Rens & rengøring

Vi gør os umage i at understrege de fordele, der er ved en god omgang rens og vask. Du får nemlig ikke bare en flot terrasse, eller bil, eller hvad du nu har kastet dig over. Ved at vaske din ejendom og ejendele forlænger du også holdbarheden af de berørte materialer. Her på siden tilbyder vi, alt hvad vi kan komme i tanke om inden for rengøring. Vi har simpelthen gjort det nemt for dig og samlet hele vores sortiment under en fane. Du kan finde produkter, der dækker over langt de fleste behov - alt lige fra pletfjerner, til grundrens, til husvask, og til nyttige redskaber der vil gøre rengøring lidt nemmere. 

Rens & rengøring

6 varer

 1. SiOO:X Rensemiddel
  SiOO:X Rensemiddel
  1 L skånsom rensemiddel mod overfladisk algevækst. Kan anvendes på nyt såvel som gammelt træ.
  219,00 DKK
 2. SiOO:X Forvask
  SiOO:X Forvask
  1 L træforstærkende rengøringsmiddel til forberedelse af underlaget inden behandling med SiOO:X Træ- og overfladebeskyttelse.
  199,00 DKK
 3. Stålbørste Plast
  Stålbørste Plast
  Stålbørste med 2, 3 eller 4 rækker til at fjerne rust og gammel maling på overflader af metal, beton og lignende.
  Fra: 40,95 DKK
 4. Hammerite Fortynder & Rens
  Hammerite Fortynder & Rens
  250 ml fortynder til rengøring af pensler og andet malerudstyr brugt til at male med metalmaling. Produktet fungerer også som fortynder til Hammerite malinger.
  59,00 DKK
 5. Lommestøvkost natur
  Lommestøvkost Natur
  17 cm lille støvkost med træryg og naturbørster i 22 mm bredde.
  131,95 DKK
 6. Stålbørste til skaft (kardesk)
  Stålbørste til skaft
  Stålbørste med lækkert greb til en eller to hænder, eller til skaft, som effektivt og skånsomt skrubber underlaget rent.
  283,95 DKK

6 varer

Rengøring er både vigtigt inden du giver dig i kast med diverse projekter, samt efter. Hos Farve & Lak® forhandler vi produkter til enhver situation. Vi har både de velkendte produkter du bruger i dagligdagen, og specialiserede produkter til hus, have, bil og båd. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os eller komme ned i butikken til en dialog, om netop det du skal bruge. 

Rengøring som første trin i dine projekter

 • Maling af facaden og træværk

  Overvejer du at pifte din facade op med lidt maling, så er præ-rengøring vigtigt. Det er afgørende for et flot slut resultat at få vasket muren fri for alger, skimmel, mug og andre former for belægning. Har du mur- eller træværk, der oftest står i skygge fra nabobebyggelser eller træer, eller er din facade nordvendt, så er du i den største risikogruppe for netop disse belægninger, da solens stråler ikke får mulighed for at tørre mur- eller træværket tilstrækkeligt. Derudover så har træ en yderligere risiko for at gå i forrådnelse, hvis det ikke passes ordentligt.

  Produkter: Grundrens, algemidler og murvask

  Hvis du har græs, harpiks, fedt eller lignende der skal fjernes fra dit træ- og/eller murværk er ovenstående produkter ikke altid tilstrækkelige.

  Produkter: Cellulosefortynder

 • Maling af soklen

  Er din sokkel ubehandlet eller har du repareret på dele af soklen, så anbefales det at foretage en grundig rens, før du begynder at male den. En god rens skal fjerne rester fra pudsearbejde og anden belægning, der ellers kunne forhindre sokkelmalingen i at hæfte sig.

  Produkter: Saltsyre

 • Klargøre vægge til maling

  Trænger din maling til en genopfriskning, eller vil du prøve en helt ny farve på væggen, så er rengøring her også vigtigt. Vasker du ikke dine vægge ned, kan du risikere, at der kommer samlinger af støv og andet skidt til syne på din flotte nye væg. Har dine vægge også været udsat for tobak og sod, kan du risikere, at det trænger igennem den nye maling og viser sig som iøjnefaldende skjolde. Bemærk: Er der tegn på mug eller skimmel på dine vægge, bør du kontakte en fagmand for nærmere undersøgelse inden du fortsætter.

  Produkter: Grundrens

 • Klargøre vægge til tapet

  Du kan nok gætte, at vi vil påstå at rengøring her også er vigtigt - og ganske rigtigt - rengøring inden du lægger tapet har stor effekt på det færdige resultat. Når du skal lægge tapet, har du de samme risici som beskrevet under maling og mere til. Står din væg uden tapet, skal den bare have en god omgang rengøring, så du sikrer en god klæbeeffekt, men er der eksisterende tapet, skal dette fjernes først.

  Produkter til væg uden tapet: Grundrens

  Produkter til væg med tapet: Tapetopløser, tapetværktøj, slut med grundrens

Rengøringsmidler som sidste trin når der skal males og tapetseres

Har du lavet dit forarbejde med en grundig afdækning inden du begyndte at male eller tapetsere, og har du købt spandeposer til din malerbakke, så har du minimal rengøring efterfølgende. Men har du alligevel været uheldig og der er kommet maling på steder, der ikke var tiltænkt, så må du igang med kluden. Vi har også produkter, der kan hjælpe dig med at rede dine pensler, hvis du ikke nåede at skylle dem, inden malingen blev for tør.

Produkter: Penselrens, terpentin