Metalmaling

Metalmaling kan, som alt maling, forny et hvilket som helst emne, det påføres. Det er heldigvis ikke alt, den kan: metalmaling til industri er specielt udviklet til at tåle høj varme fra hårdt arbejdende maskiner. Samtidig beskytter malingen mod rust, som er med til at forlænge levetiden af metallet. Her på siden kan du se vores specialiserede udvalg af metalmaling fra kendte leverandører som Jotun, Esbjerg Paints og Hammerite. Vi opdaterer siden løbende, som flere og flere produkter finder vej til vores sortiment. Leder du efter et specifikt produkt, er du velkommen til at ringe eller kigge ned i butikken, så vil vi prøve at hjælpe dig.

Metalmaling

Varer 1-20 af 28

Side
 1. Jotun Jotamastic 90 - Flere Farver
  Jotun Jotamastic 90 - Flere Farver
  5 L to-komponent epoxy maling som grunder, mellemlag og slutstrøg til beskyttelse i områder med høj korrosivitet. Produktet kan anvendes både inde og ude, over og under vandlinjen.
  998,00 DKK
 2. Esbjerg Pains maskinemalje i Massey Ferguson sølvgrå
  Esbjerg Paints Maskin Emalje, Sølvgrå
  5 L blank sølvgrå maskinemalje til Massey Ferguson traktorer. Maskinmalingen er specialudviklet til at matche Massey Ferguson New Silver Mist og anvendes ofte til renovering af traktorer.
  688,00 DKK
 3. Esbjerg Paints mat sort maskinemalje
  Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  5 L mat sort robust metalmaling der hæfter direkte på stål. Maskinemaljen bruges ofte til entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, traktorer og generelle metal overflader.
  805,00 DKK
 4. Quick Bengalack - Universallak - Blank
  Quick Bengalack - Universallak - Blank Farver
  750 ml lak og topstrøg i valgfri farve med en blank glans til metal, træ og plast, der skal have ekstra beskyttelse mod vind og vejr. Lakken bruges til alt fra cykler til havemøbler.
  229,00 DKK
 5. Quick Bengalack - Direkte på Rust - Blank
  Quick Bengalack - Direkte på Rust - Blank Farver
  750 ml metalmaling i flere farver med blank glans til jern og stål med effektiv rustbeskyttelse. Malingen er velegnet til brug både ude og inde, og skaber hårde slidstærke overflader.
  198,00 DKK
 6. Jotun Pilot WF Primer
  Jotun Pilot WF Primer
  Jotun Pilot WF Primer er en vandfortyndbar, en-komponent akrylemulsionsmaling.
  Pris fra: 988,00 DKK
 7. Jotun Pilot ACR
  Jotun Pilot ACR
  5 L halvblank metalmaling i valgfri farve med høj slidstyrke samt korrosionsbeskyttelse. Produktet er en-komponent, anvendes i industrien og kan påføres direkte på metal eller som topcoat.
  1.098,00 DKK
 8. Jotun Normadur - Blank
  Jotun Normadur - Blank
  10 L blank polyurethanbaseret et-lags (grunder og topfarve i én) malingssystem til glasfiber og stål med tilhørende hærder.
  1.798,00 DKK
 9. Jotun Normadur - Halvblank
  Jotun Normadur - Halvblank
  10 L halvblank polyurethanbaseret et-lags (grunder og topfarve i én) malingssystem til stål og glasfiber med tilhørende hærder.
  1.798,00 DKK
 10. Jotun Normadur 20 silkemat - 14 L
  Jotun Normadur - Silkemat
  14 L silkemat polyurethanbaseret et-lags (grunder og topfarve i én) malingssystem til stål og glasfiber med tilhørende hærder.
  1.998,00 DKK
 11. Jotun Hardtop - 5 L
  Jotun Hardtop
  5 L blank 2-komponent malingssystem til metal, glasfiber og overflader der skal være modstandsdygtige overfor vind og vejr.
  1.098,00 DKK
 12. Jotun Yachting Antipest
  Jotun Yachting Antipest
  0.75 og 2.5 L to-komponent multi-funktions epoxy primer til alle typer underlag både over- og under vandlinjen.
  Pris fra: 239,00 DKK
 13. Jotun Jotamastic 87 Primer - Grå
  Jotun Jotamastic 87 Primer - Grå
  5 L to-komponent epoxy maling som grunder, mellemlag og slutstrøg til beskyttelse i områder med høj korrosivitet. Produktet kan anvendes både inde og ude, over og under vandlinjen.
  998,00 DKK
 14. Jotun Solvalitt Varmefast
  Jotun Solvalitt Varmefast
  5 L en-komponent silikonemaling til metal med varmeresistens op til 600℃. Produktet anvendes til forbehandlet-, galvaniseret- og rustfrit stål, samt aluminiums overflader.
  1.298,00 DKK
 15. Hammerite - Hammer Effekt
  Hammerite - Hammer Effekt
  250 ml metalmaling med hammer effekt i flere farver. 3-i-1 metalmaling med rustbeskyttelse, grunder og dækmaling i ét og samme produkt.
  Pris fra: 98,00 DKK
 16. Jotun Pilot 2 Marine/Maskin maling
  Jotun Pilot 2
  5, 10 0g 15 L slidstærk marine og maskine topmaling til metal, træ og glasfiber. Velegnet som slutmalingen på båden, samt til maling af industrielle konstruktioner.
  Pris fra: 798,00 DKK
 17. Hammerite blank finish
  Hammerite - Blank
  250 og 750 ml blank metalmaling med 3-i-1 effekt. Malingen fungerer både som grunder, maling og rustbeskytter.
  Pris fra: 98,00 DKK
 18. Hammerite semimat finish
  Hammerite - Semimat
  250 og 750 ml semimat metalmaling med 3-i-1 effekt. Malingen fungerer både som grunder, maling og rustbeskytter.
  Pris fra: 98,00 DKK
 19. Südwest All-Grund grunder sort
  Südwest Grunder - Sort
  0.75 og 2.5 L alsidig sort hæftegrunder med rustbeskyttende egenskaber. Grunderen kan eksempelvis bruges på overflader af jern, stål, zink, kunststof, hård pvc, ren aluminium, træ og trævarer både uden- og indendørs.
  Pris fra: 279,00 DKK
 20. Südwest All-Grund grunder hvid
  Südwest Grunder - Hvid
  0.375, 0.75 og 2.5 L alsidig hvid hæftegrunder med rustbeskyttende egenskaber til overflader af eksempelvis jern, stål, zink, kunststof, hård pvc, ren aluminium, træ og trævarer.
  Pris fra: 186,00 DKK

Varer 1-20 af 28

Side

Metalmaling beskytter og opfrisker dine metaller, både aluminium, støbejern og rustfrit stål. I erhvervet er der høje krav til kvaliteten og netop det har vi fokus på. Er du derfor ved at undersøge mulighederne inden for metalmaling, vil vi anbefale at du kigger nærmere på enten Esbjerg Maskinemalje eller produkter fra Jotun Protective. 

Esbjerg Maskinemalje

Esbjerg Farve- & Lakfabrik også kendt som Esbjerg Paints har eksisteret siden 1889, hvor de i mange år specialiserede sig i gulvlakker. Efterfølgende har de udvidet sortimentet, og er nu en af de førende inden for industrielle malingssystemer med deres vision om at skabe unikke overfladeløsninger. 

Esbjerg maskinemalje til behandling af maskiner

Der findes mange typer af maling og det er der en god grund til. Overflader af forskellige materialer opfører sig oftest divergerende. Specialemalje fra Esbjerg Paints er ideel til brug på overflader af metal, som en afsluttende overfladebehandling. Emaljen er udviklet til at fuldende dit projekt og give den afgørende finish med kvalitet af en professionel behandling. 

Med Esbjerg Paints får du uden tvivl en maling af førsteklasses kvalitet med egenskaber, som er rusthæmmende, varmebestandige og hurtigtørrende. 

Jotun Protective

Jotun er en kæmpe spiller på det nuværende maler marked, der leverer maling til et bredt udvalg af anvendelsesområder. At de fokuserer bredt, har heldigvis ikke haft nogen betydning for kvaliteten af deres maling. Tværtimod, de følger og forfiner kontinuert malingens fremskridt. 

Jotun giver langvarig holdbarhed

Protective- og Power Coatings fra Jotun giver ikke bare flotte og holdbare resultater, deres specialiserede produkter modvirker også korrosion af metal, samt giver beskyttelse mod begroning, og så får du oven i købet en brandbeskyttet overflade. 

Alt det er selvfølgelig ikke bare noget, vi finder på ud af den blå luft. Jotuns produkter er anerkendt i industrien verden over og er brugt i forbindelse med et utal af konstruktioner, lige fra broer, til skibe, til kemiske anlæg, til olie & gas faciliteter, til bygninger og vi kunne blive ved. Fun fact: du kender med stor sandsynlighed til flere konstruktioner, der er beskyttet af Jotun - kender du Eiffeltårnet? Ja, Eiffeltårnet i Paris er malet med metalmaling fra Jotun.

Unik mulighed for at tone produkter

Som den eneste forhandler i Danmark, ud over Jotun selv, er vi så privilegerede, at kunne tone deres produkter. Med vores ‘State of the art’ blandingsmaskine kan vi tone malingen fra Jotun fra dag til dag. Det unikke samarbejde gør, at vi kan sende dine special tonede produkter samme dag, som du har bestilt. 

Skal jeg vælge 1K eller 2K produkter?

Det simple svar er, at det er en præference sag. Kemisk tørring, som man får ved at benytte en 2-komponent maling, har flere fordele. Med 2K maling får du højt tørstofindhold, hurtig tørring, og en overflade der er særlig modstandsdygtig over for opløsningsmidler som f.eks. benzin. På den anden side, så er en 1-komponent maling nemmere. Du risikerer ikke at komme til at blande for meget, der så vil ende som spild, og du har ikke bøvlet med at skulle ramme den de rigtige blandingsforhold. 

Kort sagt, er de berørte overflader ikke udsat for kemikalier og stor slitage, kan du bruge en 1K maling, ellers anbefaler vi en 2K maling. 

Stop begyndende rust

Vi har snakket meget om at bruge metalmaling som forebyggelse og beskyttelse mod korrosion, men det er ikke hele sagen. Har du begyndende rust på dine maskiner, kan du også med stor fordel købe en metalmaling og få kontrol over situationen. Fremgangsmåden er ganske simpel: Slib det berørte område, rengør for fedt, støv og skidt, og påfør dit valgte malingssystem efter anvisningerne. Ved at tage handling over for begyndende rust, kan du forlænge metallets levetid. 

Rengøring efter metalmaling

Har du malet, har du med garanti pensler eller deslige, der skal gøres rent. Pensler eller malerruller med metalmaling kan oftest rengøres med terpentin. Vil du være helt sikker, kan du også gå den specialiseret vej og vælge Brush Cleaner and Thinner fra Hammerite. Har du malet med Hammerites produkter, bør du under alle omstændigheder gå med det sidst nævnte produkt, på grund af Hammerites unikke formel til maling.