◉   -20% Brug koden Cyber2021   ◉

Autolak Spray

En autolak spraymaling er ideel til dig, der skal male mindre områder, som f.eks. udbedrelse af en skade, fælge eller udstødning. Er det i stedet et større projekt, du skal i gang med, kan du også tage et kig på vores fulde sortiment af autolak. Her på siden fokuserer vi på spraymaling som basefarve til bilen fra kendte mærker som Supreme, Mipa og Motip. 

Vi kan tone enhver autolak til dig på spray, men vi anbefaler, at du starter med at kigge på Motip sortimentet, for at se om din farve er en hyldevare - hvis ikke, så toner vi selvfølgelig gerne din farve: 1K Specialtonet Auto Spray eller 2K Specialtonet Auto Spray.

Autolak spray

3 varer

 1. Motip autolak spray
  Motip Autolak Spray
  400 ml autolak spraymaling i alle standard farver til reparation eller opfriskning af overflader på bilen, men kan også bruges til sten, træ, glas og mere til.
  96,00 DKK
 2. Motip spraymaling blank hvid
  Motip Hvid XL Spray
  500 ml blank eller mat hvid autolak på spray til reparation eller fornyelse af køretøjsdele. Spraymalingen kan også bruges til andre gør-det-selv projekter.
  Fra: 85,00 DKK
 3. Motip Fluoriserende Spray
  Motip Fluoriserende Spray
  400 ml neon farvede spraymalinger til at skabe dekorative overflader, der stikker ud fra mængden. Spraymalingen kan bruges på metal, træ, aluminium, sten og diverse plast typer.
  Fra: 98,00 DKK

3 varer

Generelt består en lakering af tre slags maling: grunder, base maling og klarlak. Det vi koncentrerer os om her, er din base maling, som for nogen kendes som toplak. 

Vi kan blande din spray

Med vores ‘state of the art’ blandingsmaskine kan vi fremstille Supreme, en spraymaling i din ønskede farve - alt vi skal bruge, er en farvekode. Når vi specialtoner en spray til dig, kan vi tilbyde dig et større udvalg af farver, end du finder i standardsystemer som f.eks. ved Motip. Vi kan også lave alle basefarver som 2K spraymaling

Vælger du, at vi skal fremstille en metallic farve, skal du være opmærksom på, at det kræver en 2K klarlak som beskyttelse. Farver med specialeffekter, som en metallic struktur, har nemlig den begrænsning, at overfladen ikke er hård nok i sig selv. 

2K - hvad skal det betyde?

2K er en forkortelse for 2-komponent. Det betyder ganske simpelt, at det er en maling, der skal bruge hærder. Der er både fordele og begrænsninger ved 2K spraymaling.

Fordele:

 • Det tørrer hurtigt
 • Har ekstra slidstyrke
 • God hvor der kan være benzin dryp

Begrænsninger:

 • Det tørrer hurtigt

Det er nemt at se, at der er tydelige fordele ved en 2K spraymaling, og den skarpe læser har nok lagt mærke til, at vi har nævnt tørretid som både en fordel og en begrænsning. Ved at den tørrer hurtigt, har du minimal ventetid - en klar fordel. Til gengæld, når du har aktiveret hærderen i spraymalingen, skal lakken bruges inden for to timer - det kan være en begrænsning, da lakken ikke kan gemmes.

Maling der giver personlighed

Spraymaling er ideel til de mindre malerprojekt, uden at gå på kompromis. Dine fælge er et lille område på bilen, der kan udtrykke stor personlighed. Ønsker du at give dine fælge et nyt liv, kan en Fælge-spray fra Mipa hjælpe dig på vej. Det er en maling, der er modstandsdygtig over for påvirkninger som stenslag og saltvand, og den giver dine fælge et look som sprit nye alu-fælge. Er du i stedet mere til en farve, kan du sagtens bruge en base spraymaling og færdiggøre looket med en klarlak i din valgte glansgrad - blank, silkemat eller mat

Et andet område hvor spraymaling hurtigt kan hjælpe med at give din bil et personligt pust, er ved at male mønstre, figurer og dets lige. Hvis du har malet med spraymaling før, så har du nok gjort dig den samme erfaring som os: spraymaling er ikke let at holde inde for stregerne. Det er der heldigvis råd for; tape og afdækningspapir er gode værktøjer, der kan laves om til dine helt egne personlige skabeloner.

En lille note: Start rigtigt!

Ligegyldig hvilket trin og hvilken type maling du er i gang med, er det altid vigtigt at underlaget er rent. Er det ikke det, vil det påvirke grunderens-, malingens-, og lakkens vedhæftnings egenskaber. Start derfor altid med en grundig rens af de berørte områder.