WoodUpp

WoodUpp er en af de nye spillere, der har taget markedet med storm. De producerer træpaneler til vægge, som alle kan sætte op. Du skal nemlig hverken bruge søm eller skruer. Du kan vælge træpaneler, hvis du ønsker et flot og anderledes udseende på dine vægge, men du kan også gøre det af mere praktiske årsager, såsom forbedret akustik. WoodUpp leverer træpaneler i flot dansk design, der kan tilpasses din indretning af soveværelset, stuen eller måske endda din restaurant.

WoodUpp

3 varer

 1. WoodUpp Akustikpanel, Valnød
  WoodUpp Akustikpanel, Valnød
  2400x600 mm træpaneler til væg og loft, der effektivt reducerer rumklang. Akustikpanelet har en naturlig varm glød med en overflade af valnød og en bagbeklædning fremstillet af genbrugsplast.
  1.295,00 DKK
 2. WoodUpp Akustikpanel, Natur
  WoodUpp Akustikpanel, Natur
  2400x600 mm dansk fremstillet akustiskpaneler til væg og loft. Træpanelet reducerer effektivt rumklang, og har en overflade i en rustik egefiner med en naturlig nuance, der passer ind i den nordiske boligindretning.
  1.295,00 DKK
 3. WoodUpp Akustikpanel, Grå
  WoodUpp Akustikpanel, Grå
  2400x600 mm akustiske træpaneler til væg og loft med en overflade i en rustik egefiner, der har et smukt gråligt skær. Giv dit hjem et moderne look, der samtidig reducerer rumklang og forbedre akustikken markant.
  1.295,00 DKK

3 varer

Dansk design

WoodUpp blev etableret i 2015 af træ-entusiasten Mads Vesterby Hansen. Produktionen af træpanelerne foregår i Ribe, hvorfra der sælges til hele verden. Den skandinaviske indretningsstil er kendt verden over som et simpelt og stilrent design med fokus på naturen. Træpanelerne fra WoodUpp er som skabt til en sådan design stil. Derudover er produkterne skabt i nydansk stil med stor interesse for bæredygtighed ved brug af genbrugsplast og træ fra bæredygtige skove. Som sagt er træpaneler flotte og enkle i udseende, men har du problemer med rumklang og akustik, kan WoodUpp akustikpaneler være din løsning. Panelerne er i den bedste lydklasse, der findes - hjælper de ikke, er der nok ikke meget, der kan.

Med WoodUpp træpaneler får du:

 • Lydklasse A
  De akustiske paneler fra WoodUpp har lyddæmpende egenskaber, når de monteres på vægge og lofter. Lydklasse A er den bedste lydklasse, der findes, så du er sikret den bedst mulige rumklang og akustik.
 • Bæredygtige materialer
  WoodUpp har fokus på bæredygtig produktion og bruger udelukkende bæredygtige materialer. Akustikfilten, der bruges i panelerne, er fremstillet af genbrugsplast og træet kommer fra bæredygtig skovbrug. Et bæredygtigt skovbrug betyder, at der ikke fældes flere træer end skoven kan reproducerer og der arbejdes med stor omtanke for både mennesker, dyr og skov.
 • Nem og hurtig montering
  Opsætningen af panelerne er gjort nemt for enhver. For de professionelle betyder det, at der kan spares tid, hvilket leder direkte til, at der kan spares penge. For den almene forbruger betyder det, at det er et gør-det-selv projekt, de fleste kan kaste sig over. 
 • Dansk kvalitet
  Alle produkter fra WoodUpp er dansk produceret. Den lille fabrik ligger i Ribe i Jylland, hvorfra de sælger til hele verden. Ved at holde produktionen lokal kan virksomheden sikre den bedste kvalitet og at alle produkter lever op til deres egne høje standarder.