Mere end 35 års erfaring.         Professionel vejledning.         Fri fragt over 500,-    

Jotun

Vi kommer ikke udenom, at skulle snakke lidt om Jotun. Jotun stammer fra det sydlige Norge, der giver optimale forudsætninger for blandt andet at teste udendørs produkter på grund af det hårde klima. I dag er Jotun en af verdens førende og største leverandører af maling, lak og træbeskyttelse. De producerer top-kvalitets maling til både maritimt-, indendørs- og udendørs brug - og de stopper ikke her. Jotun er i kontinuert udvikling og producerer også en række forskellige malinger specielt udviklet til brug i industrien.

Jotun

 1. Spar33%
  Jotun Superhæfte Grunder, 2.7 liter
  Jotun Superhæfte Grunder
  2.7 L grunder med særlig god vedhæftning til besværlige, glatte og blanke underlag. Hæftegrunderen kan anvendes på plast, fliser, laminat og lignende.
  Specialpris 399,00 DKK Normalpris 599,00 DKK
 2. Jotun Yachting Xtreme Gloss
  Jotun Yachting Xtreme Gloss
  2.5 L højglans to-komponent maling til udvendige flader hvor der er særlig høje krav til slitage og miljøpåvirkninger.
  998,00 DKK
 3. Jotun Butinix Futura
  Butinox Futura
  2,7 og 9 L heldækkende træbeskyttelse til udendørs træværk. Udviklet til skiftende vejr i det skandinaviske marked.
  Fra: 549,00 DKK
 4. Jotun SENS loft hvid
  Jotun, SENS loft hvid
  2.7 og 9 L Jotun SENS 02. Fremragende allergivenlig loftmaling. Giver et helmat ensartet hvidt loft.
  Fra: 399,00 DKK
 5. Lady Design Guld/Kobber
  Lady Design Guld/Kobber
  0,68 L Guld/kobber effektmaling fra Lady Design til at skabe dit eget unikke design.
  249,00 DKK
 6. Jotun Lady Vegg 10
  Jotun Lady Væg 10
  0.68, 2.7, 4.5 og 9 L svanemærket og slidstærk vægmaling med silkemat glans i et væld af farver.
  Fra: 199,00 DKK
 7. Jotun Lady Minerals
  Jotun Lady Minerals
  0.68 og 2.7 L kalkmaling til vægge med udgangspunkt i naturens egne farver til en unik farvegengivelse.
  Fra: 279,00 DKK Normalpris 309,00 DKK
 8. Jotun Lady Balance
  Jotun Lady Balance
  0.68, 2.7, 4.5 og 9 L svanemærket smuk og mat vægmaling giver farverne naturlige og harmoniske nuancer.
  Fra: 229,00 DKK
 9. Jotun Lady Wonderwall
  Jotun Lady Wonderwall
  0.68, 2.7, 4.5 og 9 L robust vægmaling til indendørs brug. Wonderwall har en mat glans, er særdeles rengøringsvenlig, slidstærk og pletafvisende. Idéel til rum med meget aktivitet.
  Fra: 229,00 DKK
 10. Jotun Jotamastic 90 - Flere Farver
  Jotun Jotamastic 90 - Flere Farver
  5 L to-komponent epoxy maling som grunder, mellemlag og slutstrøg til beskyttelse i områder med høj korrosivitet. Produktet kan anvendes både inde og ude, over og under vandlinjen.
  998,00 DKK
 11. Jotun Pilot WF Primer
  Jotun Pilot WF Primer
  Jotun Pilot WF Primer er en vandfortyndbar, en-komponent akrylemulsionsmaling.
  Fra: 988,00 DKK
 12. Jotun Pilot ACR
  Jotun Pilot ACR
  5 L halvblank metalmaling i valgfri farve med høj slidstyrke samt korrosionsbeskyttelse. Produktet er en-komponent, anvendes i industrien og kan påføres direkte på metal eller som topcoat.
  1.098,00 DKK
 13. Jotun Yachting Farm 80
  Jotun Yachting Farm 80
  1 L spartelmasse til reparationer af små og mellemstore skader og sprækker på træbåde.
  179,00 DKK
 14. Jotun fortynder nr. 17
  Jotun Fortynder nr. 17
  0.5 og 5 L fortynder til epoxy malinger og lignende produkter fra Jotun. Produktet kan også bruges til rengøring af værktøj før og efter malerarbejde.
  Fra: 69,00 DKK
 15. Jotun fortynder nr. 10
  Jotun Fortynder nr. 10
  0.5 og 5 L fortynder designet til brug i kombination med polyurethan malinger og lignende produkter fra Jotun. Produktet kan også bruges til rengøring.
  Fra: 69,00 DKK
 16. Jotun Yachting Waterline Cleaner - 1 L
  Jotun Yachting Waterline Cleaner
  1 L saltsyrebaseret rengøringsmiddel til vandlinjen og under. Fjerner effektivt gulning af gelcoat, skaller, alger og dets lige.
  139,00 DKK
 17. Jotun Yachting Teak Cleaner
  Jotun Yachting Teak Cleaner
  1 L vandfortyndbart rengøringsmiddel til teak, mahogni og andet eksotisk træ baseret på citrus og oxalsyre.
  279,00 DKK
 18. Jotun Yachting Gelcoat Cleaner - 0,5 L
  Jotun Yachting Gelcoat Cleaner
  0.5 L effektivt rengøringsmiddel til gelcoats og to-komponente malinger. Baseret på nanoteknologi kan produktet fjerne små ridser og rengøre oxiderede overflader.
  119,00 DKK
 19. Jotun Yachting RIB Cleaner - 0,5 L
  Jotun Yachting RIB Cleaner
  0.5 L rengøringsmiddel udviklet specielt til rens af RIB-både, fendere og andre detaljer af gummi.
  89,00 DKK
 20. Jotun Yachting Textile Powerclean (jordslagsfjerner)
  Jotun Yachting Textile Powerclean (Jordslagsfjerner)
  1 L rengøringsmiddel med klorid til at fjerne jordslag, skimmel og alger på bomulds- og nylonstekstiler.
  132,00 DKK

Vi er stolte af at sige, at vi har et unikt samarbejde med Jotun. Efter vores bedste overbevisning, så er vi de eneste forhandlere i Danmark, ud over Jotun selv, der kan tone malinger fra Jotun. For dig betyder det, at vi kan blande din ønskede farve lige her i butikken, alt vi skal bruge er en farvekode.  

Historien bag Jotun

Det vi i dag kender som Jotun koncernen, blev først startet som en farvehandel af en styrmand med sælger talent tilbage i 1920. Den styrmand var Odd Gleditsch. I 1926 overtager han Jotun Kemiske Fabrik AS, efter de i 1925 går konkurs, og nu er han ikke længere kun sælger, men også leverandør. I 1927 bliver produktionen moderniseret med en valsemølle og der sker hurtigt mange ting for virksomheden - og den vokser. I 1939 er salget doblet i forhold til bare tre år tidligere og ottedoblet i forhold til året hvor det hele begyndte. Vi springer til år 1971, hvor det Jotun vi kender i dag blev dannet på grundlag af en fusion mellem Jotun og tre andre norske malingproducenter. Jotun har i dag 9800 ansatte verden over.

Helt kort, så er storkoncernen i dag verdens største malingkoncern med 69 selskaber og 36 produktionsanlæg. Jotun er repræsenteret i mere end 90 lande på verdensplan, men bevarer hovedkvarteret i Sandefjord i Norge, hvor virksomheden startede som en simpel farvehandel.

Indendørsmaling fra Jotun

Med indendørs maling fra Jotun får du uden tvivl markedets bedste maling i højeste kvalitet. Indendørsmaling fra Jotun er en komplet serie til både væg, gulv, loft og en række specialprodukter til metal, træ og keramik. Jotun maling skiller sig ud ved at være bedst i kvalitet på flere områder: der er høj dækkeevne, god vaskbarhed og så er malingen nem at arbejde med. I den sammenhæng kan vi fremhæve, at du med Jotun indendørsmalinger ikke behøver være så omhyggelig med at male vådt-i-vådt, da risiko for mærker og striber er minimal, såfremt du har udstyret i orden.

LADY 

Jotun Lady er den suveræne topserie, når vi snakker om maling til indendørs brug. Blandt de bedst kendte kvaliteter for Lady malingen har vi det flotte udseende, den høje produktkvalitet og den uovertrufne dækkeevne. Jotun giver faktisk ‘Dækkegaranti’ på deres Lady maling, hvilket betyder, at hvis malingen ikke dækker efter to lag, så får du en ekstra spand. Lady-serien er især det populære valg blandt den kvalitetsbevidste forbruger og du får altid et flot resultat. Malingen kan også fås i et væld af farver samt overfladetyper. Du kan også få malingen med effekter og i din ønskede glans. Vores bedst sælgende produkter til indendørs maling fra Jotun Lady serien består blandt andet af følgende produkter:

 • LADY Minerals - kalkmaling serie i naturens farver
 • LADY Supreme Finish - lavglans serie med glans i 5, 15, 40 og 80
 • LADY Pure Color - kalkmat serie i glans 1
 • LADY Balance - silkeblank og silkeblød serie i glans 5
 • LADY Vegg 10 - silkeblank og silkeblød serie i glans 10
 • LADY Wonderwall - markedets stærkeste vægmaling i glans 5-7
 • LADY Aqua - vådrums serie

SENS

Jotun SENS er en særlig allergi- og astma venlig serie fra Jotun. SENS malinger er helt fri for stoffer som opløsningsmidler, lugtgener, skadelige dampe og det udskældte konserveringsmiddel Methylisothiazolinone forkortet MI. Malingen er udviklet i samarbejde med det norske astma- og allergiforbund, og hvis du vil være helt fri for farlige og sundhedsskadelige stoffer, bør du overveje Jotun SENS. 

Trestjerner - Gulvprodukter

Trestjerner er Jotuns gulv serie, der inkluderer gulvmaling, -olie og -lak. Med Trestjerner får dit gulv altid en slidstærk overflade uanset materialet. Der er maling til gulve lavet af træ, beton og fliser. I dag ser vi en stigende popularitet af gulvmaling med mat glansgrad, fordi du kan få malingen i lige den farve du drømmer om. 

Udendørsmaling fra Jotun

Udendørsmaling er vigtigt i sammenhæng med bevaring og beskyttelse af dine udendørs faciliteter. Hvad enten det er dit mur- eller træværk, der skal have en omgang, så har Jotun produkter, der kan beskytte mod fugt, vind og andre problemer det danske vejr kan sende i din retning. 

DemiDekk - beskyttelse til træværk

DemiDekk er en serie til træbeskyttelse, der er testet til punkt og prikke i det barske norske klima. Det er både testet i det sydlige Norge i høje temperaturer og i den ekstreme kulde fra fjeldene. Du er dermed garanteret, at kvaliteten er i top. DemiDekk serien findes i et stort udvalg af farver til alt dit udendørs træværk, hvad enten det er vinduer, møbler, terrasse eller noget fjerde. Ønsker du ekstra holdbar beskyttelse, kan vi anbefale DemiDekk Ultimate serien, der giver dig mindst 10 års beskyttelse og holdbarhed. Ultimate serien er enestående i holdbarhed grundet dens egenskab til at lade træet ånde, men samtidig holde fugt og regn på afstand. Du kan få DemiDekk både som vand-, olie-, akryl-, og alkydolie baserede malinger. De fås også alle i heldækkende versioner med højt pigmentindhold. 

TREBITT - beskyttelse til træværk

Jotun TREBITT er en særlig oliebaseret bejdse serie til dit træværk. Bejdsen er transparent og vandfast, så træets naturlige udseende forbliver synlig uden at gå på kompromis med beskyttelsen. TREBITT er en alkydbaseret olielasur med god fleksibilitet og solfilter, der beskytter træet mod solens stråler. Derudover beskytter den også mod overfladeskimmel. Er dit træværk nyt, bør du overveje TREBITT fra Jotun, da bejdsen her er ekstra nem at gå til. Du behøver ikke at grunde overfladen og den kan påføres selv i minus grader, så du skal ikke vente på, at det bliver sommer, før du behandler træet. 

Butinox - beskyttelse til træværk

Med Butinox serien fra Jotun får du træbeskyttelse i samme kvalitet, som bruges af de professionelle malere. I denne serie forhandler vi eksempelvis Butinox Futura, en heldækkende træbeskyttelse, der giver en dækket og afdæmpet træstruktur. Med sin unikke formel er Butinox serien særdeles vejrbestandig med lang holdbarhed. Butinox er velegnet til nyt og træværk af ældre dato.

Facademaling - beskyttelse til murværk

Du kan få topkvalitets facademaling fra Jotun som henholdsvis akryl-, silikat- og silikonebaseret. Facademalingen er, ligesom træbeskyttelsen, grundigt testet i det norske klima. Den diffusionsåbne facademaling gør, at fugten kan trænge ud af murværket samtidig med, at den holder vand og ny fugt ude - dermed minimeres risiko for frostsprængninger. 

Bådmaling fra Jotun

Jotun startede som producent til maritim branchen, så her får du heller intet andet end høj kvalitetsmaling til bådejeren. Jotun har en lang række specialmalinger til anvendelse i dine maritim projekter under navnet Jotun Yachting. Yachting serien indeholder alt til at pleje din båd. Blandt sortimentet findes både grundere, topmaling og ekstra stærk bundmaling, behandlinger til ‘sygdomme’ som eksempelvis plastpest og mere til. Skal vi fremhæve en af vores bedst sælgende produkter i denne kategori, vil det være Jotun Yachting Nonstop Supreme. Nonstop Supreme er en ekstrem stærk bundmaling, du kan nyde gavn af i op til to sæsoner, før bunden igen skal behandles.