BLACK DAYS ✨ Spar minimum 20% på hele shoppen, hele weekenden ✨

Afdækning

Med en grundig afdækning kan du nemt male og tapetsere som en professionel. Afdækningen hjælper dig med at holde malingen inden for det ønskede område, og hvis du giver dig selv ekstra tid til at få det gjort korrekt, så slipper du også for en omfattende rengøring efterfølgende. Et andet godt råd er, giv gerne lidt mere for det rigtige produkt - det er lønsomt for dig, der vil undgå problemer. En god afdækning hjælper dig hele vejen og du kan finde alt, du skal bruge her på siden. Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig, så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du har nogle spørgsmål. 

Afdækning

8 varer

 1. Spar20%
  Kraftig gulvpap til optimal beskyttelse
  Gulvpap
  1 x 30 m kraftig gulvpap til optimal beskyttelse. Produktet er skånsomt ved eksempelvis trægulve.
  Specialpris 183,20 DKK Normalpris 229,00 DKK
 2. Malertape
  Malertape
  50 m kvalitetstape i fire forskellige bredder.
  Fra: 12,80 DKK Normalpris 16,00 DKK
 3. 3M Fine line tape
  3M Fine Line Tape
  3, 6, 9 eller 12 mm bred afdækningstape, der kan svinges i buer og anvendes til bløde markeringer ved en autolakering.
  Fra: 36,80 DKK Normalpris 46,00 DKK
 4. Mipa Fine Line prof tape
  Mipa Fine Line Tape
  3, 6, 9 eller 12 mm bred afdækningstape med en længde på 55 m. Tapen kan svinges i buer og anvendes til bløde markeringer.
  Fra: 47,20 DKK Normalpris 59,00 DKK
 5. Spar20%
  3M Mobil Dispenser
  3M Mobil Dispenser
  Dispenser der bruges til opbevaring og let dispensering af afdækningsfilm. Dispenseren er desuden mobil for lettere håndtering.
  Specialpris 1.079,20 DKK Normalpris 1.349,00 DKK
 6. Spar20%
  Afdækningsplast 25 my 4 x 50 m
  Afdækningsplast
  2 x 50 meter afdækningsplast der beskytter gulvet mod spild og pletter under malearbejde.
  Specialpris 71,20 DKK Normalpris 89,00 DKK
 7. Spar20%
  Afdækningsfilt - 10 m
  Afdækningsfilt
  1 x 10 meter afdækningsfilt med plast bagside til beskyttelse af gulvet og dets lige under malearbejde.
  Specialpris 71,20 DKK Normalpris 89,00 DKK
 8. Spar20%
  Afdækningspap 30m 135g
  Afdækningspap
  1 x 30 meter afdækningspap til beskyttelse af gulve og lignende under malearbejde.
  Specialpris 55,20 DKK Normalpris 69,00 DKK

8 varer

Førhen var det almen praksis at starte sit maler eller tapetsering projekt med at fylde gulvet med avispapir i den tro, at du var godt sikret mod malerklatter, tapetklister og andre pletter. Du har måske også hurtigt sat noget billigt malertape på det vinduesglas, der ikke skulle males, og lige så hurtigt på dine paneler og lister. Du kan nok gætte, at vi har nogle bekymringer i forhold til den fremgangsmåde, siden vi nævner det her. Og du har ret! Avispapiret kan nemt flytte sig, den forkerte malertapen kan sætte sig fast på ruden eller også har den ikke sat sig godt nok fast, så malingen kommer ind under. Hvis du er typen, der synes at ekstra rengøringsarbejde, sliben og besværligt tape lige er sagen, så er der ingen grund til at ændre fremgangsmåde. Vil du derimod gerne koncentrere dig om maler arbejdet eller tapetet uden bekymringer, så gør dig selv den tjeneste at få anskaffet de korrekte afdækningsprodukter. 

Brug din tid fornuftigt

Det er ikke nogen hemmelighed, at grundig afdækning tager tid, men det er arbejdet værd. Hvis du får forsvarligt afdækket, kan du sagtens regne med, at den efterfølgende rengøring kun kommer til at dreje sig om dine pensler. Du får også glæden af at fjerne afdækningen med et flot slut resultat på dine vægge, vinduer eller anden facade du har arbejdet på. Kort sagt, med grundig afdækning slipper du for timers rengøring og vedvarende ærgrelse over pletter på gulve, paneler og lignende. 

Bedre beskyttelse med moderne materialer

Nu tænker du måske på, hvad du så skal bruge til at dække af med. Her anbefaler vi, at du vælger nogle moderne afdækningsmaterialer. Til dine vinduer, indendørs, har vi en god malertape og til udendørs brug findes UV-malertape, som kan sidde i op til en uge, inden du vil opleve problemer med, at den sætter sig fast. Til gulvet kunne det f.eks. være afdækningspap eller afdækningsplast med tape. Det er begge produkter, der er nemme at lægge ud uden problemer med at ligge fast, og så får du en heldækkende flade, der beskytter mod malerklatter, tapetklister og andre irriterende pletter. Moderne afdækning er en nem, forsvarlig og billig måde at opnå et professionelt resultat. Vil du gerne vide mere eller er du i tvivl om, hvilket afdækningsprodukt du skal købe, så kom endelig ned i butikken eller giv os et kald. Vi er her for at hjælpe dig godt på vej med dine projekter.