Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Gulvmaling

Gulvmaling har en stor betydning, når det kommer til vedligeholdelse af gulve. I industrien, hvad end der er tale om et værksted, en fabrik, en lagerhal eller noget helt fjerde, ser vi et ekstra behov for både slidstærke og let vaskbare gulve. Her på siden kan du se vores udvalg af gulvmalingen specielt velegnet til gulve, der er udsat for stor belastning og slitage.

Gulvmaling

8 varer

 1. Spar11%
  Südwest betonforsegling
  Südwest Betonforsegling
  2.5 og 10 L silkemat og slidstærk vandbaseret coating til forsegling af vægge og gulve både indendørs og udendørs.
  Fra: 389,00 DKK Vejl. pris 435,00 DKK
 2. Spar23%
  Trestjerner Sigural 2K Epoxymaling til betongulve
  Sigural 2K Epoxy Gulvmaling
  1 L epoxy maling til mur og beton. Vælg mellem Skygrå og Varmgrå. Den 2-komponente maling kan modstå høj mekanisk slitage og er derfor idéel som gulvmaling også i værkstedet.
  Fra: 299,00 DKK Vejl. pris 389,00 DKK
 3. Spar7%
  Südwest klar lak - Paladur blank
  Südwest Paladur - Blank
  0.375, 0.75 og 2.5 L højglans gulvlak. Lakken er oliebaseret og efterlader en særlig stærk overflade på gulve og møbler af træ.
  Fra: 139,00 DKK Vejl. pris 149,00 DKK
 4. Spar7%
  Südwest klar lak - Paladur silkemat
  Südwest Paladur - Silkemat
  0.375, 0.75, 2.5 og 10 L gulvlak med silkemat glans. Lakken er oliebaseret og efterlader en særlig stærk overflade på træ, både inde og ude.
  Fra: 139,00 DKK Vejl. pris 149,00 DKK
 5. Spar14%
  Trestjerner Gulvolie
  Trestjerner Gulvolie - Silkemat
  0.75 og 2.7 L silkemat gulvolie til eksklusiv overfladebehandling. Trestjerner plejer med planteolier og kan tones i mange farver, hvis du ønsker at farvelægge dit gulv.
  Fra: 224,00 DKK Vejl. pris 259,00 DKK
 6. Jotun Super 2K epoxygulvmaling grå
  Jotun 2K Epoxy Gulvmaling - Grå
  5 og 20 L grå, RAL 7038, epoxy gulvmaling, der efterlader vandresistente, slidstærke, elastiske og kemikalieresistente overflader
  Fra: 998,00 DKK
 7. Jotun Super 2K epoxygulvmaling special tonet
  Jotun 2K Epoxy Gulvmaling - Specialtonet
  5 og 20 L epoxy gulvmaling, der efterlader vandresistente, slidstærke, elastiske og kemikalieresistente overflader. Kan tones i alle RAL og NCS farver.
  Fra: 998,00 DKK
 8. Profloor EPW-Klar lak
  EPW Lak, Blank
  10 kg sæt af blank lak til beskyttelse af dit gulv. Lakken efterlader en ridsefast overflade, som modstår kemikalier samt farvepåvirkninger fra UV stråler.
  1.699,00 DKK

8 varer

Forskellen på oliebaseret og vandbaseret maling

Den grundlæggende forskel på oliebaseret og vandbaseret maling er opløsningsmidlet, der er brugt. I en oliebaseret maling er opløsningsmidlet mineralsk terpentin, hvor det i vandbaseret maling, ikke overraskende, er vand. Opløsningsmidlet er grundlag for flere forskelle, men du skal ikke bekymre dig om påvirkning af farve eller kvalitet. Et opløsningsmiddel fordamper nemlig sammen med, at en maling tørrer, derfor er der ingen forskel på den endelige farve og kvalitet af en olie- og vandbaseret maling. 

Oliebaseret til den travle

En oliebaseret maling har klare fordele når det kommer til træ. Her har den gode egenskaber til at beskytte træet og derved forlænge træets holdbarhed. Generelt tørrer en oliebaseret maling hurtigere og er bedre rustet til at modstå slitage. Derimod, så frigiver den mineralske terpentin ozon, når den fordamper.

Vandbaseret til den miljøbevidste

En vandbaseret maling er klart det miljøbevidste valg, da der ikke udskilles giftige dampe. I den sammenhæng er malingen også så godt som lugtfri, hvilket betyder, at der er brug for mindre udluftning, at lokalet hurtigere er klar til indflytning, og et bedre arbejdsmiljø. Til sidst kan man også fremhæve, at rengøring af det brugte værktøj er noget nemmere.

Vand og olie kompatibilitet - test din maling

Hold tungen lige i munden - vandbaseret maling kan males ovenpå oliebaseret maling, men oliebaseret maling bør ikke males ovenpå vandbaseret. Oliebaseret maling har nemlig ikke gode vedhæftningsevner på et vandbaseret underlag. Derfor kan det være nødvendigt for dig at kende typen af din nuværende maling, inden du giver dig i kast med en ny. Heldigvis er det ikke en svær opgave:

Trin 1: Dyp et hjørne af en tør klud i noget husholdningssprit til det er mættet.
(TIP: brug en klud i en anden farve end malingen)

Trin 2: Hold kluden mod overfladen med maling i omkring 30 sekunder og fjern den så.

Trin 3: Malingen på overfladen er vandbaseret, hvis der er maling på kluden og malingen på overfladen er opløst. Modsat, hvis kluden er fri for maling og overfladens maling ikke er opløst, så er der malet med oliebaseret maling. 

2K Epoxy-maling giver et rengøringsvenligt og slidstærkt gulv

Skal du have malet dine gulve og brug for en maling, der kan klare lidt af hvert, så kig nærmere på en epoxy-maling. Industri- og fabriksgulve er ofte også udsat for en del trafik fra generel passage og maskiner, og derfor bør gulvet kunne klare presset. Et epoxy-malet gulv er særdeles modstandsdygtigt over for belastning, slitage og stort set alle typer kemikalier. Med epoxy-maling får du også et gulv, der er nemt at rengøre, fantastisk ikke? Det er også en klar fordel for dig, der arbejder i levnedsmiddelindustrien. 

Er dine krav, at du vil have en maling der beskytter gulvet, er nem at rengøre og slidstærk, så har du svaret - Epoxy. Derudover, kan du ved os få malingen i et væld af farver, og blander du epoxy sand i malingen, har du et skridsikkert gulv. Epoxy-maling fås også på vandbasis, hvilket, som tidligere beskrevet, har den sundhedsmæssige fordel, at malingen ikke udskiller farlige dampe under påføring og tørring. 

Vil du gerne selv i krig med at male gulvet med epoxy-maling, men ikke har prøvet det før, kan du læse mere hér. God fornøjelse.

1K gulvmaling til beton

Hvis gulvet i din virksomhed, værksted eller garage hører mere under en normal belastning, så er en 1-komponent maling et alternativ. At en maling er 1-komponent betyder, at den tørrer naturligt modsat en 2-komponent maling, som f.eks. epoxy, der har brug for en hærder for at tørre.

En 1k gulvmaling er, til en vis grad, både slidstærk og modstandsdygtig. Graden af tålbare kemikalier er dog mere begrænset end som for en 2k maling. Gulvet bør ikke udsættes for kemikalier stærkere end f.eks. mild syre, vejsalt og motorolie.