Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

PP Professional Paint

PP Professional Paint, også kendt af mange som PP Mestermaling, er en dansk malingsproducent. Med PP Professional Paint får du en komplet serie af maling med grunder, maling og lak. Producenten går op i bæredygtige produkter og sætter derfor strenge krav til både indhold og produktion. Søger du gennem deres sortiment, finder du et stort udvalg af produkter, der er svanemærket og miljømærket med EU-blomsten.

PP Professional Paint

Varer 1-20 af 48

Side
 1. Spar29%
  PP Isolerende Maling - Glans 2
  PP Isolerende Maling - Glans 2
  10 L spærrende råhvid maling med mat glans, der beskytter mod nikotin skjolder, sod gennemtrængninger og dets lige.
  Specialpris 1.099,00 DKK Vejl. pris 1.548,00 DKK
 2. Spar30%
  PP Isolerende Maling - Glans 7
  PP Isolerende Maling - Glans 7
  10 L spærrende råhvid vægmaling med glans 7 (semi mat), der beskytter mod nikotin skjolder, sod gennemtrængninger og dets lige.
  Specialpris 1.149,00 DKK Vejl. pris 1.650,00 DKK
 3. Pro Classic 5 - PP Professional Paint
  PP Pro Classic 5
  10 L lys råhvid vægmaling og loftmaling der giver en mat og smuk overflade. Malingen har god dækkeevne og tåler let rengøring.
  489,00 DKK
 4. Robust 10 - PP Professional Paint
  PP Robust 10
  10 L robust, slidstærk og mat akrylmaling til vægge og lofter, der efterlader en overflade, som er let at rengøre. Malingen kan tones i et væld af forskellige farver.
  899,00 DKK
 5. Spar38%
  Super Acryl 20 - PP Professional Paint
  PP Super Acryl 20
  10 hvid vægmaling med glans 20 (halvmat). En robust akrylmaling der er langtidsholdbar og mærket med EU-blomsten.
  Specialpris 999,00 DKK Vejl. pris 1.605,00 DKK
 6. Spar5%
  Super Acryl 1 - PP Professional Paint
  PP Super Acryl 1
  10 L helmat væg- og loftmaling i flere farver med glans 1. Malingen efterlader en refleksfri overflade, der tåler rengøring.
  Specialpris 979,00 DKK Vejl. pris 1.029,00 DKK
 7. Super Acryl 10 - PP Professional Paint
  PP Super Acryl 10
  10 L halvmat væg- og loftmaling i mange farver. Malingen er mærket med EU-blomsten for forbedret produktion og kvalitet.
  Fra: 299,00 DKK
 8. Spar30%
  Super Acryl 5 - PP Professional Paint
  PP Super Acryl 5
  3 og 10 L mat væg- og loftmaling der kan tones efter din farveønske. Malingen er slidstærk og holder i mange år.
  Fra: 299,00 DKK Vejl. pris 425,00 DKK
 9. Spar53%
  Robust 10 - PP Professional Paint
  PP Robust 5
  10 L robust, slidstærk og helmat akrylmaling i lyse farver til vægge og lofter, der efterlader en overflade, som er let at rengøre.
  Specialpris 739,00 DKK Vejl. pris 1.566,00 DKK
 10. Ardex A 828 vægspartelmasse
  Ardex A 828 Spartel
  12,5 kg hurtighærdende vægspartelmasse til indendørs brug. Kan bruges på ubehandlede overflader og er et velegnet valg af underlag til maling, bindemidler og klæbere. Kan også bruge til at rette op på dybe revner og huller i vægge og loft samt til opsætning af holdere til armaturer.
  449,00 DKK
 11. Dana Lim fibergipsspartel 630
  Fibergipsspartel 630
  15 kg færdigblandet fibergipsspartel i høj kvalitet og med en god udfyldningsevne fra Dana Lim. Spartelmassen er til indendørs spartling i tørre rum af fibergipsplader.
  219,00 DKK
 12. Sandspartel Grov Airless
  PP Filler Sandspartel Grov
  15 L let og grov sandspartelmasse til indendørs plet- og fuldspartling. Spartelmassen kan bruges på overflader som beton, gipsplader, puds og i forvejen malede overflader.
  249,00 DKK
 13. Filler Airless Sandspartel Medium
  PP Filler Sandspartel Medium
  15 L brugsklar medium sandspartel af høj kvalitet og med god fyldeevne fra PP Professional Paint. Spartlen bruges til spartling af vægge og lofter samt andre overflader, der er egnet til overfladebehandling.
  379,00 DKK
 14. PP Filler Grov spartelmasse
  PP Filler Grov spartelmasse
  10 L brugsklar spartelmasse i høj kvalitet med god fyldeevne fra PP Professional Paint. Spartelmassen er velegnet til spartling af vægge og loft samt andre overflader, der egner sig til overfladebehandling.
  299,00 DKK
 15. PP Filler Joint Gipsspartel
  PP Filler Joint Gipsspartel
  10 L færdigblandet spartelmasse til spartling af gipsplader og gipspladesamlinger. Velegnet til armering af gipspladesamlinger sammen med gipstape.
  289,00 DKK
 16. PP Filler Medium sandspartel
  PP Filler Medium sandspartel
  10 L færdigblandet og svanemærket sandspartel i høj kvalitet fra PP Professional Paint til indendørs brug. Spartelmassen er let at bruge og både ideel til mindre reparationer og større spartelprojekter af vægge og lofter.
  259,00 DKK
 17. PP Filler Super Medium Sandspartel
  PP Filler Super Medium Sandspartel
  10 L af malermesterens foretrukne spartelmasse fra PP Professional Paint. Spartelmassen er klar til brug, smidig og af høj kvalitet, og den er både ideel til mindre reperationer og større spartelopgaver indendørs og i tørre rum.
  279,00 DKK
 18. PP Filler Wet, Vådrumsspartel
  PP Filler Wet, Vådrumsspartel
  10 L brugsklar og forstærket vådrumsspartel fra PP Professional Paint i høj kvalitet til større og mindre spartelopgaver i fugtige rum. Kan bruges på overflader som beton, puds og tidligere malede overflader i fugtige rum.
  379,00 DKK
 19. PP Sandspartel Medium Rulle
  PP Sandspartel Medium Rulle
  12 L brugsklar sandspartel med god fyldeevne beregnet til påførelse med rulle fra PP Professional Paint. Sandspartlen kan bruges til plet- og helspartling af vægge og lofter, og kan påføres i lag med en tykkelse på helt op til 4 mm uden at revne.
  369,00 DKK
 20. PP Filler Bazooka sandspartel
  PP Filler Bazooka sandspartel
  15 L finkornet sandspartel med god fyldeevne klar til brug indendørs i tørre rum. Sandspartlen er udviklet til at blive påført ved hjælp af spartelmaskiner og kan anvendes til både fin-, plet- og helspartling.
  389,00 DKK

Varer 1-20 af 48

Side

Det kan du male med PP Professional Paint

PP Professional Paint har siden 1981 leveret malingssystemer til professionelle malere. Deres sortiment spænder vidt og bredt og inkluderer malingen til alle tænkelige overflader, både ude og inde. Til indendørs brug finder du malinger specielt udviklet til væg, loft og gulv. PP har meget at tilbyde og alt i topkvalitet. Se herunder et udvalg af anvendelsesområderne:

PP grunder

Grundere bruges som indledende overfladebehandling både ude og inde. En grunder hjælper til at mætte den underliggende overflade, så den ikke suger, når den egentlige maling påføres. Dermed sparer du på selve malingen og får et flottere ensartet slutresultat. Grunderen fungerer også som bindemiddel mellem overfladen og malingen. PP leverer grundere til alle overflader inklusiv jern og metal, glatte overflader, træ og plast.

PP loftmaling

Loftmalingen fra PP Professional Paints er egnet til indendørs lofter. Malingen fås med lav glans som levere en optimal lysfordeling gennem lokalet. Skal du male loftet i rum med chance for fugtdannelse eller nikotinskjolder, kan du med fordel kigge på PP isolérmaling, der indkapsler og forhindrer skjolde i at trænge gennem malingen. Du kan få PP loftmaling til alle lofttyper både lofter af gips og træ, samt filt og puds. Da malingen er udviklet til professionelle malere, kan du være sikker på at kvaliteten er i top. Derudover er malingen let at arbejde med. 

PP vægmaling

PP Professional Paint leverer vægmaling, der er fyldig med høj dækkeevne. Ligesom med loftmaling, så kan du også her finde isolérmaling til vægge, der er udsat for fugt og nikotin. Er det et decideret vådrum, som eksempelvis et badeværelse eller et bryggers, bør din slutmaling være en vådrumsmaling. PP vægmaling er desuden særdeles rengørings- og miljøvenlig og findes i vandbaserede sammensætninger, hvor kvaliteten er i top. Du kan få maling i din ønskede farve med glans fra 5 til 10 - jo højere glansgrad, jo mere blank er malingen. 

PP gulvmaling og lak

PP Professional Paints leverer maling og lak til gulve og trapper i alle afstøbninger. Du kan få produkter i din ønskede farve og glansgrad til netop din overflade, hvad enten det er træ eller beton. PP har også 2-komponent løsninger, som eksempelvis epoxymaling til betongulve, der giver en ekstra slidstærk flade. Epoxymaling til gulvet bruges blandt andet i industrien, så her er du garanteret et gulv, der kan holde til lidt af hvert. 

PP træmaling

Træmaling fra PP Professional Paints findes både til indendørs og udendørs brug. Indendørs finder du maling til både brug på paneler, vinduer og andre indendørs træoverflader i glansgrader helt op til 70, som giver ekstra skinnende overflader. 

PP træbeskyttelse

Fra PP Professional Paints kan du få alt i træbeskyttelse. Der er både vand- og oliebaserede løsninger. Der er løsninger med dækkende farve eller som transparent. Træbeskyttelsen fra PP er i højeste kvalitet og beskytter dit træ fra eksempelvis mug- og skimmelvækst. Da produkterne er udviklet til professionel brug, vil du mærke kvaliteten gennem blandt andet holdbarheden, der er testet og udviklet specielt til de danske vejrforhold. 

PP facademaling

Ved at bruge facademaling fra PP professional Paint sikrer du en fortsat beskyttelse af dit murværk. Facademalingen gør, at fugt ikke trænger ind i hulmuren og danner risiko for blandt andet sammenfald af  isoleringen og sætningsskader. Kort sagt, ved at opretholde dit murværk med kvalitets facademaling fra PP får du både en flot facade samtidig med, at du undgår skader og fugtproblemer i dit hjem.

Vi forhandler PP Professional Paint

PP Professional Paint sælger primært deres produkter til professionelle malere, men der findes et begrænset udvalg forhandlere, der har fået tilladelse til at føre deres produkter. Her hos Farve og Lak® er vi stolte af at være en af de få udvalgte. At malingen er specielt udviklet til professionelle kan mærkes i kvaliteten. Professionelle malere stiller høje krav til de produkter de arbejder med. Kvaliteten skal være i orden, holdbarhed skal være lang og malingen skal være nem at arbejde med. Alt dette får du også fordel af ved at købe PP mestermaling.