Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

SAICOS

Det er ingen hemmelighed, at træoverflader skal plejes for at opretholde sin elasticitet, smidighed og holdbarhed. Hvad enten du har trægulve, plankeborde, andre træmøbler, et køkkenbord i træ eller noget helt femte, så har Saicos den absolut bedste pleje og beskyttelse til dig. Her finder du produkter til alle indendørs træoverflader i topkvalitet fra en innovativ og kvalitetsbevist producent. 

SAICOS

Varer 1-20 af 22

Side
 1. Saicos Premium Hårdvoksolie
  Saicos Premium Hårdvoksolie
  0.125, 0.75 og 2.5 L hård voksolie til alt indendørs træværk og korkgulve. Efterlader en slidstærk og smudsafvisende overflade, der kan modstå vin, kaffe og meget mere.
  Fra: 119,00 DKK
 2. Saicos Ecoline Hårdvoksolie 2.0
  Saicos Ecoline Hårdvoksolie 2.0
  0.125, 0.750 og 2.5 L øko hårdvoksolie som giver en mat, smuk, naturlig og holdbar overflade på alt træværk - til den miljøbevidste forbruger.
  Fra: 119,00 DKK
 3. Saicos Premium Additiv Anti-Slip R10
  Saicos Premium Additiv Anti-Slip R10
  Skridsikker tilsætning til SAICOS Premium Hårdvoksolie. Giver øget sikkerhed og god komfort.
  149,00 DKK
 4. Saicos Premium Additiv Hærder 2K
  Saicos Premium Additiv Hærder 2K
  Hærder som tilsætning til SAICOS Premium Hårdvoksolie, for kortere tørretid og mere slidstyrke.
  Fra: 149,00 DKK
 5. SAICOS Farvevoks
  Saicos Voksbejdse i Farver
  375 og 750 ml voks med farve til indfarvning af gulve, møbler, paneler og alt andet indendørs træværk.
  Fra: 189,00 DKK
 6. Saicos vaskepleje
  Saicos Ecoline Vaskepleje
  1 og 5 L rengøringsmiddel baseret på vegetabilske sæber med naturlige plejetilsætningsstoffer. Produktet kan anvendes til miljøvenlig rengøring af alle overflader.
  Fra: 199,00 DKK
 7. Saicos Ecoline Gulv rengørings- og plejesæt
  Saicos Ecoline Gulv rengørings- og plejesæt
  2 x 1 L rengørings- og plejesæt specielt udviklet til træoverflader. Magic Cleaner rengør effektivt alle overflader (også PVC, klinker, mm.), mens voksen beskytter og giver nyt liv til træværk.
  499,00 DKK
 8. Saicos Ecoline gulv mobbe med vaskbare klude
  Saicos Ecoline Gulvmobbe
  3-delt vaskbart rengøringssæt til vask af blandt andet gulve. Sættet indeholder 1 justerbar teleskopstang, 1 stor vaskbar renseklud og 1 lille vaskbar plejeklud.
  298,00 DKK
 9. Saicos Ecoline Olie Grunder
  Saicos Ecoline Olie-Grunder
  0.125, 0.75 og 2.5 L oliegrunder som grundbehandling af alle ubehandlede trægulve. Den farveløse variant styrker træets naturlighed, mens de pigmenterede varianter tilfører flotte nye nuancer til dit træværk.
  Fra: 119,00 DKK
 10. Saicos Penselrens
  Saicos Penselrens
  1 L penselrens til rengøring af pensler og lignende. Produktet er benzinfrit og har dermed en svag lugt.
  119,00 DKK
 11. Saicos Ecoline Magic Cleaner, Spray
  Saicos Ecoline Magic Cleaner, Spray
  1 L effektivt og miljøvenligt rengøringsmiddel på spray til behandlet træ, klinker, fliser og lignende.
  259,00 DKK
 12. Dobbeltbladet Spartel
  Dobbeltbladet Spartel
  27 cm dobbeltbladet oliespartel i rustfrit stål til blandt andet påføring og fordeling af hårdvoksolie og lignende overfladebehandlinger til trægulve.
  249,00 DKK
 13. Saicos Ecoline MultiTop
  Saicos Ecoline MultiTop
  4.55 L ultramat eller satinmat topcoat til behandlede træ- og beton overflader. Efterlader en forstærket overflade og er derfor ideel til anvendelse på trafikerede gulve eller brugte møbler.
  Fra: 998,00 DKK
 14. Saicos Ecoline Ground Coat Speed
  Saicos Ecoline Ground Coat Speed
  5 L miljøvenlig 'hurtig' grunder til træ- og beton gulve. Denne grunder er både hurtigtørrende og nem at arbejde med, hvilket også sparer tid under påføring.
  999,00 DKK
 15. Saicos Ecoline MultiTop, Hærder 2K
  Saicos Ecoline MultiTop, Hærder 2K
  0.45 L hærder som tilsætning til SAICOS Ecoline MultiTop matlak for en hårdere overflade samt kortere tørretid.
  398,00 DKK
 16. Saicos Ecoline Additiv Hardener 2K
  Saicos Ecoline Additiv Hærder 2K
  35 og 80 ml hærder som tilsætning til SAICOS Ecoline Hårdvoksolie, for kortere tørretid og mere slidstyrke.
  Fra: 198,00 DKK
 17. Saicos Klarvoks
  Saicos Klarvoks, Flydende
  125 ml klarvoks olie til dybdegående behandling og beskyttelse af indendørs træ-interiør. Brug den til at gøre dine træmøbler modstandsdygtig over for blandt andet kaffe- og rødvinspletter!
  119,00 DKK
 18. Saicos Ecoline Multitop Anti-slip
  Saicos Ecoline MultiTop, Skridsikker Additiv
  0.45 L skridsikker additiv som tilsætning til SAICOS Ecoline MultiTop matlak, der optimerer komfort og sikkerhed.
  348,00 DKK
 19. Saicos Bordpladeolie
  Saicos Bordpladeolie
  125 og 500 ml fødevaregodkendt bordpladeolie af bedste kvalitet. Baseret på naturlige ingredienser efterlader olien en ekstrem slidstærk overflade, som beskytter træet indefra, er nem at vedligeholde og har en lang holdbarhed.
  Fra: 119,00 DKK
 20. SAICOS Møbelolie
  Saicos Møbelolie
  300 ml ultramat møbelolie til pleje af indendørs træ som køkkenborde, møbler og andet træværk.
  159,00 DKK

Varer 1-20 af 22

Side

Hvem er SAICOS?

Saicos Coating Systems er en forholdsvis ung virksomhed, der blev grundlagt i 2002 i hjertet af Westfalen i Tyskland. På trods af virksomhedens ‘unge alder’, har Saicos stor success på markedet med deres produkter til træpleje og -beskyttelse - ganske simpelt på grund af de høje kvalitetsprodukter de producerer. I dag har virksomheden ca. 50 ansatte, som hver dag driver fremskridtet med fokus på innovation, dynamik og fleksibilitet. 

Skal du behandle dit trægulv?

Vi kommer ikke udenom, at når det kommer til træbeskyttelse, hvad enten det er for at beskytte trægulvet eller dit plankebord, så er Hårdvoksolie vores klare anbefaling. Saicos Premium Hårdvoksolie er en suveræn belægning i flere forskellige glansgrader og farver, som efterlader en slidstærk og holdbar overflade, der er modstandsdygtig overfor vand og snavs. Det betyder, at cola-, vin- og kaffepletter ikke længere vil være et problem, de kan blot tørres væk. 

Ønsker du at indfarve trægulvet, er Saicos Ecoline Oliegrunder et fremragende produkt og alternativ til traditionel bejdse, som kommer i mange forskellige nuancer. Efterfølgende anbefaler vi forsegling med Hårdvoksolie, for at tilfører optimal beskyttelse.

Er træet du skal i gang med hårdt træ eller en eksotisk træsort, bør du anvende en grundingsolie, der kan trække ned i træet og sikre en god vedhæftning for den efterfølgende beskyttelse. Grundingsolie i sig selv efterlader en farveløs eller sort beskyttelse, som klæber godt, har fugtregulerende egenskaber samt er vand- og smudsafvisende. 

Skal du behandle et træbord, plankebord eller køkkenbord?

Saicos tilbyder forskellige olier til det formål:

 • Saicos Bordpladeolie - en fødevaregodkendt olie, der med fordel kan anvendes på træflader, hvor der tilberedes mad og dets lige. 
 • Saicos Møbelolie - en stærkt beskyttende træolie, der blokerer for at kaffe, vin og dets lige kan trænge igennem træet. 

Miljøvenlig og bæredygtig linje med SAICOS Ecoline

Som producent tager Saicos ansvar for deres økologiske fodaftryk ved at stræbe efter et harmonisk forhold mellem miljøvenlig udvikling og økonomisk effektivitet. Deres sortiment består derfor primært af produkter, som er baseret på naturlige olier, voks og vedvarende råmaterialer. 

Saicos Ecoline serien er miljøvenlig, fri for opløsningsmidler og fremtidsorienteret - En bæredygtig produktlinje til beskyttelse og pleje af træ.