Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Spartler & fugeværktøj

Hvis du skal til at spartle, hvad end det er dine gulve, dine vægge eller dit loft, så har vi det helt rigtige værktøj til dig. Som en ekstra bonus, kan en spartel også bruges som redskab til f.eks. at fjerne tapet. Ligemeget formålet, så er en god spartel altid bedst for dig. Her på siden kan du finde forskellige typer med forskellig ergonomisk komfort, samt vores udvalg af fugepistoler. 

Spartler & fugeværktøj

Varer 1-20 af 42

Side
 1. Orac Decor FDP100
  Fugepistol
  Fugepistol til listelim, fugemasse m.m.
  42,00 DKK
 2. Spar30%
  Bredspartel 2-komponent
  Bredspartel 2-komponent
  Rustfri sandspartel i 6 forskellige størrelser, fra 15-60 cm, til fuldspartling eller reparationsopgaver.
  Fra: 114,95 DKK Vejl. pris 164,95 DKK
 3. Spar18%
  Farveskraber 2-komponent
  Farveskraber 2-komponent
  30, 50 og 65 mm farveskraber med vendbart og forskydeligt skær til at afskrabe løstsiddende maling.
  Fra: 95,00 DKK Vejl. pris 115,95 DKK
 4. Stålskær til farveskraber
  Stålskær til farveskraber
  2 stk ekstra stålskær til farveskraber, der effektivt fjerner maling på overflader af træ og metal.
  Fra: 59,95 DKK
 5. Limspartel Plast
  Limspartel Plast
  115 og 230 mm fintandet limspreder til udlægning af lim ved eksempelvis linoleum eller væg-til-væg tæpper.
  Fra: 25,95 DKK
 6. Japanspartel
  Japanspartel
  25, 50 og 75 mm japanspartel med et bøjeligt stålblad og solidt plasthåndtag til at spartle mindre huller, revner og andre ujævnheder.
  Fra: 15,95 DKK
 7. Spar18%
  Tohånds-bredspartel
  Tohånds-bredspartel
  60, 80 og 100 cm ergonomisk bredspartel til udglatning af rulle- og sprøjtespartel.
  Fra: 859,95 DKK Vejl. pris 1.046,95 DKK
 8. Swiss spartel - 80 mm
  Swiss Spandske
  80 mm (lille) spartel ideel til afsluttende- og præcisionsarbejde med gips. Denne spandske har desuden et soft grip håndtag, der gør arbejdet mere komfortabelt.
  110,00 DKK
 9. Pearly glittebræt
  Decobræt, Perle-effekt
  200 x 90 x 1.5 mm glittebræt i plastik som designet til at skabe overflader, hvor en metallic finish med blandt andet venetiansk gips får en unik perleeffekt.
  59,00 DKK
 10. Glittebræt til marmorpuds
  Decobræt, Flex
  240 x 100 x 1.5 mm glittebræt med fleksibelt blad til eksempelvis resin og andre lav viskositets materialer. Brættet er udstyret med et ergonomisk træhåndtag for større komfort og kontrol.
  118,00 DKK
 11. Plast spartel
  Decobræt, PVC/ABS
  280 x 130 x 2.5 mm stor PVC og ABS glittebræt med skrå kanter og ergonomisk træhåndtag; En spartel som er ideel til lyse og hvide materialer.
  145,00 DKK
 12. Decobræt, Murspartel
  Decobræt, Murspartel
  280 x 120 x 0.6 mm glittebræt i rustfrit stål med ergonomisk håndtag i træ og ABS support; En god all-around spartel til fordeling og udglatning af puds, spartel, m.m.
  175,00 DKK
 13. spartel til cement, gips og microcement
  Venetiansk Glittebræt, Klassisk
  240 x 100 x 0.6 mm professionel must-have til hvide belægninger såsom microcement og beton ciré; En patenteret spartel med skrå kanter i spejlpoleret rustfrit stål og forstærket ABS/glasfiber skaft med god fleksibilitet.
  825,00 DKK
 14. Microcement spartel
  Venetiansk Glittebræt, Flex
  240 x 100 x 0.5 mm professionelt værktøj med et patenteret blad, der ikke efterlader sorte mærker; Det ultimative værktøj til tynde hvide micro-coatings.
  798,00 DKK
 15. Teksturbræt til mikrocement
  Teksturbræt
  125 x 125 mm teksturbræt og kunststofbørste til at skabe en rå og ru mikrocement overflade eller måske en flot og særpræget struktur i marmorpuds.
  155,00 DKK
 16. Trapez spartel
  Decobræt, Trapez (Soft grip)
  240/120 x 100 x 0.6 mm 2-i-1 spartel med blødt håndtag; En trapez spartel med en lang side til applikation og en kortere til udglatning og tilpasning.
  315,00 DKK
 17. come 310len decobræt spartel
  Decobræt, Venetiansk Spartel (Soft grip)
  200 x 80 x 0.6 mm (lille) glittebræt i spejlpoleret rustfrit stål med runde hjørner og et blødt gummi greb; En god all-around spartel til den afsluttende finish ved Venetian plaster, microcement, m.m.
  298,00 DKK
 18. come 310len decobræt spartel
  Decobræt, Venetiansk Spartel
  200 x 80/100 x 0.6 mm best-seller glittebræt i spejlpoleret rustfrit stål med runde hjørner ergonomisk greb i træ; En spartel til den blanke og glatte finish.
  298,00 DKK
 19. co.me medium superflex venetian spartel
  Decobræt, Superflex
  240 x 80/100 x 0.3 mm best-seller glittebræt i rustfrit stål med runde hjørner og en yderst fleksibel flade. Denne spartel anvendes ofte til arbejde med gips, microcement og anden dekoration.
  258,00 DKK
 20. co.me medium superflex venetian spartel
  Decobræt, Mini Superflex
  140 x 50/80 x 0.3 mm mini spartel med runde hjørner til dekorationsarbejde og udglatning ved de helt små flader på eksempelvis dørkarme.
  248,00 DKK

Varer 1-20 af 42

Side

Spartler og fugeværktøj er uundværlige i dine større gør-det-selv projekter og oftest også i de mindre. Helt konkret så hjælper de dig med at opnå et flot finish, der ikke er præget af ujævnheder. Hvis du ikke får f.eks. din væg spartlet ordentligt op, kan du senere risikere, at den slår huller og revner gennem både maling og tapet. 

Spartlen er dit multiværktøj

Er du ikke påpasselig, med at klargøre dine vægge inden du begynder at tapetsere eller male, er du i farezonen for at huller, revner og urenheder kommer til syne efterfølgende. Her kan spartlen være din bedste ven. Du kan både bruge den til at fjerne tapetrester og du kan bruge den til at udjævne huller og revner. Fantastisk! Så mangler du bare en god rengøring og din væg er klar til dit maler- eller tapetsering projekt. 

Brug en spartel til at reparere huller

Det tager tid at reparere huller i vægge og lofter, men det er faktisk dejlig nemt og det er arbejdet værd, hvis du vil have flotte resultater. 

-- Huller i murværk

Trin 1: Kom et tykt lag spartelmasse i hullet
For at reparere hullet i dit murværk skal du først dække det med et tykt lag spartelmasse. Det må gerne bule en smule ud af hullet - så er du sikker på ikke at skulle gøre det igen. Hvis du gerne vil spare tid, så kan det være en fordel, at gøre det af to omgange med mindre spartelmasse pr. gang. På den måde er der kortere tørretider.

Trin 2: Skrab rundt om hullet
Grib din spartel, mens massen stadig er våd, og brug den til at fjerne overskydende spartelmasse, som ikke sidder i hullet. Du skal altså ikke fjerne overskydende spartelmasse fra selve hullet. Det fjernes først når massen er helt tør.

Trin 3: Slib hullet
Nu skal du skal væbne dig med tålmodighed. Det kan tage helt op til et døgn eller mere for massen at tørre, afhængigt af hvor dybt huller er. Når spartelmassen er helt tør, er du klar til at slibe det ned. Du sliber på det tørre spartelmasse, indtil det ikke længere buler ud og du står tilbage med en flot jævn væg uden huller, der er klar til maling eller tapet.

-- Huller i glasvæv

Trin 1: Fyld hullet med spartelmasse
For at reparere hullet i din glasvævs væg kommer du en god klat spartelmasse på din spartel og skraber det hen over hullet. Gør det gerne et par gange for at være sikker på at hullet er fyldt, men det skal ikke bule ud.

Trin 2: Fjern resterende spartelmasse
Når du har fyldt hullet med spartelmasse, skal du fjerne det resterende, altså alt det der ikke er i selve hullet. Det gør du lettest ved at tage en fugtig svamp og forsigtigt rengøre rundt om hullet. 

Trin 3: Fugt et lille stykke væv
En glasvævs væg er karakteristisk for sit mønster, som nu også skal laves i spartelmassen. Det gør du ved at tage et lille stykke væv, magen til det der er sidder på væggen, og fugter det ganske let. Derefter sætter du det over hullet og presser det ind i spartelmassen.

Trin 4: Fjern det lille stykke glasvæv
Nu fjerner du det lille stykke glasvæv, som gerne skulle have efterladt mønstret synligt i spartelmassen. Når spartelmassen er tør, er du klar til at male over reparationsstedet.

Værktøj til fuge projektet

Malerfuge bruges til mange ting og gør dit gør-det-selv projekt lidt sjovere. Fuge kan blandt andet bruges til små sprækker, hjørnesamlinger og lydisolering, hvis du vil vide mere er du velkommen til at kigge på vores side omkring spartel- og fugemasse. Malerfuge købes i patroner, der monteres i en fugepistol. For at bruge fugepistolen skal du først skære spidsen af patronen og påsætte den medfølgende sprøjtespids. Derefter skærer du et skråt snit i sprøjtespidsen - snittet skal være en smule mindre end fugens bredde, og så trykker du bare på pistolen for at presse fugen ud. 

Når du har påført fugen, ser den ikke altid lige pæn ud. Der er måske bølger eller andre ujævnheder. Det kan du let fixe ved at trække fugen glat med en spartel eller en fugebrik inden den tørrer. Fugebrikken er silikonebaseret og oftest nemmere at arbejde med, når din fuge skal glattes. Brikken findes i forskellige former, så du kan både få runde, flade, skrå og retvinklede fuger. Overskydende fugemasse fjernes, med det samme, med en fugtig klud.