Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Autolak Spray

En autolak spraymaling er ideel til dig, der skal male mindre områder, som f.eks. udbedrelse af en skade, fælge eller udstødning. Er det i stedet et større projekt, du skal i gang med, kan du også tage et kig på vores fulde sortiment af autolak. Her på siden fokuserer vi på spraymaling som basefarve til bilen fra kendte mærker som Supreme, Mipa og Motip. 

Vi kan tone enhver autolak til dig på spray, men vi anbefaler, at du starter med at kigge på Motip sortimentet, for at se om din farve er en hyldevare - hvis ikke, så toner vi selvfølgelig gerne din farve: 1K Specialtonet Auto Spray eller 2K Specialtonet Auto Spray.

Autolak spray

19 varer

 1. Mipa alu-krom-spray
  Mipa Alu-krom Spray
  400 ml aluminiumsfarvet varmeresistent spraymaling til reparationsudbedring på alle typer metaller. Autolakken beskytter mod rust og korrosion, samt modstandsdygtig overfor opløsningsmidler.
  139,00 DKK
 2. Mipa kofanger (bumper) spray
  Mipa Bumper Spray
  400 ml slidstærk hurtigtørrende spraymaling i sort. Denne spray bruges typisk til små reparationer på biler som inkluderer sidespejle, kofangere, spoilere og lignende.
  98,00 DKK
 3. Mipa fælge-spray
  Mipa Fælge-Spray
  400 ml aluminiumsfarvet spraymaling til at forny udseendet på fælge, hjulkapsler eller lignende. Hurtig påføring, hurtig tørring og hurtigt videre med nye fælge.
  89,00 DKK
 4. Mipa plastik topcoat
  Mipa Plastik Topcoat Spray
  400 ml elastisk og hurtigtørrende sort og grå spraymaling med en mat glans til plastikdele på eksempelvis biler, såsom kofangeren, sidespejlene og lignende.
  Fra: 139,00 DKK
 5. Mipa stenslagsspray overlakerbar
  Mipa Stenslagsspray
  500 ml slagfast sort spraymaling til beskyttelse mod stenslag, rust, salt og mekanisk slitage. Egnet som undervognsbeskyttelse og giver et langvarigt resultat.
  69,00 DKK
 6. Motip autolak spray
  Motip Autolak Spray
  400 ml autolak spraymaling i alle standard farver til reparation eller opfriskning af overflader på bilen, men kan også bruges til sten, træ, glas og mere til.
  96,00 DKK
 7. Motip spraymaling blank hvid
  Motip Hvid XL Spray
  500 ml blank eller mat hvid autolak på spray til reparation eller fornyelse af køretøjsdele. Spraymalingen kan også bruges til andre gør-det-selv projekter.
  Fra: 85,00 DKK
 8. Supreme 2K Blank Sort Spray
  Supreme 2K Blank Sort Spray
  400 ml blank sort spraymaling til diverse projekter inden for autolakering. Supreme 2K kan bruges til opfriskning af overflader, samt til reparations opgaver.
  219,00 DKK
 9. Supreme 2K Mat Sort Spray
  Supreme 2K Mat Sort Spray
  400 ml mat sort spraymaling til lakering af bil. Supreme 2K autolak kan bruges til opfriskning af flader eller til reparation på køretøjer.
  219,00 DKK
 10. Supreme 2K Silkemat Sort Spray
  Supreme 2K Silkemat Sort Spray
  400 ml sort 2-komponent autolak på spray med en silkemat glans til forskønnelse af overflader eller reparation af køretøjet.
  219,00 DKK
 11. Supreme Autolak Spray
  2K Specialtonet Auto Spray
  400 ml specialtonet RAL spraymaling i alle standard farver. Nem og hurtig løsning til at opfriske triste overflader og til reparationer.
  219,00 DKK
 12. Supreme Autolak Spray
  1K Specialtonet Auto Spray
  400 ml spraymaling i alle farver. Supreme 1K specialtones til dine ønsker hvad enten det er en standard farve eller en farve med metallic effekt.
  198,00 DKK
 13. Motip Fluoriserende Spray
  Motip Fluoriserende Spray
  400 ml neon farvede spraymalinger til at skabe dekorative overflader, der stikker ud fra mængden. Spraymalingen kan bruges på metal, træ, aluminium, sten og diverse plast typer.
  Fra: 98,00 DKK
 14. Mipa Therm Spray
  Mipa Therm Spray
  400 ml varmebestandig sølv eller sort spraymaling der beskytter mod rust og tåler op til 800℃. Malingen kan bruges på udstødnings systemer, ovne, maskiner og til at genopfriske grillen.
  Fra: 89,00 DKK
 15. Supreme 2K Klarlak - Blank
  Supreme 2K Klarlak - Blank
  400 ml blank 2K klarlak på spray. En to-komponent klarlak er ekstra stærk i forhold til slidstyrke samt resistens overfor blandt andet kemikalier.
  198,00 DKK
 16. Supreme 2K Klarlak - Mat
  Supreme 2K Klarlak - Mat
  400 ml mat 2K klarlak på spray. En to-komponent klarlak er ekstra stærk i forhold til slidstyrke samt resistens overfor blandt andet kemikalier.
  198,00 DKK
 17. Supreme 2K Klarlak - Silkemat
  Supreme 2K Klarlak - Silkemat
  400 ml silkemat 2K klarlak på spray. En to-komponent klarlak er ekstra stærk i forhold til slidstyrke samt resistens overfor blandt andet kemikalier.
  198,00 DKK
 18. Supreme Autolak Spray
  1K Specialtonet MC Spray
  400 ml specialtonet mc-lak spraymaling i alle standard farver. Nem og hurtig løsning til at opfriske triste overflader og til reparationer.
  198,00 DKK
 19. Mipa DS 4in1 Autolak
  Mipa DS 4-i-1
  400 ml silkemat spraymaling i flere farver til en effektiv lak-reparation. Her får du 1 spray med 4 egenskaber: rustbeskyttelse, grunder, fylder og topcoat.
  Fra: 98,00 DKK

19 varer

Generelt består en lakering af tre slags maling: grunder, base maling og klarlak. Det vi koncentrerer os om her, er din base maling, som for nogen kendes som toplak. 

Vi kan blande din spray

Med vores ‘state of the art’ blandingsmaskine kan vi fremstille Supreme, en spraymaling i din ønskede farve - alt vi skal bruge, er en farvekode. Når vi specialtoner en spray til dig, kan vi tilbyde dig et større udvalg af farver, end du finder i standardsystemer som f.eks. ved Motip. Vi kan også lave alle basefarver som 2K spraymaling

Vælger du, at vi skal fremstille en metallic farve, skal du være opmærksom på, at det kræver en 2K klarlak som beskyttelse. Farver med specialeffekter, som en metallic struktur, har nemlig den begrænsning, at overfladen ikke er hård nok i sig selv. 

2K - hvad skal det betyde?

2K er en forkortelse for 2-komponent. Det betyder ganske simpelt, at det er en maling, der skal bruge hærder. Der er både fordele og begrænsninger ved 2K spraymaling.

Fordele:

 • Det tørrer hurtigt
 • Har ekstra slidstyrke
 • God hvor der kan være benzin dryp

Begrænsninger:

 • Det tørrer hurtigt

Det er nemt at se, at der er tydelige fordele ved en 2K spraymaling, og den skarpe læser har nok lagt mærke til, at vi har nævnt tørretid som både en fordel og en begrænsning. Ved at den tørrer hurtigt, har du minimal ventetid - en klar fordel. Til gengæld, når du har aktiveret hærderen i spraymalingen, skal lakken bruges inden for to timer - det kan være en begrænsning, da lakken ikke kan gemmes.

Maling der giver personlighed

Spraymaling er ideel til de mindre malerprojekt, uden at gå på kompromis. Dine fælge er et lille område på bilen, der kan udtrykke stor personlighed. Ønsker du at give dine fælge et nyt liv, kan en Fælge-spray fra Mipa hjælpe dig på vej. Det er en maling, der er modstandsdygtig over for påvirkninger som stenslag og saltvand, og den giver dine fælge et look som sprit nye alu-fælge. Er du i stedet mere til en farve, kan du sagtens bruge en base spraymaling og færdiggøre looket med en klarlak i din valgte glansgrad - blank, silkemat eller mat

Et andet område hvor spraymaling hurtigt kan hjælpe med at give din bil et personligt pust, er ved at male mønstre, figurer og dets lige. Hvis du har malet med spraymaling før, så har du nok gjort dig den samme erfaring som os: spraymaling er ikke let at holde inde for stregerne. Det er der heldigvis råd for; tape og afdækningspapir er gode værktøjer, der kan laves om til dine helt egne personlige skabeloner.

En lille note: Start rigtigt!

Ligegyldig hvilket trin og hvilken type maling du er i gang med, er det altid vigtigt at underlaget er rent. Er det ikke det, vil det påvirke grunderens-, malingens-, og lakkens vedhæftnings egenskaber. Start derfor altid med en grundig rens af de berørte områder.