Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

SiOO:X

Drømmer du om holdbare, glatte og naturlige sølvgrå træoverflader, der kan få din terrasse, husfacade, bro eller skibsdæk til at skille sig ud fra mængden? Med SiOO:X Premium Træbeskyttelse og Overfladebeskyttelse får du ikke kun flotte resultater, du kan også forbedre og beskytte dine træoverflader i op til 12 år.

SiOO:X

9 varer

 1. Spar34%
  SiOO:X Terrasse - 6 L træbeskyttelse til et sølvfarvet udtryk
  SiOO:X Premium - Terrasse - Sæt af 6 L
  2 x 3 L sæt med for- og efterbehandling af miljøvenlig, premium træbeskyttelse med lang holdbarhed, som er inspireret og designet af naturen. Produktet efterlader en sølvfarvet overfladebeskyttelse på terrassen.
  Specialpris 1.195,00 DKK Vejl. pris 1.798,00 DKK
 2. Spar31%
  SiOO:X Terrasse - 10 L træbeskyttelse til et sølvfarvet udtryk
  SiOO:X Premium - Terrasse - Sæt af 10 L
  2 x 5 L sæt med for- og efterbehandling af miljøvenlig, premium træbeskyttelse med lang holdbarhed, som er inspireret og designet af naturen. Produktet efterlader en sølvfarvet overfladebeskyttelse på terrassen.
  Specialpris 1.795,00 DKK Vejl. pris 2.598,00 DKK
 3. Spar11%
  Sioo:X Panel Træbeskyttelse
  SiOO:X Premium - Panel - Sæt af 20 L
  2 x 10 L for- og efterbehandling af miljøvenlig træbeskyttelse til træfacader og stakitter, som er inspireret og designet af naturen. Produktet efterlader en sølvfarvet overfladebeskyttelse.
  Fra: 4.440,00 DKK Vejl. pris 4.999,00 DKK
 4. Spar23%
  Sioo:X Terrasse nr 1
  SiOO:X Premium Terrasse Trin 1
  3 og 5 L miljøvenlig træbeskyttelse med lang holdbarhed som er inspireret og designet af naturen.
  Fra: 695,00 DKK Vejl. pris 899,00 DKK
 5. Spar23%
  Sioo:X Terrasse nr 2
  SiOO:X Premium Terrasse Trin 2
  3 og 5 L miljøvenlig træbeskyttelse - step 2 til at danne en naturlig beskyttelsesbarriere og forlænger træets levetid.
  Fra: 695,00 DKK Vejl. pris 899,00 DKK
 6. SiOO:X Marine træbeskyttelse, trin 1
  SiOO:X Marine - Trin 1
  3 og 5 L premium træbeskyttelse til båden, der giver dit teakdæk en flot og naturlig sølvgrå samt robust og behagelig overflade. Holder i op til 8 år og kræver minimal vedligeholdelse og efterbehandlinger.
  Fra: 995,00 DKK
 7. SiOO:X Marine - Trin 2
  SiOO:X Marine - Trin 2
  3 og 5 L premium træbeskyttelse til båden, step 2. Behandlingen giver teakdæk en flot og naturlig sølvgrå samt robust og behagelig overflade. Holder i op til 8 år og kræver minimal vedligeholdelse og efterbehandlinger.
  Fra: 995,00 DKK
 8. SiOO:X Forvask
  SiOO:X Forvask
  1 L træforstærkende rengøringsmiddel til forberedelse af underlaget inden behandling med SiOO:X Træ- og overfladebeskyttelse.
  199,00 DKK
 9. SiOO:X Rensemiddel
  SiOO:X Rensemiddel
  1 L skånsom rensemiddel mod overfladisk algevækst. Kan anvendes på nyt såvel som gammelt træ.
  219,00 DKK

9 varer

SiOO:X  har siden starten af 1998 udført forskning i og udvikling af miljøvenlige træbeskyttelsesprodukter. Træbeskyttelsesprodukter som er vandbaserede og miljøvenlige med en unik, patenteret sammensætning baseret på kisel-kalium.  Denne unikke kombination er inspireret af, hvordan naturen beskytter sig selv ved hjælp af disse. To naturlige stoffer, der findes omkring os, og som sammen danner en naturlig beskyttelse, der efterligner naturens egen træbeskyttelse. Det er muligt at anvende produkterne på alle træsorter samt gamle og nye overflader. Du får desuden friske og naturlige sølvgrå træoverflader, som holder i suverænt lang tid. 

Teknologien bag

Sioo:x’s patenterede kisel teknologi beskytter og arbejder sammen med træet i en proces skabt af to produkter: En træbeskyttelse efterfulgt af en overfladebeskyttelse til henholdsvis Terrasse, Marine og Paneler. 

SiOO:X Premium Træ- og Overfladebeskyttelse har en effektiv multibeskyttelse der sammen med træ beskytter mod: 

 • Sol og UV-strålning
 • Regn, frost og sne
 • Råd
 • Alger og mug
 • Termitter og skadelige insekter
 • Samt ild 

SiOO:X Premium Træ- og Overfladebeskyttelse til Terrasse, Marine og Panel. 

SiOO:X træbeskyttelsessystem til terrasser, skibsdæk og paneler består af en grundbehandling og en supplerende overfladebehandling. Sammen trænger de ind og skaber en ekstra god forbindelse med træet, hvilket giver naturlige sølvgrå træoverflader. Grundbehandlingen åbner træet og trænger ind. Ved at danne et krystallinsk lag styrker og beskytter det træet i op til 12 år. Den supplerende overfladebehandling trænger dybt ind i træet og fikserer behandlingen samt danner et vandafvisende overfladelag.

Produkterne er godkendt iht. normerne EN 46 og EN 113. 

Terrasse

Trin 1:2 Påfør Premium Træbeskyttelse Terrasse og lad det trænge ind i træet. Lad tørre i mindst 2 timer. Påfør andet lag, og lad det tørre i mindst 4 timer. 

Trin 2:2 Påfør Premium Overfladebeskyttelse Terrasse. Lad midlet trække i et par minutter og stryg derefter godt ud. Tørretid er ca. en time.

Marine

Trin 1:2 Påfør først grundbehandling, Premium Træbeskyttelse Marine og lad det trænge ind i teaktræet. Lad det tørre i mindst 2 timer. Påfør andet lag, og lad det tørre i mindst 4 timer.

Trin 2:2 Påfør derefter overfladebehandling, Premium Træbeskyttelse Marine. Lad produktet trække i et par minutter. Tørretid er ca. en time.

Panel 

Trin 1:2 Påfør først grundbehandling Premium Træbeskyttelse Panel. Lad det tørre i mindst 2 timer. Påfør derefter endnu et lag og lad det tørre i mindst 4 timer. 

Trin 2:2 Påfør dernæst overfladebehandling Premium Overfladebeskyttelse Panel. Arbejd det grundigt med en pensel, så træet bliver mættet. Panelet vil være tørt efter ca. 1 time

SiOO:X Forvask

SiOO:X Forvask er en træforstærkende rengøring. Anvendes til rengøring af ekstra udsatte og skadede overflader med begroning og kraftig snavs.

SiOO:X Rensemiddel 

SiOO:X Rensemiddel kan anvendes på nyt såvel som gammelt træ. SiOO:X Rensemiddel holder træoverfladen ren for snavs. Det er et hurtigt og enkelt rengøringsmiddel. Du behøver blot at vaske træoverfladen efter behov.