Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... info@farve-lak.dk

PP Professional Paint

PP Professional Paint, også kendt af mange som PP Mestermaling, er en dansk malingsproducent. Med PP Professional Paint får du en komplet serie af maling med grunder, maling og lak. Producenten går op i bæredygtige produkter og sætter derfor strenge krav til både indhold og produktion. Søger du gennem deres sortiment, finder du et stort udvalg af produkter, der er svanemærket og miljømærket med EU-blomsten.

PP Professional Paint

Varer 1-20 af 48

Side
 1. Spar22%
  PP tag- og sokkelmaling
  PP Roof & Base
  10 L sort tag- og sokkelmaling; En 100% acrylplastmaling og en god all-around malingen til udendørs anvendelse, hvor der ønskes en vejrbestandig og slidstærk overflade.
  Specialpris 1.189,00 DKK Normalpris 1.525,00 DKK
 2. Spar55%
  PP Facade Silikonemaling
  PP Facade Silicone
  10 L hvid helmat silikonemaling til facade- og murværk; En silikoneemulsionsmaling som giver en smudsafvisende overflade med maksimal vejrbestandighed.
  Specialpris 999,00 DKK Normalpris 2.199,00 DKK
 3. PP Facade Silikat Primer
  PP Facade Silikat Primer
  10 L transparent, mineralsk grunder til forbehandling inden silikat facademaling på overflader af kalk, puds, beton og mursten.
  625,00 DKK
 4. PP Facade Primer
  PP Facade Primer
  10 L farveløs facadegrunder til nye og let afsmittende underlag, som trænger ind i underlaget og sikrer forankring for efterfølgende behandling.
  949,00 DKK
 5. Spar36%
  PP Combi Grund
  PP Facade Multi
  10 L helmat mur- og facademaling til mineralske underlag som cementpuds, kalkcement samt til teglsten og malede underlag; En diffusionsåben facademaling i din ønskede farve.
  Specialpris 799,00 DKK Normalpris 1.258,00 DKK
 6. Spar39%
  PP Wood Transparent
  PP Wood Transparent
  3 og 10 L transparent træbeskyttelse med en halvmat glans i flere farver til alt udvendigt træværk. Optimal beskyttelse af din facade, dit tagudhæng eller andet træværk hele året.
  Fra: 500,00 DKK Normalpris 815,00 DKK
 7. Spar39%
  PP Wood Superdec
  PP Wood Superdec
  3 og 10 L dækkende træbeskyttelse med en halvmat glans i alle farver til alt udvendigt træværk. Optimal beskyttelse af din facade, dit tagudhæng eller andet træværk hele året.
  Fra: 500,00 DKK Normalpris 815,00 DKK
 8. PP Stop Primer
  PP Wood Primer
  3 og 10 L farveløs og vandig oliegrunder til mætning af ubehandlet og sugende træværk, som sikrer en god vedhæftning og modvirker fugtoptag.
  Fra: 589,00 DKK
 9. Spar7%
  PP Vinduesmaling
  PP Wood Oil, Pigmenteret
  2.8 og 9.1 L pigmenteret træolie med ekstra UV-beskyttelse til sugende træværk, som efterlader en stærkt vandafvisende overflade på træmøbler, facader og terrasser.
  Fra: 499,00 DKK Normalpris 538,00 DKK
 10. Spar7%
  PP Vinduesmaling
  PP Wood Oil, Farveløs
  2.8 L farveløs træolie med UV-beskyttelse til sugende træværk, som efterlader en stærkt vandafvisende overflade på træmøbler, facader og terrasser.
  Specialpris 499,00 DKK Normalpris 538,00 DKK
 11. Spar25%
  PP Vinduesmaling
  PP Window Vinduesmaling
  3 L fyldig dækkende maling i alle farver til udendørs træoverflader såsom vinduer, døre m.m. Vinduesmalingen hæmmer mug- og skimmelvækst på overfladen.
  Specialpris 549,00 DKK Normalpris 735,00 DKK
 12. Spar16%
  PP Gulvmaling
  PP Varnish 45 Gulvlak
  5 L halvblank gulvlak beregnet til at nylakere og vedligeholde træ- og betongulve indendørs. Gulvlakken er ekstra slidstærk og ridsefast, og du får her et flot finish og langvarigt resultat.
  Specialpris 749,00 DKK Normalpris 890,00 DKK
 13. Spar16%
  PP Gulvmaling
  PP Varnish 25 Gulvlak
  5 L halvmat akrylgulvlak til indendørs nylakering og vedligeholdelse af træ- og betongulve. Gulvlakken er ekstra slidstærk og ridsefast og giver et langvarigt resultat.
  Specialpris 749,00 DKK Normalpris 890,00 DKK
 14. Spar26%
  PP Plastgulvmaling
  PP Floor Acrylic
  3 og 10 L vandbaseret plastgulvmaling til træ- og betongulve, der kan tones i lyse farver; En halvblank, hurtigtørrende og diffusionsåben maling, som også er velegnet til gulve, der er udsat for fugt.
  Fra: 799,00 DKK Normalpris 1.086,00 DKK
 15. PP 2k Epoxy gulvmaling
  PP 2K Epoxy Floor Paint
  4 og 10 L epoxy gulvmaling i en lysegrå farve og i ekstra slidstærk kvalitet. Epoxymalingen kan bruges til overfalder af beton, træ, klinker, fliser og massive fiberplader.
  Fra: 849,00 DKK Normalpris 849,00 DKK
 16. Spar40%
  PP Super Enamel 20
  PP Super Enamel 35
  0.75 og 3 L halvblank akrylemalje til alle indendørs træflader samt til rustbeskyttet jern og metal. Malingen har en god dækkeevne og reduceret løbetendens.
  Fra: 249,00 DKK Normalpris 416,00 DKK
 17. PP Super Enamel 20
  PP Super Enamel 20
  3 L halvmat træmaling med en god dækkeevne og reduceret løbetendens. Malingen er også egnet til rustbeskyttet jern, og kan tones i mange lyse farver.
  549,00 DKK
 18. PP Radiatormaling
  PP Radiator Paint
  3 L radiatormalig og rørmaling i flere lyse farver med en halvblank glans; En varmefast akrylemalje der tåler op til 80°C.
  525,00 DKK
 19. PP PU Enamel 20
  PP PU Enamel 20
  3 L PU forstærket hvid træmaling med en halvmat glans. Malingen har hårdheden fra en PU emalje, men giver samtidig mulighed for større lagtykkelser.
  679,00 DKK
 20. Spar39%
  PP Stop Spray
  PP Stop Spray
  500 ml spærrende grunder på spray; En spraymaling til pletforsegling af træværk der har risiko for gennemslag fra nikotin, sod og vandskjolder.
  Specialpris 140,00 DKK Normalpris 229,00 DKK

Varer 1-20 af 48

Side

Det kan du male med PP Professional Paint

PP Professional Paint har siden 1981 leveret malingssystemer til professionelle malere. Deres sortiment spænder vidt og bredt og inkluderer malingen til alle tænkelige overflader, både ude og inde. Til indendørs brug finder du malinger specielt udviklet til væg, loft og gulv. PP har meget at tilbyde og alt i topkvalitet. Se herunder et udvalg af anvendelsesområderne:

PP grunder

Grundere bruges som indledende overfladebehandling både ude og inde. En grunder hjælper til at mætte den underliggende overflade, så den ikke suger, når den egentlige maling påføres. Dermed sparer du på selve malingen og får et flottere ensartet slutresultat. Grunderen fungerer også som bindemiddel mellem overfladen og malingen. PP leverer grundere til alle overflader inklusiv jern og metal, glatte overflader, træ og plast.

PP loftmaling

Loftmalingen fra PP Professional Paints er egnet til indendørs lofter. Malingen fås med lav glans som levere en optimal lysfordeling gennem lokalet. Skal du male loftet i rum med chance for fugtdannelse eller nikotinskjolder, kan du med fordel kigge på PP isolérmaling, der indkapsler og forhindrer skjolde i at trænge gennem malingen. Du kan få PP loftmaling til alle lofttyper både lofter af gips og træ, samt filt og puds. Da malingen er udviklet til professionelle malere, kan du være sikker på at kvaliteten er i top. Derudover er malingen let at arbejde med. 

PP vægmaling

PP Professional Paint leverer vægmaling, der er fyldig med høj dækkeevne. Ligesom med loftmaling, så kan du også her finde isolérmaling til vægge, der er udsat for fugt og nikotin. Er det et decideret vådrum, som eksempelvis et badeværelse eller et bryggers, bør din slutmaling være en vådrumsmaling. PP vægmaling er desuden særdeles rengørings- og miljøvenlig og findes i vandbaserede sammensætninger, hvor kvaliteten er i top. Du kan få maling i din ønskede farve med glans fra 5 til 10 - jo højere glansgrad, jo mere blank er malingen. 

PP gulvmaling og lak

PP Professional Paints leverer maling og lak til gulve og trapper i alle afstøbninger. Du kan få produkter i din ønskede farve og glansgrad til netop din overflade, hvad enten det er træ eller beton. PP har også 2-komponent løsninger, som eksempelvis epoxymaling til betongulve, der giver en ekstra slidstærk flade. Epoxymaling til gulvet bruges blandt andet i industrien, så her er du garanteret et gulv, der kan holde til lidt af hvert. 

PP træmaling

Træmaling fra PP Professional Paints findes både til indendørs og udendørs brug. Indendørs finder du maling til både brug på paneler, vinduer og andre indendørs træoverflader i glansgrader helt op til 70, som giver ekstra skinnende overflader. 

PP træbeskyttelse

Fra PP Professional Paints kan du få alt i træbeskyttelse. Der er både vand- og oliebaserede løsninger. Der er løsninger med dækkende farve eller som transparent. Træbeskyttelsen fra PP er i højeste kvalitet og beskytter dit træ fra eksempelvis mug- og skimmelvækst. Da produkterne er udviklet til professionel brug, vil du mærke kvaliteten gennem blandt andet holdbarheden, der er testet og udviklet specielt til de danske vejrforhold. 

PP facademaling

Ved at bruge facademaling fra PP professional Paint sikrer du en fortsat beskyttelse af dit murværk. Facademalingen gør, at fugt ikke trænger ind i hulmuren og danner risiko for blandt andet sammenfald af  isoleringen og sætningsskader. Kort sagt, ved at opretholde dit murværk med kvalitets facademaling fra PP får du både en flot facade samtidig med, at du undgår skader og fugtproblemer i dit hjem.

Vi forhandler PP Professional Paint

PP Professional Paint sælger primært deres produkter til professionelle malere, men der findes et begrænset udvalg forhandlere, der har fået tilladelse til at føre deres produkter. Her hos Farve og Lak® er vi stolte af at være en af de få udvalgte. At malingen er specielt udviklet til professionelle kan mærkes i kvaliteten. Professionelle malere stiller høje krav til de produkter de arbejder med. Kvaliteten skal være i orden, holdbarhed skal være lang og malingen skal være nem at arbejde med. Alt dette får du også fordel af ved at købe PP mestermaling.