Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Om Farve & Lak

Farve & Lak A/S er en privatejet dansk familievirksomhed, der med stolthed har leveret maling i mere end 37 år. I dag er vi vokset og forhandler alt inden for maling, lak, træbeskyttelse, autolak, spraymaling, selvklæbende folie, plakater, og wallstickers - kort sagt alt, der har med vægbeklædning, maling og lak at gøre - både til huset, bilen og båden. Vi er også så priviligerede at være distributører af Stuk fra Orac Decor, DETALE CPH, tidligere kendt som KABE, og så producerer vi endda egne varer. Vores fornemste opgave er at rådgive og vejlede dig gennem dit næste projekt, hvad end det er maling, lakering, tapetsering, træbeskyttelse eller noget helt femte. Hvis vi kan, så hjælper vi - og selvfølgelig kan vi. Vores kyndige personale er håndplukket og har sammenlagt mere end 200 års erfaring fra erhverv med maling og dets lige. Har du spørgsmål, skal du ikke være bange for at ringe, vi sidder klar ved telefonerne.

 

Ring til os på 86 81 26 26
+45 86 81 26 26
vi står altid klar ved telefonen til en snak
E-mail
[email protected]
Vi besvarer indenfor 2 timer i hverdagen

Besøg os i vores butik

Foretrækker du at se varen, er du også mere end velkommen i vores butik, hvor selvsamme kyndige personer sidder til daglig. Vores butik finder du i Silkeborg med ikke mindre end 1600m² lagerplads. Her kan du både finde vejledning, inspiration og se varerne inden du køber. I butikken har vi også et stort udvalg af varer, som du ikke finder online til den kreative hobbyist, såsom lærreder, maling, pap, klistermærker, bånd og meget meget mere.

 

Silkeborg

Bredhøjvej 23, 8600 Silkeborg
Tlf: +45 86 81 26 26
[email protected]

Mandag-Fredag 08.00-17.30
Lørdag 09.00-14.00

Butikken i Kjellerup er lukket.

 

Butikken i Silkeborg har foruden maling, lak og træbeskyttelse også indrettet 400m² som et Tapetforum showroom, hvor du kan komme og se og føle på det store udvalg af flotte tapeter, og hvis du ønsker det, tage en snak med en af vores tapet entusiaster. Vi glæder os til at behandle din ordre og måske endda tage imod dig i en af vores butikker. 

Farve & Lak Logo