Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Microcement & Decoværktøj

Dine indendørs overflader skaber rammerne for din indretning og er dermed en vigtig komponent, når indretningen skal have et opløftende pift. Med større og større interesse for dekorative overflader, som kan laves af gør-det-selv entusiasten, har vi længe været på udkig efter det bedste og helt rigtige værktøj til at arbejde med finishes og dekorations materialer som Venetian Plaster, Microcement m.m.. Og vi har fundet det! Her på siden har vi samlet det bedste fra high-end værktøjsproducenten CO:ME med speciale i dekoration og effekt afslutninger.

Decoværktøj

16 varer

 1. Swiss spartel - 80 mm
  Swiss Spandske
  80 mm (lille) spartel ideel til afsluttende- og præcisionsarbejde med gips. Denne spandske har desuden et soft grip håndtag, der gør arbejdet mere komfortabelt.
  110,00 DKK
 2. Pearly glittebræt
  Decobræt, Perle-effekt
  200 x 90 x 1.5 mm glittebræt i plastik som designet til at skabe overflader, hvor en metallic finish med blandt andet venetiansk gips får en unik perleeffekt.
  59,00 DKK
 3. Glittebræt til marmorpuds
  Decobræt, Flex
  240 x 100 x 1.5 mm glittebræt med fleksibelt blad til eksempelvis resin og andre lav viskositets materialer. Brættet er udstyret med et ergonomisk træhåndtag for større komfort og kontrol.
  118,00 DKK
 4. Plast spartel
  Decobræt, PVC/ABS
  280 x 130 x 2.5 mm stor PVC og ABS glittebræt med skrå kanter og ergonomisk træhåndtag; En spartel som er ideel til lyse og hvide materialer.
  145,00 DKK
 5. Decobræt, Murspartel
  Decobræt, Murspartel
  280 x 120 x 0.6 mm glittebræt i rustfrit stål med ergonomisk håndtag i træ og ABS support; En god all-around spartel til fordeling og udglatning af puds, spartel, m.m.
  175,00 DKK
 6. spartel til cement, gips og microcement
  Venetiansk Glittebræt, Klassisk
  240 x 100 x 0.6 mm professionel must-have til hvide belægninger såsom microcement og beton ciré; En patenteret spartel med skrå kanter i spejlpoleret rustfrit stål og forstærket ABS/glasfiber skaft med god fleksibilitet.
  825,00 DKK
 7. Microcement spartel
  Venetiansk Glittebræt, Flex
  240 x 100 x 0.5 mm professionelt værktøj med et patenteret blad, der ikke efterlader sorte mærker; Det ultimative værktøj til tynde hvide micro-coatings.
  798,00 DKK
 8. Teksturbræt til mikrocement
  Teksturbræt
  125 x 125 mm teksturbræt og kunststofbørste til at skabe en rå og ru mikrocement overflade eller måske en flot og særpræget struktur i marmorpuds.
  155,00 DKK
 9. Trapez spartel
  Decobræt, Trapez (Soft grip)
  240/120 x 100 x 0.6 mm 2-i-1 spartel med blødt håndtag; En trapez spartel med en lang side til applikation og en kortere til udglatning og tilpasning.
  315,00 DKK
 10. come 310len decobræt spartel
  Decobræt, Venetiansk Spartel (Soft grip)
  200 x 80 x 0.6 mm (lille) glittebræt i spejlpoleret rustfrit stål med runde hjørner og et blødt gummi greb; En god all-around spartel til den afsluttende finish ved Venetian plaster, microcement, m.m.
  298,00 DKK
 11. come 310len decobræt spartel
  Decobræt, Venetiansk Spartel
  200 x 80/100 x 0.6 mm best-seller glittebræt i spejlpoleret rustfrit stål med runde hjørner ergonomisk greb i træ; En spartel til den blanke og glatte finish.
  298,00 DKK
 12. co.me medium superflex venetian spartel
  Decobræt, Superflex
  240 x 80/100 x 0.3 mm best-seller glittebræt i rustfrit stål med runde hjørner og en yderst fleksibel flade. Denne spartel anvendes ofte til arbejde med gips, microcement og anden dekoration.
  258,00 DKK
 13. co.me medium superflex venetian spartel
  Decobræt, Mini Superflex
  140 x 50/80 x 0.3 mm mini spartel med runde hjørner til dekorationsarbejde og udglatning ved de helt små flader på eksempelvis dørkarme.
  248,00 DKK
 14. co.me 310FXJP Superflex Japansk Spartel med Spids
  Decobræt, Japansk Spartel Superflex
  210 x 60 x 0.3 mm mini spartel med spids og super fleksibel flade til det afsluttende gips arbejde ved hjørner, dørkarme og dets lige; En favorit blandt kvinder og detaljeorienterede fagprofessionelle.
  278,00 DKK
 15. CO.ME 381PC Proflex spartel
  Decobræt, PC Proflex
  280 x 110 x 1.5 mm polycarbonat glittebræt; En ekstra stærk og slagfast plasttype. Denne spartel er ideel til hvide masser som eksempelvis gips og lys microcement, da den ikke efterlader sorte streger.
  245,00 DKK
 16. Spartelskraber
  Spartelskraber
  80, 100 og 120 mm best-seller spartelskraber eller stripkniv i spejlpoleret rustfrist stål med flere formål - Bruges eksempelvis til at fjerne tapet og til mindre reparations arbejde.
  Fra: 70,00 DKK

16 varer

Resin, Marmorpuds og Microcement er blot nogle af de materialer, som bliver stadig mere og mere populære i de danske hjem. Det er alle flotte materialer, som passer til nutidens boligtrends med rå natur og bløde strukturer til nemt at opdatere indretningen med et stilrent udtryk. Dekorationsmaterialer har førhen været en opgave for professionelle, men sådan er det ikke i dag. Med det rette værktøj, kan du som privat gør-det-selv entusiast sagtens give dig i kast med eksempelvis Microcement og opnå et smukt resultat. 

Hvad har værktøjets egenskaber af betydning?

Hvad enten det er Venetiansk Gips, Microcement eller et helt tredje dekorationsmateriale du skal arbejde med, vil vi hellere end gerne dele lidt ud af vores know-how, så du får anskaffet det rette værktøj. Som du kan se på produkterne, har de en række forskellige egenskaber, så lad os starte med at kortlægge de forskellige funktioner. 

 • Spejlpolering
  Når den rustfrie stålplade er spejlpoleret, betyder det, at spartlen efterlader en helt glat finish. Derfor er denne type decobræt oftest anvendt til den afsluttende finish med Venetian Plaster, Microcement og lignende materialer hvor en blank og glat finish ønskes.
 • Runde kanter
  Når en spartel har runde hjørner, minimeres risikoen for at lave grimme ridser i underlaget, som det ofte sker med med spidse kanter, hvis du ikke er godt trænet i håndværket. Derfor anvendes denne type oftest til udglatning af masserne. Omvendt anvendes en spartel med spidse kanter oftest til påføring af første lag, hvor man skal fordele materialet helt ud til kanterne. 
 • Størrelse af spartel og glittebræt
  Brug din sunde fornuft når du skal vælge størrelse på dit deko-værktøj. Når første lag skal påføres, kan du med fordel bruge et stort glittebræt. Det går hurtigere. Men har du mindre eller buede områder, kan en mindre spartel give dig bedre kontrol. 
 • Tykkelse af bladet
  Bladets tykkelse har, i kombination med materialet, betydning for hvor fleksibelt bladet er. Mange foretrækker et mere ‘stift’ bræt til påføring af første lag, hvor det handler om at få godt med materiale ud over underlaget - og hurtigt. Til gengæld får man en pænere overflade ved at anvende et fleksibelt blad til efterfølgende lag og afslutninger, da du her får mere kontrol. 
 • Materiale - Rustfritstål vs. ABS
  Produkterne er hver især designet med fokus på materialerne, både for at opnå det bedste visuelle resultat, men også for dig som håndværker. Hvis vi starter med bladet, så taler vi her oftest om to typer af materiale: rustfrit stål og plast.
  Rustfrit stål er et kvalitets og holdbart materiale, som er stærkt og ikke ruster væk. Du har derfor ikke brug for at købe nyt værktøj gang på gang. Rustfrit stål er generelt et rigtig godt materiale til arbejde med dekorations masser, men det har også sine begrænsninger. Arbejder du med lyse materialer, som eksempelvis hvid microcement, så kan en stålplade efterlade sorte streger i overfladen.
  ABS eller plast spartler afhjælper problemet med sorte streger. Derfor anvendes disse typer af glittebræt til at arbejde med lyst microcement, Venetian plaster, marmorpuds og lignende lyse materialer. Så kunne du måske være fristet til at spørge, hvorfor man så ikke altid bare anvender en plastspartel? Og her vender vi tilbage til styrken af bladet. Rustfrit stål er mere slidstærkt og modstandsdygtigt overfor ridser i bladet.
  Vi skal også lige hurtigt omkring håndtaget, der fås i træ eller gummi. Træ er et svedabsorberende materiale, som kan være en stor fordel, hvis du skal have spartlen i hånden i lang tid. Her vil du blive ved med at bevare det gode greb. Gummi er blødt, som kan være komfortabelt til det kortere arbejde, men over tid kan det blive glat, og dermed være sværere at holde ordentligt fast i.