◉   -20% Brug koden Cyber2021   ◉

Pensler

Pensler behøver ikke være et engangs redskab. Er du en hyppig maler, eller vil du bare gerne have en pensel, der kan bruges mere end en gang, så har vi lige penslen til dig. Vælger du at investere lidt ekstra i en malerpensel af god kvalitet, slipper du for at købe en ny, næste gang der skal males. Men bare rolig, vi har en pensel til ethvert behov - og altid i god kvalitet. Skal du have malet store flader, kan det være en fordel i stedet at kigge på vores udvalg af malerruller.

Pensler

1 vare

  1. Lakpensel
    Lakpensel, Bred
    100 mm lakpensel - vores anbefalede pensel når der skal arbejdes med blandt andet Lady Minerals kalkmaling.
    99,00 DKK

1 vare

"Det hele ligger i detaljen", har du også hørt den sætning før? Når det kommer til dit malerudstyr, så er det korrekt. Detaljen ligger i at vælge den rigtige pensel til dit formål. Den rigtige pensel kan gøre dit arbejde nemmere, men giver også det flotteste resultat - og der er flere ting at tage højde for. For at hjælpe dig på vej, har vi nedenunder prøvet at besvare nogle af de oftest stillede spørgsmål. 

Hvad har penslens form af betydning?

Når vi snakker om en pensel form, så kan både være tale om formen på penselskaftet eller penselhovedet. Begge typer af pensel form er designet til at lette dit malerarbejde. Der findes blandt andet præcisions pensler, der giver dig bedre kontrol over penselføringen til maling af f.eks. vinduer og andre områder, hvor selv de mindste forkerte bevægelser skal undgås. Der findes radiatorpensler, vinkelpensler, facadepensler og der findes en pensel til dit malerprojekt. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, hjælper vi gerne.

Hår?! Hvilken betydning har penslens hår?

Kvalitet, ensartethed og form af penslens hår har alle stor betydning for dit slut resultat. Kvalitetshår drypper ikke lige så nemt som deres billige counterpart, og du risikere ikke at håret falder af penslen og sætter sig fast i malingen. Derudover bidrager ensartethed og form til et flot penselstrøg. Ved at købe en pensel af god kvalitet får du både det bedste malings resultat og du kan bruge penslen flere gange, såfremt du passer godt på den og husker at gøre den rent efterfølgende. 

Til dig der ikke gider opbevare pensler, så forhandler vi også 'engangs pensler' eller 'mal og smid væk pensler'. Vores sortiment rummer noget for alle i den bedste kvalitet til prisen. Du er altid velkommen til at ringe eller kigge forbi i butikken, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at tage imod dig.