Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Motip

Motip er Europas største og førende producent af aerosoler, som for os almindelige mennesker kan oversættes til spraymalinger. Motip har fabrikker i både Holland og Tyskland, hvor de producerer spraymalingen i alverdens farver, men også tekniske sprayprodukter til eksempelvis biler. Motip er hovedsagelig aktiv inden for maling til biler, gør-det-selv projekter og industrien. Deres sortiment breder sig fra høj kvalitets autolak til specialiserede produkter som eksempelvis bremse rens og silikone spray.

Motip

6 varer

 1. Motip autolak spray
  Motip Autolak Spray
  400 ml autolak spraymaling i alle standard farver til reparation eller opfriskning af overflader på bilen, men kan også bruges til sten, træ, glas og mere til.
  96,00 DKK
 2. Motip spraymaling blank hvid
  Motip Hvid XL Spray
  500 ml blank eller mat hvid autolak på spray til reparation eller fornyelse af køretøjsdele. Spraymalingen kan også bruges til andre gør-det-selv projekter.
  Fra: 85,00 DKK
 3. Motip Varmefast Klarlak Spray
  Motip Varmefast Klarlak Spray
  400 ml varmeresistent klarlak som toplakering på overflader der eksponeres for høje temperaturer, såsom udstødning, ovn og grill. Spraymalingen tåler op til 800℃.
  135,00 DKK
 4. Motip Fluoriserende Spray
  Motip Fluoriserende Spray
  400 ml neon farvede spraymalinger til at skabe dekorative overflader, der stikker ud fra mængden. Spraymalingen kan bruges på metal, træ, aluminium, sten og diverse plast typer.
  Fra: 98,00 DKK
 5. Motip Primer
  Motip Primer
  500 ml grunder i grå og rødbrun til hurtig forberedelse af de fleste overfladetyper: sten, metal, aluminium, træ og glas, som kan anvendes med alle malesystemer.
  Fra: 69,00 DKK
 6. Motip Speedvoks
  Motip Speedvoks
  600 ml voks på spray til en nem og hurtig polering af lakerede overflader, samt dele af plastik og krom.
  79,00 DKK

6 varer

Med en nuværende produktion på mere end 80 millioner sprays om året, er Motip kommet langt siden deres start tilbage i 1967. I dag er MOTIP DUPLI Group en fusioneret enhed mellem Motip, Dupli-color, presto og ColorMatic. Produkterne kommer fra tre produktionsanlæg, hvorfra produkterne distribueres til tolv europæiske lande. 

Motip produkter

Med en langvarig eksistens har Motip en stor know-how i forhold til deres produkter. De er specialiserede i autolak spray, men det er ikke alt deres sortiment består af. Foruden spraymaling og spraylak producerer de diverse kit, udløsere og flasker, og penseldåser. Konceptet inkluderer også grundere og voksbehandlinger til bilen, samt en speciel varmefast klarlak der kan tåle op til 800 grader.