Klarlak spray

Som sidste trin i lakerings processen kommer klarlakken. Klarlak beskytter den underliggende farve eller toplak mod ridser og andet skidt. Her på siden kan du finde vores udvalg af klarlak spray i forskellige glansgrader. Vi forhandler klarlak fra velkendte producenter som f.eks. Mipa og ColorMatic, og egen blanding med Supreme. 

Klarlak spray

9 varer

 1. Mipa Auto Acryl Klarlak, blank - 0,4 L
  Mipa Spray Klarlak - Blank
  400 ml blank klarlak på spray. Spraymalingen bruges som slut lak til autolakeringer med en metallic effekt.
  119,00 DKK
 2. Mipa Akryl klarlak mat - 0,4 L
  Mipa Spray Klarlak - Mat
  400 ml mat klarlak på spray. Spraymalingen bruges til at skabe et mat finish på lakerede flader, samt flader af aluminium, kobber, messing og rustfrit stål.
  79,00 DKK
 3. Supreme 2K klarlak silkemat - 0,4 L
  Supreme 2K Klarlak - Silkemat
  400 ml silkemat 2K klarlak på spray. En to-komponent klarlak er ekstra stærk i forhold til slidstyrke samt resistens overfor blandt andet kemikalier.
  198,00 DKK
 4. Supreme 2K klarlak mat - 0,4 L
  Supreme 2K Klarlak - Mat
  400 ml mat 2K klarlak på spray. En to-komponent klarlak er ekstra stærk i forhold til slidstyrke samt resistens overfor blandt andet kemikalier.
  198,00 DKK
 5. Supreme 2K klarlak blank - 0,4 L
  Supreme 2K Klarlak - Blank
  400 ml blank 2K klarlak på spray. En to-komponent klarlak er ekstra stærk i forhold til slidstyrke samt resistens overfor blandt andet kemikalier.
  198,00 DKK
 6. SprayMax 2K klarlak - 0,4 L
  SprayMax 2K Klarlak
  400 ml blank 2K klarlak på spray. Ridsefast klarlak til toplak på autolakerings pletreparationer eller ved opfriskning af bildele.
  189,00 DKK
 7. ColorMatic 2K klarlak spray - 0,2 L
  ColorMatic 2K Klarlak Spray
  200 ml blank 2K klarlak på spray. Klarlakken skaber en overflade der er modstandsdygtig overfor ridser, UV og benzin.
  209,50 DKK
 8. Supreme 1 K klarlak - 0,4 L
  Supreme 1K Klarlak
  400 ml 1-komponent klarlak med blank glans i høj kvalitet. Klarlak på spray er nem at arbejde med og bruges sammen med Motip eller Supreme basefarver.
  198,00 DKK
 9. Motip varmefast klarlak spray - 0,4 L
  Motip Varmefast Klarlak Spray
  400 ml varmeresistent klarlak som toplakering på overflader der eksponeres for høje temperaturer, såsom udstødning, ovn og grill. Spraymalingen tåler op til 800℃.
  135,00 DKK

9 varer

En klarlak er et transparent lag, der påføres efter din valgte toplak for at beskytte bilen og dens farve. Ikke alle toplak kræver en klarlak, men det er nu alligevel altid overvejelsen værd. Jo bedre du er beskyttet, des mindre risici har du for at få problemer med f.eks. rust.

Egenskaber der har betydning for dit valg

Der er faktisk ganske få ting, du skal tage stilling til, når det kommer til valget af din klarlak. Vi har kogt det ned til to: glansgrad og komponentsammensætning.

 • Glansgraden refererer til hvor meget, du vil have lakken til at skinne. Vi forhandler mat, silkemat og blank. Blank kan siges at være standarden i dag. Jo mere mat lakken er, jo mindre gennemskin får man, hvilket giver et mere blødt udtryk. En mat lakering virker også dæmpende på ujævnheder.
 • Din komponentsammensætning er det, vi betegner som enten 1K eller 2K. En 1-komponent lak tørrer af sig selv over tid, hvor en 2-komponent har brug en hærder for at tørre. I 2K sprayflasker sidder hærderen oftest i bunden. Du aktiverer den i lakken ved et simpelt drej og ryst. 2K har den fordel, at være hurtigtørrende og slidstærk så du bedre undgår ridser. Derudover er den modstandsdygtig overfor opløsningsmidler som f.eks. benzin.