Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Malerspande og -bakker

En god omgang maling kan forvandle selv den kedeligste væg til et moderne element i dit hjem, men der skal arbejdes for sagen. Når du skal male, er der flere redskaber, der kan gøre arbejdet noget lettere. Malerspanden og malerbakken er klart sådan nogle redskaber, uden tvivl. Disse redskaber er ikke kun praktiske, men gør også, at du kan arbejde hurtigere og med mindre spild af maling eller klister til gavn for både dig og pengepungen. Her på siden kan du finde malerspande og -bakker i forskellige størrelser, så du kan få en, der matcher dine behov.

Malerspande og -bakker

6 varer

 1. Anza S-krog spandeholder
  S-krog Spandeholder
  Solid spandeholder i metal til malerspande, malerbøtter og dets lige.
  51,95 DKK
 2. Anza rullebakke
  Rullebakke
  10, 18 og 25 cm stabil malebakke i plast - uundværlig når der skal males med malerulle.
  Fra: 34,95 DKK
 3. Rullespand 18 og 25 cm
  Rullespand
  1 stk rullespand til en 18 cm eller en 25 cm malerrulle; Et simpelt, men uundværligt redskab til dig der skal male vægge og lofter.
  Fra: 39,00 DKK
 4. Anza håndholdt malekar
  Håndholdt malekar
  Malekar der kan hvile på armen samt har flere praktiske greb til både højre- og venstrehåndede. Godt værktøj når der males fra en stige eller til mindre maleopgaver.
  31,95 DKK
 5. Opbevaringspose pensler og ruller 35x17 cm
  Opbevaringspose
  17x35 cm opbevaringspose til pensler og maleruller der holder malerværktøjet vådt mellem lagene.
  44,95 DKK
 6. Anza rulleskraber
  Rulleskraber
  Miljøbevidst værktøj til at fjerne overflødig maling fra en malerulle, så det ikke ender i afløbet.
  16,95 DKK

6 varer

En malerspand eller en malerbakke er et effektivt redskab, når du skal male. Både bakken og spanden et reservoir til malingen og en riflet flade. Med malingen i reservoiret, dypper du din malerrulle og ruller den efterfølgende hen over den riflede flade. Den riflede flade er med til at mindske brugen af maling, så du ikke klatter det hele væk. Vær dog opmærksom på at bakker og malerruller fås i forskellige størrelser, så du kan få et problem, hvis din rulle er større end bakken. Sørg derfor altid for, at du har fået fat på en bakke og rulle med ens bredder inden du går i gang. 

Mindre rengøring

Malerspande og malerbakker er begge med til at mindske spild af maling, og dermed give mindre rengøring, men der findes flere cheats eller tricks til at slippe for rengøringen: Spandeposer. Ved at købe spandeposer til din spand eller bakke, har du fjernet endnu en rengørings forhindring. Du trækker bare posen hen over bakken eller sætter den ned i spanden, inden du hælder malingen i, og når du er færdig med at male, så smider du posen ud. Ingen rengøring af spand eller bakke er nødvendigt - nemmere bliver det ikke.

Hvad er bedst - malerspand eller malerbakke?

Det afhænger primært af dit malerprojekt. Skal du i gang med det helt store projekt som væg eller loft, så anbefaler vi en malerspand. Malerspanden har den fordel, at den kan rumme en masse maling på en gang, så slipper du for at bruge tid på at hente mere efter ganske kort tid. Du vil derfor ikke skulle lave mange stops i dit arbejde. Er dit projekt derimod af mindre størrelse, som f.eks. vinduesrammer, låger, døre, radiatorer, møbler og så videre, så kan du med fordel anskaffe dig en malerbakke. Malerbakken er nem at komme rundt med, men kan sagtens rumme maling til dine mindre projekter.