Covid-19 Update: Vi afsender som normalt. Læs mere hér om muligheder for afhentning. 

Esbjerg Farve- & Lakfabrik

Med en vision om at ‘skabe unikke overfladeløsninger’ er Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S en oplagt storspiller som malingsproducent. Virksomheden startede som producent af gulvlakker, men har efterfølgende udvidet deres sortiment med speciale i professionel maling til eksempelvis landbrugsmaskiner, og videre endnu til at inkludere blandt andet træpleje til det private hjem. 

Esbjerg Paints

20 varer

 1. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Dronningborg Brun
  5 L maskinemalje i farven Dronningborg Brun. Denne metalmaling er en holdbar, blank og kan anvendes på alle former for metal.
  898,75 DKK
 2. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Deutz Orange
  5 L maskinemalje her i farven Deutz Orange. Professionel udviklet metalmaling, der giver et flot og holdbart resultat. Anvendes på landbrugsmaskiner og traktorer.
  1.126,25 DKK
 3. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Deutz Grøn - mørk
  5 L maskinemalje her i farven Deutz Grøn i en mørk nuance. Professionelt udviklet maling til landbrugsmaskiner og traktorer, der sikrer et flot og holdbart resultat.
  767,50 DKK
 4. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Deutz Grøn - lys
  5 L maskinemalje her i farven Deutz Grøn med en lys nuance. Metalmaling som er professionelt udviklet til landbrugsmaskiner og traktorer.
  767,50 DKK
 5. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Deutz Blå
  5 L maskinemalje i farven Deutz Blå med en grålig nuance. Professionelt udviklet maling til landbrugsmaskiner og metaloverflader, der sikrer et flot og holdbart resultat.
  891,25 DKK
 6. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Clayson Gul - mørk
  5 L maskinemalje i farven Clayson Gul - mørk. Professionelt udviklet maling til landbrugsmaskiner og metaloverflader, der sikrer et flot og holdbart resultat.
  898,75 DKK
 7. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Clayson Gul - lys
  5 L maskinemalje i farven Clayson Gul - lys. Professionelt udviklet maling til landbrugsmaskiner og metaloverflader, der sikrer et flot og holdbart resultat.
  936,25 DKK
 8. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Claas-Fahr Orange
  5 L maskinemalje i farven Claas-Fahr Orange. Professionelt udviklet maling til landbrugsmaskiner og metaloverflader.
  1.126,25 DKK
 9. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Claas Grå
  5 L maskinemalje her i farven Claas grå. Metalmalingen vedhæfter sig godt på stål og speciel udviklet til landbrugsmaskiner.
  701,25 DKK
 10. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Caterpillar Gul - mørk
  5 L robust metalmaling i gul, der er udviklet til landbrugsmaskiner, men også ret populær til andre ting som f.eks. renovering af biler og motorcykler.
  802,50 DKK
 11. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Caterpillar Gul - lys
  5 L lys gul metalmaling er udviklet til landbrugsmaskiner. Denne maskinemalje er robust og også populær til andre ting som f.eks. renovering af biler og motorcykler.
  1.126,25 DKK
 12. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Case Orchid Hvid
  5 L maskinemalje Case Orchid Hvid er udviklet på basis af alkydharpisk, hvilket gør at malingen fremstår blank, flot og robust.
  767,50 DKK
 13. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Case IH Sølv
  5 L sølv maskinemalje fra Esbjerg Paints - kan anvendes til alle metaloverflader hvor der ønskes en super stærk og robust overflade.
  898,75 DKK
 14. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Case IH-NewHolland Rød
  5 L maskinemalje fra Esbjerg Paints - Case IH-NewHolland Rød. En metalmaling specielt udviklet til landbrugsmaskiner, herunder traktorer.
  891,25 DKK
 15. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Bobcat Grå
  5 L Bobcat Grå metalmaling fra Esbjerg Paints. Blank og robust maskinemalje som hæfter sig direkte på stål.
  891,25 DKK
 16. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Bobcat Hvid
  5 L Bobcat Hvid metalmaling fra Esbjerg Paints. Blank og robust maskinemalje som hæfter sig direkte på stål.
  891,25 DKK
 17. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Bobcat Orange
  5 L metalmaling i farven Bobcat Orange fra Esbjerg Paints. Maskinemaljen er en blank og robust metalmaling der er udviklet til at male landbrugsmaskiner og er lavet på basis af alkydharpiks
  1.126,25 DKK
 18. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emajle, Case Maxxum Rød
  5 L Maskinemalje Case Maxxum Rød er en vejrbestandig blank og meget robust metalmaling der hæfter direkte på metal og giver et flot blankt look.
  1.126,25 DKK
 19. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Sølvgrå
  Esbjerg Paints Maskin Emalje, Sølvgrå
  5 L blank sølvgrå maskinemalje til Massey Ferguson traktorer. Maskinmalingen er specialudviklet til at matche Massey Ferguson New Silver Mist og anvendes ofte til renovering af traktorer.
  688,00 DKK
 20. Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  Esbjerg Paints Maskin Emalje, Mat Sort
  5 L mat sort robust metalmaling der hæfter direkte på stål. Maskinemaljen bruges ofte til entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, traktorer og generelle metal overflader.
  805,00 DKK

20 varer

Historien bag Esbjerg Paints

Esbjerg Farve- & Lakfabrik blev grundlagt i 1889 af A. Lykke Thomsen. Fabrikken startede i centrum af Esbjerg med at fremstille gulvlak og bonevoks, og flyttede senere ned til havnen. A. Lykke Thomsen overdrog senere driften til sønnen, som førte familievirksomheden videre indtil 1937, hvor den blev overdraget til personkredsen der officielt stiftede selskabet Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S.

I midten af 1960’erne besluttede selskabets ledelse, at Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S skulle udvide sit fokus, og ikke længere kun koncentrere sig om gulvlak. I stedet ønskede ledelsen at blive leverandør af industrielle malingssystemer, og startede med at kigge nærmere ind i branchen for landbrugsmaskiner. Her så de en god mulighed og slog straks til - der var nemlig på daværende tidspunkt ikke én samlet producent, hvorfra det var muligt at købe maling i alle originale farver til maskinerne.

Som den første virksomhed i Danmark udgav Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S et farvekort med alle almindeligt anvendte farver til landbrugsmaskiner. Det har vist sig at være et godt træk, da virksomheden i dag er markedsledende i Skandinavien inden for touch-up maling til landbrugsmaskiner.

Esbjerg Paints brand udvidelse

I årene op til 2007 ville Esbjerg Farve- & Lakfabrik igen prøve heldet med at udvide deres sortiment. Det gjorde de ved at købe FAXE A/S i Hornbæk, der kom med en komplet produktserie til træpleje. Med sin udvidelse er Esbjerg Farve- & Lakfabrik ikke kun fokuseret i metalmaling til industrien, men nu også i træpleje til privat anvendelse. Samlet set består Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S i dag af fire brands:

 • Esbjerg Paints med maling til maskiner
 • FAXE med træplejeprodukter til private
 • ARSINOL med træbeskyttelse baseret på planteolie
 • Efadeck med gulvmaling til industri

Produkter fra Esbjerg Paints samlet på ét sted

Her hos os, Farve & Lak®, inkluderer vores sortiment et bredt udvalg af produkter fra både Esbjerg Paints og FAXE. Vi har et godt samarbejde med Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S, og leder du efter et produkt fra netop en af disse brands, kan du altid komme forbi butikken eller ringe til os, så vil vi prøve at se, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.