Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Træmaling

Maling til træ, specielt i erhvervet, skal have en høj modstandsdygtighed overfor diverse kemikalier og kunne modstå fugt og varme uden at gå på kompromis med det visuelle udtryk. Her kan vi hjælpe dig godt på vej. 

Træmaling

10 varer

 1. Spar15%
  Südwest All-Grund grunder grå
  Südwest Grunder - Grå
  2.5 og 10 L alsidig grå hæftegrunder med rustbeskyttende egenskaber til indendørs og udendørs brug. Kan eksempelvis bruges på overflader af jern, stål, zink, kunststof, hård pvc, ren aluminium, træ og trævarer.
  Fra: 499,00 DKK Vejl. pris 589,00 DKK
 2. Spar12%
  Südwest AquaVision PU-Weisslack Panel/Dør højglans 90
  Südwest AquaVision PU-Buntlack - Højglans
  0.75 og 2.5 L højglans maling til paneler, vinduer, døre, møbler og trapper.
  Fra: 299,00 DKK Vejl. pris 339,00 DKK
 3. Spar12%
  Südwest AquaVision PU-Weisslack - Satin
  Südwest AquaVision PU-Weisslack - Satin
  0.75 og 2.5 L vandfortyndbar maling der er perfekt til paneler, trapper, møbler, vinduer og døre.
  Fra: 299,00 DKK Vejl. pris 339,00 DKK
 4. Spar26%
  Quick Bengalack Universallak
  Quick Bengalack Universallak - Silkemat Sort
  750 ml lak og topstrøg i sort med en silkemat glans til metal, træ og plast, der skal have ekstra beskyttelse mod vind og vejr. Lakken bruges til alt fra cykler til havemøbler.
  Specialpris 199,00 DKK Vejl. pris 269,00 DKK
 5. Spar7%
  Südwest All-Grund grunder hvid
  Südwest Grunder - Hvid
  0.375, 0.75 og 2.5 L alsidig hvid hæftegrunder med rustbeskyttende egenskaber til overflader af eksempelvis jern, stål, zink, kunststof, hård pvc, ren aluminium, træ og trævarer.
  Fra: 186,00 DKK Vejl. pris 199,00 DKK
 6. Spar7%
  Südwest All-Grund grunder sort
  Südwest Grunder - Sort
  0.375, 0.75 og 2.5 L alsidig sort hæftegrunder med rustbeskyttende egenskaber. Grunderen kan eksempelvis bruges på overflader af jern, stål, zink, kunststof, hård pvc, ren aluminium, træ og trævarer både uden- og indendørs.
  Fra: 186,00 DKK Vejl. pris 199,00 DKK
 7. Teknos Teknocoat - Glans 35
  Teknos Teknocoat 1633-04 - Glans 25-30
  2.7 og 9 L syrehærdende silkemat emaljemaling til indendørs træmøbler og lignende. Malingen er to-komponent og efterlader en ridsefast og kemikalieresistent overflade.
  Fra: 489,00 DKK
 8. Teknos Teknocoat - Glans 90
  Teknos Teknocoat - Glans 90
  9 L syrehærdende blank emaljemaling til indendørs træmøbler og lignende. Malingen er to-komponent og efterlader en ridsefast og kemikalieresistent overflade.
  1.098,00 DKK
 9. Variopur 2K møbelmaling
  Variopur 2K møbelmaling
  5 L hvid eller sort møbelmaling med glans 30. Denne træmaling er særdeles slidstærk og kan anvendes til alle træsorter.
  Fra: 598,00 DKK
 10. Spar26%
  Quick Bengalack Universallak
  Quick Bengalack Aluminiumsmaling
  750 ml aluminiumsmaling med en silkemat glans til indendørs- og udendørs maling af tanke, maskiner, landbrugsredskaber, mm.
  Specialpris 199,00 DKK Vejl. pris 269,00 DKK

10 varer

Forskellen på syrehærdende og PUR lak

Med slidstyrke i hovedsæde giver det mening at fremhæve to typer af overfladebehandling, der gør sig specielt bemærket: Syrehærdende- og PUR lak.

Syrehærdende emaljemaling

Syrehærdende maling til træ findes både til indfarvning og som lak. Den gjorde sin entré, med kendetegn der inkluderede et langt potlife og evnen til at skabe en hård overflade. Er du på udkig efter en syrehærdende maling, bør du være opmærksom på kvaliteten. Fordelen med den hårde overflade har nemlig vist sig, også at kunne være en ulempe, hvis kvaliteten ikke er i top. Der er set eksempler på, at lakken over tid bliver sprød. Er det tilfældet, vil du hurtigt derefter se tegn på ridser og dernæst afskalning. En sprød lak kan også være resultatet af et for tyndt lag lakering. Derudover skal du være opmærksom på, at en syrehærdende maling tager tid om at afgasse.

Teknocoat fra Teknos er et fornuftigt køb af en syrehærdende emaljemaling. Ved Teknos får du maling, der har god fylde og høj dækningsevne. Din færdigbehandlede overflade vil fremstå behagelig glat og være ridsefast. 

PU lak som alternativ til syrehærdende lak

Med et større og større fokus på klima og arbejdsmiljø er lak med polyurethan, også kendt som PU og PUR lak, blevet mere attraktivt som alternativ til den syrehærdende maling. PU lak har en forbedret elasticitet og er lugtfri, da vi har med en vandig lak at gøre. Det vil sige, at den ikke afgiver det giftige stof formaldehyd, som er tilfældet for den syrehærdende lak. Til gengæld stiller vandige materialer større krav til forarbejdet for overfladebehandlingen, med en rigtig god omgang slibning.  

Med AquaVision PU-Buntlack fra Südwest får du en maling til træ i topkvalitet, som giver stærke overflader, er lugtsvag og let at arbejde med - og det er kun et udvalg af fordelene.

Det har ingen væsentlig betydning

Det er vigtigt, at understrege at både PU og syrehærdende lakker er bestandig over for både mekaniske og kemiske påvirkninger. 

2K til overflader med stor slitage

Ganske kort, er overfladen, der skal behandles udsat for stor belastning af enten dyr, mennesker eller maskiner, bør du altid overveje at behandle med en 2-komponent maling og lak. En kemisk hærdende behandling er bedre udrustet til at klare presset og vil spare dig for stor vedligeholdelses arbejde på den lange bane.