Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Rens & rengøring

Vi gør os umage i at understrege de fordele, der er ved en god omgang rens og vask. Du får nemlig ikke bare en flot terrasse, eller bil, eller hvad du nu har kastet dig over. Ved at vaske din ejendom og ejendele forlænger du også holdbarheden af de berørte materialer. Her på siden tilbyder vi, alt hvad vi kan komme i tanke om inden for rengøring. Vi har simpelthen gjort det nemt for dig og samlet hele vores sortiment under en fane. Du kan finde produkter, der dækker over langt de fleste behov - alt lige fra pletfjerner, til grundrens, til husvask, og til nyttige redskaber der vil gøre rengøring lidt nemmere. 

Rens & rengøring

13 varer

 1. Hammerite Fortynder & Rens
  Hammerite Fortynder & Rens
  250 ml fortynder til rengøring af pensler og andet malerudstyr brugt til at male med metalmaling. Produktet fungerer også som fortynder til Hammerite malinger.
  59,00 DKK
 2. Stålbørste Plast
  Stålbørste Plast
  Stålbørste med 2, 3 eller 4 rækker til at fjerne rust og gammel maling på overflader af metal, beton og lignende.
  Fra: 40,95 DKK
 3. SiOO:X Forvask
  SiOO:X Forvask
  1 L træforstærkende rengøringsmiddel til forberedelse af underlaget inden behandling med SiOO:X Træ- og overfladebeskyttelse.
  199,00 DKK
 4. SiOO:X Rensemiddel
  SiOO:X Rensemiddel
  1 L skånsom rensemiddel mod overfladisk algevækst. Kan anvendes på nyt såvel som gammelt træ.
  219,00 DKK
 5. Stiwex Prem. Skure- og olieringsværktøj
  Premium Olie- og Skrubbesvamp
  7 x 8.5 x 15 cm svamp med håndtag til oliebehandling af plankeborde, døre og lignende. Skureværktøjet er også ideel til rengøring af lakerede overflader, glasfiber og metal.
  39,00 DKK
 6. Saicos Ecoline gulv mobbe med vaskbare klude
  Saicos Ecoline Gulvmobbe
  3-delt vaskbart rengøringssæt til vask af blandt andet gulve. Sættet indeholder 1 justerbar teleskopstang, 1 stor vaskbar renseklud og 1 lille vaskbar plejeklud.
  298,00 DKK
 7. Saicos Penselrens
  Saicos Penselrens
  1 L penselrens til rengøring af pensler og lignende. Produktet er benzinfrit og har dermed en svag lugt.
  119,00 DKK
 8. Borup Koncentreret Tapetopløser
  Borup Koncentreret Tapetopløser
  1 og 5 L koncentreret tapetopløser, som er vandbaseret og har gode opløsningsegenskaber. Denne tapetopløser trænger godt ind i tapetet og gør arbejdet med at fjerne tapet nemt for dig.
  Fra: 69,00 DKK
 9. Stiwex Skure- og olieringsværktøj
  Skure- og Skrubbesvamp
  7 x 8.5 x 15 cm hård svamp med håndtag til oliebehandling af træoverflader, samt rengøring af blandt andet metal, glasfiber og lakerede overflader.
  59,00 DKK
 10. Prof Teleskop Gulvmobbe
  Prof Teleskop Gulvmobbe
  Kvalitets gulvmobbe med teleskopisk håndtag som kan strække sig fra at være 105 til 185cm. Produktet leveres i 2 dele, hvor selve kluden kan udskiftes efter behov.
  499,00 DKK
 11. Spar20%
  Jotun Penselrens
  Jotun Penselrens
  1 L miljøvenlig og effektiv penselrens til rengøring af pensler, malerruller og andet malerværktøj.
  Specialpris 79,00 DKK Vejl. pris 99,00 DKK
 12. Lommekost QPT Natur
  QPT Lommestøvkost, Natur
  17 cm lille lommestøvkost med børster i natur; Et handy stykke værktøj at have ved hænderne for at sikre en støvfri overflade, når der skal males.
  98,00 DKK
 13. Spar8%
  Anza stålbørste til skaft (kardesk)
  Stålbørste til skaft
  Stålbørste med lækkert greb til en eller to hænder, eller til skaft, som effektivt og skånsomt skrubber underlaget rent.
  Specialpris 259,95 DKK Vejl. pris 283,95 DKK

13 varer

Rengøring er både vigtigt inden du giver dig i kast med diverse projekter, samt efter. Hos Farve & Lak® forhandler vi produkter til enhver situation. Vi har både de velkendte produkter du bruger i dagligdagen, og specialiserede produkter til hus, have, bil og båd. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os eller komme ned i butikken til en dialog, om netop det du skal bruge. 

Rengøring som første trin i dine projekter

 • Maling af facaden og træværk

  Overvejer du at pifte din facade op med lidt maling, så er præ-rengøring vigtigt. Det er afgørende for et flot slut resultat at få vasket muren fri for alger, skimmel, mug og andre former for belægning. Har du mur- eller træværk, der oftest står i skygge fra nabobebyggelser eller træer, eller er din facade nordvendt, så er du i den største risikogruppe for netop disse belægninger, da solens stråler ikke får mulighed for at tørre mur- eller træværket tilstrækkeligt. Derudover så har træ en yderligere risiko for at gå i forrådnelse, hvis det ikke passes ordentligt.

  Produkter: Grundrens, algemidler og murvask

  Hvis du har græs, harpiks, fedt eller lignende der skal fjernes fra dit træ- og/eller murværk er ovenstående produkter ikke altid tilstrækkelige.

  Produkter: Cellulosefortynder

 • Maling af soklen

  Er din sokkel ubehandlet eller har du repareret på dele af soklen, så anbefales det at foretage en grundig rens, før du begynder at male den. En god rens skal fjerne rester fra pudsearbejde og anden belægning, der ellers kunne forhindre sokkelmalingen i at hæfte sig.

  Produkter: Saltsyre

 • Klargøre vægge til maling

  Trænger din maling til en genopfriskning, eller vil du prøve en helt ny farve på væggen, så er rengøring her også vigtigt. Vasker du ikke dine vægge ned, kan du risikere, at der kommer samlinger af støv og andet skidt til syne på din flotte nye væg. Har dine vægge også været udsat for tobak og sod, kan du risikere, at det trænger igennem den nye maling og viser sig som iøjnefaldende skjolde. Bemærk: Er der tegn på mug eller skimmel på dine vægge, bør du kontakte en fagmand for nærmere undersøgelse inden du fortsætter.

  Produkter: Grundrens

 • Klargøre vægge til tapet

  Du kan nok gætte, at vi vil påstå at rengøring her også er vigtigt - og ganske rigtigt - rengøring inden du lægger tapet har stor effekt på det færdige resultat. Når du skal lægge tapet, har du de samme risici som beskrevet under maling og mere til. Står din væg uden tapet, skal den bare have en god omgang rengøring, så du sikrer en god klæbeeffekt, men er der eksisterende tapet, skal dette fjernes først.

  Produkter til væg uden tapet: Grundrens

  Produkter til væg med tapet: Tapetopløser, tapetværktøj, slut med grundrens

Rengøringsmidler som sidste trin når der skal males og tapetseres

Har du lavet dit forarbejde med en grundig afdækning inden du begyndte at male eller tapetsere, og har du købt spandeposer til din malerbakke, så har du minimal rengøring efterfølgende. Men har du alligevel været uheldig og der er kommet maling på steder, der ikke var tiltænkt, så må du igang med kluden. Vi har også produkter, der kan hjælpe dig med at rede dine pensler, hvis du ikke nåede at skylle dem, inden malingen blev for tør.

Produkter: Penselrens, terpentin