Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Nybyggernes Ekstra Værelser

Den 28. oktober 2020 var dagen, hvor 5. afsnit af TV2's Nybyggerne rullede over skærmen med Nybyggernes to ekstra værelser. Traditionen tro valgte de kreative par at forvandle værelserne til udtryksfulde børneværelser, stilrene gæsteværelser og funktionelle hjemmekontorer. Og endnu engang har vi haft besøg af de tre par fra Gult Hus, Blåt Hus og Grønt Hus lige her i vores butik i Silkeborg. Denne gang fik de sat vores kære Morten på arbejde, da der både skulle findes tapet og maling i helt bestemte farver. De malinger der ikke fandtes som standard, ja dem måtte Morten specialtone ud fra Nybyggernes medbragte genstande - and he nailed it!

Billede af kontoret fra Nybyggerne i det Blå Hus

Billede af det hjemmelavede reolsystem fra Sunnvá og Martins kontor, hvor de har fået specialtonet en unik blå farve i Jotuns' Lady Supreme Finish 5; en mat træmaling. Billedet er lånt fra parrets egne arkiver.

Havet fra Blåt Hus

Med et ønske om at få en unik blå farve til deres hjemmelavede reolsystem i Nybyggerkontoret, kom parret fra Blåt Hus ned i butikken med et lille udsnit af deres gulv. Selvfølgelig tog vores suveræne farvehandler udfordringen op med at specialtone efter øjemål (og en del erfaring), og der skulle ikke mere end 1 forsøg til, at den blå specialfarvede Lady Supreme Glans 5 sad lige i skabet. Ulempen er selvfølgelig, at vi i denne uge ikke kan præsentere dig for en bestemt farvekode, da vi måske ikke var smarte nok til at skrive blandingsforholdene ned. 

Mint Grøn Upcycling

Martin og Sunnvás gæsteværelse i det Blå Hus er simpelt og elegant, og wauw for et indbygget skab parret fik upcycled. Tro mod deres naturinspirerede indretning på tværs af rummene i huset, valgte de her en afdæmpet grøn til at matche det havblå gulv. Her er, endnu engang, brugt en mat Lady Supreme, som igen blev specialtonet til at matche parrets egne ønsker. Rummet i sin helhed er malet med Lady Pure Color i nuancen 1624 Letthet; en let, luftig og svag gulhvid farve. Til sammenligning med den kendte Egghvit, så er Letthet en smule mere hvid.

Børne Universer med Pauw, Wauw og Finesse

Hos Gult Hus var børnene Coco og Nimbus med i hele processen for at skabe de perfekte børneværelser. Med vilde blå og orange farver med en helmat glans, fik de sammen skabt et drengeværelse med kant, der imponerede dommerne ekstra meget i denne uges afsnit. Samtidig fik Coco sit eget pige univers med et fantastiskt enhjørninge tapet fra Tapetforum og en smuk mat maling til at komplimentere tapetet. Igen kom Morten til at stå bag maskinen for at specialtone både Lady Pure Color til væggene og Lady Supreme Finish til møblerne ud fra børnenes ønsker - hvor Cocos farver er matchet til de lilla nuancer i tapetet.

Billede af Cocos børneværelse fra Nybyggerne i det Gule Hus

Billede fra Malene og Christians eget arkiv af datteren Cocos smukke enhjørninge inspireret pigeværelse. Malingen er specialtonet til at matche den lilla nuance i tapetet. 

Billede af Nimbus' værelse fra Nybyggerne i det Gule Hus

Nybyggernes eget billede af Nimbus' værelse med eksplosive blå og orange specialtonede malinger. Farverne har Nimbus selv været med til at bestemme. 

Endnu engang har Gult Hus vist deres vilde kreative evner. Familien har sammen skabt to rum med modige farver og gennemførte farvevalg, der viste dommerne to helt klare visioner og børneuniverser. Stort tillykke til Gult Hus med den flotte uge-sejr. Hvis du er interesseret i farvekoderne til den blå, den orange eller den lilla maling, ja så må vi være dig svar skyldig. Også her blev malingens farver specialtonet til børnenes ønsker. 

Et Frost Inspireret Multivers

Også i Grønt Hus var der fokus på at skabe et børneværelse. Datteren Saga var ikke i tvivl om, hvilket værelse hun ville have, det skulle jo selvfølgelig være et Frost værelse, hvor enhver lille Elsa prinsesse ville have en fest - dog kom mor Trine med et modbud på en mere dæmpet blå, og det tog Saga godt imod. Parret valgte her, med fokus på deres guldklump, at male deres børneværelse med Lady Balance.

Lady Balance

En enestående maling der forener det eftertragtede look med matte vægge og et godt indeklima. Jotun Lady Balance er godkendt af Eurofins Indoor Air Comfort Gold og er en robust indendørs vægmaling med minimal lugt. Til deres børneværelse faldt valget på den støvblå maling med navnet Sirene Blue samt den hvide Exhale til slottet (skabet). Til kontoret har parret valgt den smukke mørke Daydream i kontrast til den lyse farve Tidløs.

Billede af Sagas børneværelse fra Nybyggerne i det Grønne Hus Billede af Sagas børneværelse fra Nybyggerne i det Grønne HusBillede af kontoret fra Nybyggerne i det Grønne Hus

Billeder fra Trine og Mikkels Blog af datterens prinsesse univers, samt de simple toner fra kontoret.


Tips&Tricks: Farvehandleren kan være din bedste ven

I ethvert indretningsprojekt kan det være en enorm mavepuster, hvis malingen ikke er tilgængelig i en ønsket farve. Farven sætter rammerne for din boligindretning og bør ikke være et kompromis, bare fordi... Det er her en god og dygtig farvehandler kommer ind i billedet. Det kan umiddelbart synes besværligt og måske en smule angst provokerende, at skulle købe en specialtonet maling baseret på din mavefornemmelse. En stor del af den bekymring kommer, fordi at vi ikke kan få lov til at se farven i et katalog og bekræfte vores valg. Bare rolig, din mavefornemmelse har oftest ret og en dygtig farvehandler kan sagtens hjælpe dig på vej samt blande den helt rigtige nuance til dig - er du ikke overbevist, så bare spørg Nybyggerne. Bedre endnu, bestil en farveprøve, så du kan teste farven op mod din indretning, inden du comitter til dit valg.

Som en ekstra sikkerhed har vi her hos Farve&Lak en returpolitik, der tager sig godt af dig. Fortryder du alligevel købet af din specialfarvede maling, tager vi den selvfølgelig gerne retur. 

35 års erfaring

Professionel vejledning

Gratis fragt over 500kr.