra: 199,00 DKK Vejl. pris 269,00 DKK
 8. Spar24%
  Jotun Lady Supreme Finish Silkemat
  Jotun Lady Supreme Finish - Silkemat
  0.68 og 2.7 L miljømærket lugtsvag maling til indendørs træ i mange smukke farver med en silkemat glans.
  Fra: 249,00 DKK Vejl. pris 329,00 DKK
 9. Spar24%
  Jotun Lady Supreme Finish - Blank
  Jotun Lady Supreme Finish - Superblank
  0.68 og 2.7 L stilren maling til indendørs træ med en høj glansgrad. LADY Supreme fås i mange flotte farver, er lugtsvag og miljømærket.
  Fra: 249,00 DKK Vejl. pris 329,00 DKK
 10. Spar24%
  Jotun Lady Supreme Finish - mat
  Jotun Lady Supreme Finish - Mat
  0.68 og 2.7 L lugtsvag miljømærket maling til indendørs træværk i mange flotte farver med en helmat glans.
  Fra: 249,00 DKK Vejl. pris 329,00 DKK
 11. Spar24%
  Jotun Lady Supreme Finish - Halvblank
  Jotun Lady Supreme Finish - Halvblank
  0.68 og 2.7 L miljømærket maling til indendørs træ med en halvblank glans. LADY Supreme fås i mange flotte farver og er lugtsvag.
  Fra: 249,00 DKK Vejl. pris 329,00 DKK
 12. Spar23%
  Jotun Lady Aqua vægmaling vådrum
  Jotun Lady Aqua
  0.68, 2.7 og 4.5 L miljømærket vægmaling til vådrum som badeværelse, bryggers og køkken, der er modstandsdygtig overfor fugt og er skimmelhindrende med en silkemat glans.
  Fra: 199,00 DKK Vejl. pris 259,00 DKK
 13. Indendørs
  Spar23%
  Jotun SENS Væg/Panel/List 7
  Jotun SENS Væg/Panel/List 7
  0.68, 2.7 og 9 L helsevenlig maling til træ i mange farver med en silkemat glans. Sens maling er fri for sundhedsskadelige stoffer.
  Fra: 199,00 DKK Vejl. pris 259,00 DKK
 14. Indendørs
  Spar38%
  Jotun SENS Væg/Panel/List 30
  Jotun SENS Væg/Panel/List 30
  2.7 L helsevenlig halvblank maling til træ. SENS er fri for opløsningmidler og kan tones i mange flotte lyse farver.
  Specialpris 499,00 DKK Vejl. pris 799,00 DKK
 15. Spar4%
  Jotun Lady Minerals Sealer
  Jotun Lady Minerals Sealer
  0.75 L transparent mat forsegler til Jotun Lady Minerals kalkmaling. Forsegleren er et topstrøg og anvendes til at beskytte alle matte overflader, hvor den efterlader en flade, der er modstandsdygtig overfor vand og slitage.
  Specialpris 249,00 DKK Vejl. pris 259,00 DKK
 16. TerraSilk Lermaling med struktur
  TerraSilk - Struktureret Lermaling
  2.5 og 10 L ler-baseret væg- og loftmaling med struktur, som bringer ægte natur indendøre. Malingen, der er fremstillet på naturlige olier, voks og ler. Til denne variant medfølger en struktur komponent, så du selv bestemmer hvor grov væggen skal være., bringer naturen indenfor hjemmets døre.
  Fra: 1.047,00 DKK
 17. TerraSilk, Glat - Senape
  TerraSilk - Glat Lermaling
  2.5 og 10 L ler-baseret væg- og loftmaling. Malingen, der er fremstillet på naturlige olier, voks og ler, bringer naturen indenfor hjemmets døre. De smukke farver stammer fra forskellige lerbrud i Italien.
  Fra: 898,00 DKK
 18. Spar40%
  PP Super Enamel 20
  PP Super Enamel 35
  0.75 og 3 L halvblank akrylemalje til alle indendørs træflader samt til rustbeskyttet jern og metal. Malingen har en god dækkeevne og reduceret løbetendens.
  Fra: 249,00 DKK Vejl. pris 416,00 DKK
 19. PP Super Enamel 20
  PP Super Enamel 20
  3 L halvmat træmaling med en god dækkeevne og reduceret løbetendens. Malingen er også egnet til rustbeskyttet jern, og kan tones i mange lyse farver.
  549,00 DKK
 20. PP PU Enamel 20
  PP PU Enamel 20
  3 L PU forstærket hvid træmaling med en halvmat glans. Malingen har hårdheden fra en PU emalje, men giver samtidig mulighed for større lagtykkelser.
  679,00 DKK

Varer 1-20 af 32

Side

Hvilken type vægmaling skal du vælge?

Der er to faktorer, du især skal tage stilling til, når du vælger vægmaling.

 • Den første er, hvilket formål malingen har.
 • Det andet er, hvilken glans og kvalitet malingen skal have.

Alle vægmalinger i vores udvalg er af højeste kvalitet, der både beskytter og tilføjer farve på dine vægge. Med det sagt, så har hver vægmaling en særlig egenskab, den opfylder, når den males på væggen. Så hvilken type maling, du vælger, afhænger af dens formål. Hér finder du en kort oversigt over, hvilke type vægmaling fra Jotun passer til hvilket formål.

Maling til smukke vægge, der er nem at påføre

Søger du en vægmaling, hvis primære formål er at give smukke farver til dine vægge på en nem og hurtig måde? Så er det en maling som Lady Vegg 10, du skal have fingrene i. Jotuns malinger dækker med to lag og tilbyder en slidstærk overflade, der let kan rengøres med en fugtig klud.

Maling, der skaber et ekstra godt indeklima

Står et godt indeklima øverst på din prioriteringsliste, så er enten Lady Balance eller Sens Væg & Træ malingen for dig. Hvor Sens Væg & Træ er en helse- og allergivenlig maling til både vægge og træ, så er Lady Balance Svanemærket, hvilket vil sige, at den er bedre for dig og bedre for miljøet end almindelige malinger. Begge lugter minimalt til slet ikke, når du maler dem på væggen.

Er du gravid, er det disse vægmalinger, vi anbefaler dig at bruge.

Malingen, der giver eksklusive vægge

Er eksklusivitet, design og en moderne boligindretning dit primære formål med at male dine vægge? Det er præcis, dét du får med Lady Pure Color. Den nyeste teknologi har udviklet en maling, der leverer en smuk finish uden sidestykke. Med Lady Pure Color får du den ultimative kombination af perfekt æstetik og holdbarhed. Til trods for den kalkmatte overflade, er Lady Pure Color stadig vaskbar.
Ønsker du en éndnu stærkere overflade end Lady Pure Color, anbefaler vi dig at kigge på Lady Balance.

Maling, der lader dine vægge ånde

Vil du give dine vægge en ekstra åndbar overflade, så er det en Silikat maling, du skal male med. Malingen danner ikke en hinde på væggen, og lader derfor nemt vanddampen indefra væggen slippe ud, mens væggen forbliver vandafvisende. Denne type maling er derfor særdeles god til maling af kælderrum eller områder, hvor du har behov for, at vægge skal kunne ånde ekstra meget.

Maling til vægge, der er særligt udsatte

Leder du efter en maling, der kan klare en hård behandling, meget berøring og en nedvaskning? Så er Lady Wonderwall svaret. Malingen er ekstrem robust, og forbliver robust selvom den udsættes for en hård hverdag. Desuden er den også mere smudsafvisende end andre malinger. Denne maling er også anvendt til hoteller, restauranter og barer netop på grund af dens stærke overflade. Alt dette er pakket ned i en smuk glans 5.

Maling til smukke trævægge

Er dine vægge af træ, så har Jotun udviklet Sens Væg & Træ, der giver den perfekte dækning til dine vægge og de bedste forhold for dig at arbejde i. Malingen har nemlig ingen lugt eller skadelige afdampning. Er dine trævægge malet tidligere, kan du påfører alle vores vægmalinger direkte. Er dine trævægge rå, eller ludbehandlede, skal du grunde med Jotun Knast og Spærregrunder først.

Maling, der isolerer dine vægge

Er det et spørgsmål om at spærre dine vægge mod skjolder og gennemslag, så er det isolerende maling, du skal male på væggene. Det isolerer mod knaster, lugt, nikotin, sod, os, brandskader og gamle vandskjolder.

Hvilken glans skal du vælge?

Når først du har valgt, hvilken type vægmaling du skal bruge, så skal du overveje dens glans. Malingens glans eksisterer på et spektrum fra mat til blank. Der er dog en bred misforståelse om, at jo højere glansværdi en maling har, desto mere slidstærk og robust er malingen. Det er ikke altid tilfældet. Glansværdien er primært en indikation af, hvor mat eller hvor blank en maling er. Det er i langt højere grad kvaliteten på en maling, der afgør hvad en maling kan - ikke dens glans. For eksempel kan en maling af høj kvalitet med en lav glansværdi stadig være mere slidstærk end en maling af lav kvalitet med en høj glansværdi. Derfor er der heller intet regelsæt til malingens glansværdi, når du skal udvælge din maling. Derfor skal du beslutte dig for, om du foretrækker en maling, der er helt mat, helt blank, eller en maling derimellem.

Vores bedste råd

 • Beslut dig for hvad du ønsker din maling skal kunne. Hvad vægter du højest? Æstetik, slidstyrke, pris eller andet. Vi har altid en kvalitet der matcher.
 • Når du maler din væg, så giver det dét flotteste resultat, hvis du starter med alle hjørner og kanter for derefter at fortsætte med en malerrulle, imens vægmalingen stadig er våd.
 • Skal du både male et rums loft og vægge, så anbefaler vi, at du starter med loftet.

Har du spørgsmål til dit malerprojekt?

Vi har arbejdet i malerbranchen i mere end 35 år og har tilsammen langt over 200 års erfaring. Så har du spørgsmål til dit næste malerprojekt, står vi klar til at rådgive dig fra start til slut. Hvad enten du skal have hjælp med at udvælge den rette maling typen, værktøjet eller de seneste farvetrends, så har vi svarene.