Covid-19 Update: Vi afsender som normalt. Læs mere hér om muligheder for afhentning. 

Guldberg Pensler

Guldberg penselfabrik laver topkvalitets pensler i tæt samarbejde med professionelle malere. Med Guldberg er du garanteret pensler i allerbedste kvalitet og du kan få lige den pensel du står og mangler. Hvis du vil have et flot slutresultat, må du endelig ikke gå ned i kvalitet, når det kommer til pensler. Gør du det, risikerer du, at få en pensel der frigiver mange løse hår, som sætter sig på din nymalede væg.

Guldberg Pensler

2 varer

 1. Guldberg fernispensel med syntetiske fibre 100 mm
  Guldberg fernispensel med syntetiske fibre
  100 mm håndlavet fernispensel med et ulakeret bøgetræsskaft og syntetiske fibre. Penslen bruges til lakering og forsletning.
  99,00 DKK
 2. Guldberg fernispensel med natur børster 70 mm
  Guldberg fernispensel med naturbørster
  70 mm håndlavet fernispensel med et ulakeret bøgetræsskaft og naturbørster. Penslen bruges til lakering og forsletning.
  99,00 DKK

2 varer

Guldberg penselfabrik er en dansk virksomhed fra Kolding, der siden 1979 har produceret pensler. Produktionen startede med ovalpenslen, som i dag fortsat er det mest populære produkt, men er siden vokset kraftigt. Guldberg har et omfattende sortiment af både specialiserede pensler til industrien og bygningsmaling. 

Med mere end 40 års erfaring i at fremstille pensler er produkter fra Guldberg i højeste kvalitet. Hos Guldberg fremstilles håndlavede pensler, hvor materialerne er omhyggelige udvalgt. Det gøres for at garantere, at penslen efterlader et blødt og ensartet resultat. Alle Guldberg pensler er FSC-mærket. Ved at vælge produkter med FSC mærket, sikrer du dig, at træet der bruges til produktionen er forsvarligt anskaffet. Ved Guldberg er pensel skaftet lavet af FSC-mærket bøg. Det vil sige, at træet kommer fra bæredygtige skove, hvor der nøje kontrolleres, at der ikke fælles flere træer, end skoven kan reproducere. 

En Guldberg pensel er

 • Ergonomisk
 • Håndlavet
 • Nem at bruge
 • Holdbar