Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Belton

Belton er producent af kvalitets spraymaling. De producerer spraymaling i RAL farver og spraymaling med effekter. Maling er let at arbejde med og kan bruges på et væld af overflader: metal, træ, sten, ler, glas, keramik, papir og nogle plastmaterialer. Spraymalingen er tilpasset brug i industrien og bruges af professionelle, hvor tørretid, dække- og rækkeevne er i fokus. Belton har også en vandbaseret lak, der er lugtsvag uden at gå på kompromis med de resterende egenskaber.

Belton

9 varer

 1. Belton Spray i RAL farver
  Belton Spray i RAL farver
  400 ml spraymaling i et stort udvalg af standard farver. Spraymalingen kan bruges på metal, træ, sten, glas, papir og mere til.
  Fra: 69,00 DKK
 2. Belton Effektspray - Krom
  Belton Effektspray - Krom
  400 ml spraymaling med kromeffekt. Spraymalingen bruges til hurtigt at skabe rå og skinnende ‘krombelagte’ overflader og dekorationer.
  89,00 DKK
 3. Belton Effektspray - Guld
  Belton Effektspray - Guld
  400 ml spraymaling med guldeffekt. Spraymalingen bruges til hurtigt at skabe eksklusive ‘guldbelagte’ overflader og dekorationer.
  89,00 DKK
 4. Belton Bronzelak - Guld
  Belton Bronzelak - Antik/Guld
  400 ml spraymaling med guldeffekt. Guld spraymalingen kan forsegles med en klarlak, så effekten holder bedre og længere.
  89,00 DKK
 5. Belton Effektspray - Rust
  Belton Effektspray - Rust
  400 ml spraymaling med rusteffekt. Spraymalingen bruges til at skabe en ru og rustlignende overflade på blandt andet metal, træ, plast, keramik, glas, sten og lignende.
  89,00 DKK
 6. Belton Rustbeskyttelsesgrunder på spray
  Belton Rustbeskyttende Grunder
  400 ml rustbeskyttende grunder på spray. Grunderen påføres hvor eventuel rust har været og overlakeres med Belton Universal Grunder.
  79,00 DKK
 7. Belton miljøbevist sprøjtelakering
  Belton Vandbaseret PU Klarlak - Mat
  400 ml vandbaseret PU mat klarlak, der er optimal til eksempelvis miljøbevist sprøjtelakering og beskyttelse af kunst.
  119,00 DKK
 8. Belton miljøbevist sprøjtelakering
  Belton Vandbaseret PU Klarlak - Blank
  400 ml højglans, vandbaseret PU klarlak på spray til bevaring og beskyttelse; Et miljøbevist valg til sprøjtelakering eksempelvis kunst.
  119,00 DKK
 9. Belton Effektspray - Guld
  Belton Effektspray - Kobber
  400 ml spraymaling med kobbereffekt og en let krom finish. Spraymalingen bruges til hurtigt at skabe eksklusive ‘kobber’ overflader og dekorationer.
  89,00 DKK

9 varer

Belton spraymaling

Skal du bruge en spraymaling til at lave reparationer eller til dine kreative projekter, så har Belton med stor sandsynlighed sprayflasken til dig. De laver både spraymaling i RAL farver samt spraymaling med effekter. 

Belton RAL farver

RAL farver er en industriel udvalgt samling af standardfarver. Belton producerer spraymaling i mere end 200 RAL-farvetoner. Dermed er der stor chance for, at farven du skal bruge, kan findes i Beltons sortiment, hvad enten du skal bruge en hvid spraymaling, en sort spraymaling, en rød spraymaling eller noget helt fjerde. Der er som sagt over 200 muligheder. Mangler du en farve, blandt vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi forsøge at hjælpe dig, så godt vi kan.

Belton Special effektspray

Søger du en spraymaling, der er lidt mere eksklusiv, kan Belton Special også være din løsning. Belton producerer også en række spraymaling med specialeffekter. Blandt vores sortiment finder du blandt andet en guld spraymaling, en krom spraymaling og en spraymaling med rust effekt. 

Belton Special bronzelak 

Med Belton Special kan du også få lak med bronze effekter til dit kreative projekt. Hos Farve & Lak® har vi eksempelvis en guld lak og en antikguld lak. Guld spray lakken er ren i farven, hvor du med en antikguld kan opnå en mørkere og mere rustik nuance.