Jotun

Vi kommer ikke udenom, at skulle snakke lidt om Jotun. Jotun stammer fra det sydlige Norge, der giver optimale forudsætninger for blandt andet at teste udendørs produkter på grund af det hårde klima. I dag er Jotun en af verdens førende og største leverandører af maling, lak og træbeskyttelse. De producerer top-kvalitets maling til både maritimt-, indendørs- og udendørs brug - og de stopper ikke her. Jotun er i kontinuert udvikling og producerer også en række forskellige malinger specielt udviklet til brug i industrien.

Jotun

 1. Jotun Jotamastic 90 - Flere Farver
  Jotun Jotamastic 90 - Flere Farver
  5 L to-komponent epoxy maling som grunder, mellemlag og slutstrøg til beskyttelse i områder med høj korrosivitet. Produktet kan anvendes både inde og ude, over og under vandlinjen.
  998,00 DKK
 2. Jotun Pilot WF Primer
  Jotun Pilot WF Primer
  Jotun Pilot WF Primer er en vandfortyndbar, en-komponent akrylemulsionsmaling.
  Pris fra: 988,00 DKK
 3. Jotun Pilot ACR
  Jotun Pilot ACR
  5 L halvblank metalmaling i valgfri farve med høj slidstyrke samt korrosionsbeskyttelse. Produktet er en-komponent, anvendes i industrien og kan påføres direkte på metal eller som topcoat.
  1.098,00 DKK
 4. Jotun Yachting Farm 80
  Jotun Yachting Farm 80
  1 L spartelmasse til reparationer af små og mellemstore skader og sprækker på træbåde.
  179,00 DKK
 5. Jotun Yachting Epoxy Repair NG
  Jotun Yachting Epoxy Repair NG
  0.5 L to-komponent epoxy spartel til reparation af mindre skader og osmose skader, til at fjerne ridser og generelt til at udjævne og glatte overflader.
  299,00 DKK
 6. Jotun fortynder nr. 7
  Jotun Fortynder nr. 7
  0.5 og 5 L fortynder til anvendelse sammen med vinyl- akryl- og antifouling malinger fra Jotun. Produktet kan også bruges til rengøring.
  Pris fra: 69,00 DKK
 7. Jotun fortynder nr. 17
  Jotun Fortynder nr. 17
  0.5 og 5 L fortynder til epoxy malinger og lignende produkter fra Jotun. Produktet kan også bruges til rengøring af værktøj før og efter malerarbejde.
  Pris fra: 69,00 DKK
 8. Jotun fortynder nr. 10
  Jotun Fortynder nr. 10
  0.5 og 5 L fortynder designet til brug i kombination med polyurethan malinger og lignende produkter fra Jotun. Produktet kan også bruges til rengøring.
  Pris fra: 69,00 DKK
 9. Jotun Yachting Waterline Cleaner - 1 L
  Jotun Yachting Waterline Cleaner
  1 L saltsyrebaseret rengøringsmiddel til vandlinjen og under. Fjerner effektivt gulning af gelcoat, skaller, alger og dets lige.
  139,00 DKK
 10. Jotun Yachting Teak Cleaner - 0,5 L
  Jotun Yachting Teak Cleaner
  0.5 L vandfortyndbart rengøringsmiddel til teak, mahogni og andet eksotisk træ baseret på citrus og oxalsyre.
  149,00 DKK
 11. Jotun Yachting Gelcoat Cleaner - 0,5 L
  Jotun Yachting Gelcoat Cleaner
  0.5 L effektivt rengøringsmiddel til gelcoats og to-komponente malinger. Baseret på nanoteknologi kan produktet fjerne små ridser og rengøre oxiderede overflader.
  119,00 DKK
 12. Jotun Yachting RIB Cleaner - 0,5 L
  Jotun Yachting RIB Cleaner
  0.5 L rengøringsmiddel udviklet specielt til rens af RIB-både, fendere og andre detaljer af gummi.
  89,00 DKK
 13. Jotun Yachting Jordslagsfjerner - 1 L
  Jotun Yachting Jordslagsfjerner
  1 L rengøringsmiddel med klorid til at fjerne jordslag, skimmel og alger på bomulds- og nylonstekstiler.
  199,00 DKK
 14. Jotun Yachting Boatwash - 1 L
  Jotun Yachting Boatwash
  1 L effektiv, vandfortyndbar rengøringsmiddel til affedtning ude og inde på båden.

  129,00 DKK
 15. Jotun Hardtop
  Jotun Hardtop
  0.45 L blank 2-komponent malingssystem i flere farver til metal, glasfiber og overflader der skal være modstandsdygtige overfor vind og vejr.
  Pris fra: 98,00 DKK
 16. Jotun Yachting TopGloss - 7007 - Oceanblå - 1 L
  Jotun Yachting TopGloss - Oceanblå
  1 L blå to-komponent toplak med exceptionel glans der tåler benzin, alkalier, syre og olie. Velegnet til blandt andet epoxy systemer.
  348,00 DKK
 17. Jotun Yachting TopGloss - 6060 Orion Green - 1 L
  Jotun Yachting TopGloss - Orion Green
  1 L grøn to-komponent toplak med exceptionel glans der tåler benzin, alkalier, syre og olie. Velegnet til blandt andet epoxy systemer.
  348,00 DKK
 18. Jotun Normadur - Blank
  Jotun Normadur - Blank
  10 L blank polyurethanbaseret et-lags (grunder og topfarve i én) malingssystem til glasfiber og stål med tilhørende hærder.
  1.798,00 DKK
 19. Jotun Normadur - Halvblank
  Jotun Normadur - Halvblank
  10 L halvblank polyurethanbaseret et-lags (grunder og topfarve i én) malingssystem til stål og glasfiber med tilhørende hærder.
  1.798,00 DKK
 20. Jotun Normadur 20 silkemat - 14 L
  Jotun Normadur - Silkemat
  14 L silkemat polyurethanbaseret et-lags (grunder og topfarve i én) malingssystem til stål og glasfiber med tilhørende hærder.
  1.998,00 DKK

Vi er stolte af at sige, at vi har et unikt samarbejde med Jotun. Efter vores bedste overbevisning, så er vi de eneste forhandlere i Danmark, ud over Jotun selv, der kan tone malinger fra Jotun. For dig betyder det, at vi kan blande din ønskede farve lige her i butikken, alt vi skal bruge er en farvekode.  

Historien bag Jotun

Det vi i dag kender som Jotun koncernen, blev først startet som en farvehandel af en styrmand med sælger talent tilbage i 1920. Den styrmand var Odd Gleditsch. I 1926 overtager han Jotun Kemiske Fabrik AS, efter de i 1925 går konkurs, og nu er han ikke længere kun sælger, men også leverandør. I 1927 bliver produktionen moderniseret med en valsemølle og der sker hurtigt mange ting for virksomheden - og den vokser. I 1939 er salget doblet i forhold til bare tre år tidligere og ottedoblet i forhold til året hvor det hele begyndte. Vi springer til år 1971, hvor det Jotun vi kender i dag blev dannet på grundlag af en fusion mellem Jotun og tre andre norske malingproducenter. Jotun har i dag 9800 ansatte verden over.

Helt kort, så er storkoncernen i dag verdens største malingkoncern med 69 selskaber og 36 produktionsanlæg. Jotun er repræsenteret i mere end 90 lande på verdensplan, men bevarer hovedkvarteret i Sandefjord i Norge, hvor virksomheden startede som en simpel farvehandel.

Indendørsmaling fra Jotun

Med indendørs maling fra Jotun får du uden tvivl markedets bedste maling i højeste kvalitet. Indendørsmaling fra Jotun er en komplet serie til både væg, gulv, loft og en række specialprodukter til metal, træ og keramik. Jotun maling skiller sig ud ved at være bedst i kvalitet på flere områder: der er høj dækkeevne, god vaskbarhed og så er malingen nem at arbejde med. I den sammenhæng kan vi fremhæve, at du med Jotun indendørsmalinger ikke behøver være så omhyggelig med at male vådt-i-vådt, da risiko for mærker og striber er minimal, såfremt du har udstyret i orden.

LADY 

Jotun Lady er den suveræne topserie, når vi snakker om maling til indendørs brug. Blandt de bedst kendte kvaliteter for Lady malingen har vi det flotte udseende, den høje produktkvalitet og den uovertrufne dækkeevne. Jotun giver faktisk ‘Dækkegaranti’ på deres Lady maling, hvilket betyder, at hvis malingen ikke dækker efter to lag, så får du en ekstra spand. Lady-serien er især det populære valg blandt den kvalitetsbevidste forbruger og du får altid et flot resultat. Malingen kan også fås i et væld af farver samt overfladetyper. Du kan også få malingen med effekter og i din ønskede glans. Vores bedst sælgende produkter til indendørs maling fra Jotun Lady serien består blandt andet af følgende produkter:

 • LADY Minerals - kalkmaling serie i naturens farver
 • LADY Supreme Finish - lavglans serie med glans i 5, 15, 40 og 80
 • LADY Pure Color - kalkmat serie i glans 1
 • LADY Balance - silkeblank og silkeblød serie i glans 5
 • LADY Vegg 10 - silkeblank og silkeblød serie i glans 10
 • LADY Wonderwall - markedets stærkeste vægmaling i glans 5-7
 • LADY Aqua - vådrums serie

SENS

Jotun SENS er en særlig allergi- og astma venlig serie fra Jotun. SENS malinger er helt fri for stoffer som opløsningsmidler, lugtgener, skadelige dampe og det udskældte konserveringsmiddel Methylisothiazolinone forkortet MI. Malingen er udviklet i samarbejde med det norske astma- og allergiforbund, og hvis du vil være helt fri for farlige og sundhedsskadelige stoffer, bør du overveje Jotun SENS. 

Trestjerner - Gulvprodukter

Trestjerner er Jotuns gulv serie, der inkluderer gulvmaling, -olie og -lak. Med Trestjerner får dit gulv altid en slidstærk overflade uanset materialet. Der er maling til gulve lavet af træ, beton og fliser. I dag ser vi en stigende popularitet af gulvmaling med mat glansgrad, fordi du kan få malingen i lige den farve du drømmer om. 

Udendørsmaling fra Jotun

Udendørsmaling er vigtigt i sammenhæng med bevaring og beskyttelse af dine udendørs faciliteter. Hvad enten det er dit mur- eller træværk, der skal have en omgang, så har Jotun produkter, der kan beskytte mod fugt, vind og andre problemer det danske vejr kan sende i din retning. 

DemiDekk - beskyttelse til træværk

DemiDekk er en serie til træbeskyttelse, der er testet til punkt og prikke i det barske norske klima. Det er både testet i det sydlige Norge i høje temperaturer og i den ekstreme kulde fra fjeldene. Du er dermed garanteret, at kvaliteten er i top. DemiDekk serien findes i et stort udvalg af farver til alt dit udendørs træværk, hvad enten det er vinduer, møbler, terrasse eller noget fjerde. Ønsker du ekstra holdbar beskyttelse, kan vi anbefale DemiDekk Ultimate serien, der giver dig mindst 10 års beskyttelse og holdbarhed. Ultimate serien er enestående i holdbarhed grundet dens egenskab til at lade træet ånde, men samtidig holde fugt og regn på afstand. Du kan få DemiDekk både som vand-, olie-, akryl-, og alkydolie baserede malinger. De fås også alle i heldækkende versioner med højt pigmentindhold. 

TREBITT - beskyttelse til træværk

Jotun TREBITT er en særlig oliebaseret bejdse serie til dit træværk. Bejdsen er transparent og vandfast, så træets naturlige udseende forbliver synlig uden at gå på kompromis med beskyttelsen. TREBITT er en alkydbaseret olielasur med god fleksibilitet og solfilter, der beskytter træet mod solens stråler. Derudover beskytter den også mod overfladeskimmel. Er dit træværk nyt, bør du overveje TREBITT fra Jotun, da bejdsen her er ekstra nem at gå til. Du behøver ikke at grunde overfladen og den kan påføres selv i minus grader, så du skal ikke vente på, at det bliver sommer, før du behandler træet. 

Butinox - beskyttelse til træværk

Med Butinox serien fra Jotun får du træbeskyttelse i samme kvalitet, som bruges af de professionelle malere. I denne serie forhandler vi eksempelvis Butinox Futura, en heldækkende træbeskyttelse, der giver en dækket og afdæmpet træstruktur. Med sin unikke formel er Butinox serien særdeles vejrbestandig med lang holdbarhed. Butinox er velegnet til nyt og træværk af ældre dato.

Facademaling - beskyttelse til murværk

Du kan få topkvalitets facademaling fra Jotun som henholdsvis akryl-, silikat- og silikonebaseret. Facademalingen er, ligesom træbeskyttelsen, grundigt testet i det norske klima. Den diffusionsåbne facademaling gør, at fugten kan trænge ud af murværket samtidig med, at den holder vand og ny fugt ude - dermed minimeres risiko for frostsprængninger. 

Bådmaling fra Jotun

Jotun startede som producent til maritim branchen, så her får du heller intet andet end høj kvalitetsmaling til bådejeren. Jotun har en lang række specialmalinger til anvendelse i dine maritim projekter under navnet Jotun Yachting. Yachting serien indeholder alt til at pleje din båd. Blandt sortimentet findes både grundere, topmaling og ekstra stærk bundmaling, behandlinger til ‘sygdomme’ som eksempelvis plastpest og mere til. Skal vi fremhæve en af vores bedst sælgende produkter i denne kategori, vil det være Jotun Yachting Nonstop Supreme. Nonstop Supreme er en ekstrem stærk bundmaling, du kan nyde gavn af i op til to sæsoner, før bunden igen skal behandles.