Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Borup Kemi

Borup Kemi er den førende leverandør og producent inden for rengøringsartikler og generel husholdningskemi i Danmark. Deres produktion inkluderer mere end 3000 forskellige varianter af rengørings- og plejeprodukter i både pulver og flydende form. Borup kemi er også leverandør er andre danske og udenlandske produktserier, men alt stadig samlet under kategorien husholdningskemi.

Borup Kemi

7 varer

 1. Borup Acetone
  Borup Acetone
  0.5 L acetone fra Borup kan bruges som effektiv pletfjerner af olie, lim og lignende, samt renseprodukt til malerværktøj.
  29,95 DKK
 2. Borup flydende afløbsrens
  Borup Afløbsrens, Flydende
  1 L effektivt rengøringsmiddel til rensning af afløb. Borup afløbsrens opløser hår, fedt, slam og lignende.
  29,95 DKK
 3. Borup Oxalsyre
  Borup Oxalsyre
  300 g hvid granulat til at blege og affedte træ, rense aluminium og glasfiber, samt fjerne rust fra tøj, fliser og plastik.
  46,95 DKK
 4. Borup Eddikesyre 32%
  Borup Eddikesyre 32%
  0.5 L eddikesyre - et vidundermiddel til at fjerne kalkaflejringer. Brug blandt andet produktet til at forlænge levetiden for din kaffemaskine, din vaskemaskine, dine elkedel og få flotte fliser på badeværelset.
  14,95 DKK
 5. Borup linoliefernis
  Borup Linoliefernis
  0.5 L linoliefernis - en linolie med tilsat tørrelse. Linolien har en lys gylden farve og bruges som grunder inden oliemaling.
  52,95 DKK
 6. Borup Petroleum
  Borup Petroleum, Lugtfri
  5 L multifunktionel opløsningsmiddel, der kan bruges til at rense malergrej, cykler, knallerter, fjerne oliepletter på fliser, udrydde træorme og mere til.
  229,00 DKK
 7. Borup Koncentreret Tapetopløser
  Borup Koncentreret Tapetopløser
  1 og 5 L koncentreret tapetopløser, som er vandbaseret og har gode opløsningsegenskaber. Denne tapetopløser trænger godt ind i tapetet og gør arbejdet med at fjerne tapet nemt for dig.
  Fra: 69,00 DKK

7 varer

Borup Kemi blev grundlagt tilbage i 1908, hvor de i 50 år frem fungerede som opkøber af brugte glasflasker, som de rensede og efterfølgende solgte tilbage til producenterne. Det var først i 1960’erne, Borup Kemi startede med at fylde noget i de brugte flasker. I dag står Borup Kemi som den største producent af husholdningskemi til hverdags forbrugeren og industrien. Derudover, har de også oplevet stor fremgang som leverandør på DIY markedet. 

Borup Kemi i køkkenet

Borup Kemi kan hjælpe dig af med mange gener i hverdagen. Vi har slået hovederne sammen og lavet en kort gennemgang af nogle af de områder, hvor produkter fra Borup kan gøre en forskel for dig.

 • Afløbsrens kan bruges i forbindelse med tilstoppet afløb. Det opløser blandt andet sæbe, hår, fedt og slam. 
 • Kloset-væske kan hjælpe dig af med dårlig lugt fra afløbet. Det dræber bakterierne, der er skyld i ubehagelige lugte.
 • Citronsyre kan blandet andet fjerne kalk i opvaskemaskinen, så du undgår kalk på glas. Det renser også maskinen, så der ikke kommer rust på bestikket
 • Eddikesyre kan rense fri for kalk i kaffemaskinen og elkedlen.
 • Husholdningssoda kan hjælpe dig af med tørrede vinrester i karaffel.
 • Salmiakspiritus og fast brun sæbe kan blandes og virke som effektiv opløsningsmiddel mod fastbrændte madrester i ovnen.

Borup Kemi i badeværelset

Også i badeværelset kan Borup Kemi hjælpe dig af med mange af dine problemer. Herunder har vi igen lavet en liste med de bedst kendte problemområder fra badeværelset sammen med det produkt, der kan hjælpe dig.

 • Kalk & rustfjerner kan hjælpe dig af med kalk og rust i toilettet
 • Kalk & rustfjerner kan hjælpe dig af med kalksten ved vandhane og brusebatteri.
 • Citronsyre kan hjælpe dig med at afkalke WC-cisternen. Kalk i cisternen kan gøre, at du får et toilettet der løber.
 • Eddikesyre kan hjælpe dig af med tilkalkede filtre fra eksempelvis vandhanen.

Borup Kemi til træ og metal

Hvis du har misfarvninger i dit træ, kan du bruge Brintoverilte 10% til at lysne træet. Misfarvninger i træ kunne eksempelvis være jordslået træ eller egetræ, der har fået sorte render. Er du i stedet startet på et projekt, hvor du vil afblege træ, kan du bruge en 20% opløsning med Oxalsyre. 

Skal du rense metal, som eksempelvis kobber, messing, bronze, så kan du gøre det med en citronsyre blanding. Viser dit kobber tegn på irring, kan du bruge salmiakspiritus. Er det i stedet sølvtøjet, der skal have en tur, kan du bruge husholdningssoda og til aluminium er oxalsyre det bedste produkt. Hvis du skal rense guldsmykker, er det igen salmiakspiritus med en smule opvaskemiddel, der gør tricket. Til sidst har vi zink, tin og aluminium, her bør du bruge en opløsning af wienerkalk og husholdningssprit.