Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Afdækning

Med en grundig afdækning kan du nemt male og tapetsere som en professionel. Afdækningen hjælper dig med at holde malingen inden for det ønskede område, og hvis du giver dig selv ekstra tid til at få det gjort korrekt, så slipper du også for en omfattende rengøring efterfølgende. Et andet godt råd er, giv gerne lidt mere for det rigtige produkt - det er lønsomt for dig, der vil undgå problemer. En god afdækning hjælper dig hele vejen og du kan finde alt, du skal bruge her på siden. Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig, så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du har nogle spørgsmål. 

Afdækning

12 varer

 1. Afdækningspap 30m 135g
  Afdækningspap
  1 x 30 meter afdækningspap til beskyttelse af gulve og lignende under malearbejde.
  69,00 DKK
 2. Afdækningsfilt - 10 m
  Afdækningsfilt
  1 x 10 meter afdækningsfilt med plast bagside til beskyttelse af gulvet og dets lige under malearbejde.
  89,00 DKK
 3. Afdækningsplast 25 my 4 x 50 m
  Afdækningsplast
  2 x 50 meter afdækningsplast der beskytter gulvet mod spild og pletter under malearbejde.
  89,00 DKK
 4. 3M 4277+ halvmaske m. åndedrætsværn
  3M Halvmaske m. Åndedrætsværn
  1 stk vedligeholdelsesfrit åndedrætsværn der beskytter mod organiske dampe og skadelige partikler.
  329,00 DKK
 5. Mipa Fine Line prof tape
  Mipa Fine Line Tape
  3, 6, 9 eller 12 mm bred afdækningstape med en længde på 55 m. Tapen kan svinges i buer og anvendes til bløde markeringer.
  Fra: 59,00 DKK
 6. 3M Fine line tape
  3M Vinyl Tape 471+
  3, 6, 9, 12 eller 19 mm bred afdækningstape med en længde på ca. 33 m, der kan svinges i buer og anvendes til bløde markeringer ved en autolakering.
  Fra: 39,00 DKK
 7. Malertape
  Malertape
  50 m malertape i fire forskellige bredder: 25, 38 eller 50 mm. Her får du malermesterens foretrukne tape til at skabe skarpe kanter og beskytte omkringliggende overflader.
  Fra: 22,00 DKK
 8. Kraftig gulvpap til optimal beskyttelse
  Gulvpap
  1 x 30 m kraftig gulvpap til optimal beskyttelse. Produktet er skånsomt ved eksempelvis trægulve.
  229,00 DKK
 9. Udendørs afdækningstape
  Udendørs Afdækningstape
  25 mm x 50 m udendørs markeringstape - til dig der gerne vil have skarpe kanter, uden at slås med tapen efterfølgende.
  59,00 DKK
 10. Halvmaske
  Gerson Halvmaske m. Åndedrætsværn
  1 stk halvmaske til effektiv beskyttelse mod organiske dampe og støvpartikler; Vedligeholdelsesfri maske til autolakering og sprøjtemaling.
  289,00 DKK
 11. Thor støvmaske
  Thor støvmaske m. ventil
  1 stk. engangs støvmaske m. udåndingsventil. Masken har beskyttelse FFP2.
  39,00 DKK
 12. Afdækningsplast m. tape
  Afdækningsplast m. tape
  55 cm x 33 m afdækningsplast m. tape til en nem og sikker afdækning i hjemmet - Malermesterens foretrukne!
  39,00 DKK

12 varer

Førhen var det almen praksis at starte sit maler eller tapetsering projekt med at fylde gulvet med avispapir i den tro, at du var godt sikret mod malerklatter, tapetklister og andre pletter. Du har måske også hurtigt sat noget billigt malertape på det vinduesglas, der ikke skulle males, og lige så hurtigt på dine paneler og lister. Du kan nok gætte, at vi har nogle bekymringer i forhold til den fremgangsmåde, siden vi nævner det her. Og du har ret! Avispapiret kan nemt flytte sig, den forkerte malertapen kan sætte sig fast på ruden eller også har den ikke sat sig godt nok fast, så malingen kommer ind under. Hvis du er typen, der synes at ekstra rengøringsarbejde, sliben og besværligt tape lige er sagen, så er der ingen grund til at ændre fremgangsmåde. Vil du derimod gerne koncentrere dig om maler arbejdet eller tapetet uden bekymringer, så gør dig selv den tjeneste at få anskaffet de korrekte afdækningsprodukter. 

Brug din tid fornuftigt

Det er ikke nogen hemmelighed, at grundig afdækning tager tid, men det er arbejdet værd. Hvis du får forsvarligt afdækket, kan du sagtens regne med, at den efterfølgende rengøring kun kommer til at dreje sig om dine pensler. Du får også glæden af at fjerne afdækningen med et flot slut resultat på dine vægge, vinduer eller anden facade du har arbejdet på. Kort sagt, med grundig afdækning slipper du for timers rengøring og vedvarende ærgrelse over pletter på gulve, paneler og lignende. 

Bedre beskyttelse med moderne materialer

Nu tænker du måske på, hvad du så skal bruge til at dække af med. Her anbefaler vi, at du vælger nogle moderne afdækningsmaterialer. Til dine vinduer, indendørs, har vi en god malertape og til udendørs brug findes UV-malertape, som kan sidde i op til en uge, inden du vil opleve problemer med, at den sætter sig fast. Til gulvet kunne det f.eks. være afdækningspap eller afdækningsplast med tape. Det er begge produkter, der er nemme at lægge ud uden problemer med at ligge fast, og så får du en heldækkende flade, der beskytter mod malerklatter, tapetklister og andre irriterende pletter. Moderne afdækning er en nem, forsvarlig og billig måde at opnå et professionelt resultat. Vil du gerne vide mere eller er du i tvivl om, hvilket afdækningsprodukt du skal købe, så kom endelig ned i butikken eller giv os et kald. Vi er her for at hjælpe dig godt på vej med dine projekter.